JOB IN ISRAEL
Va rog, ajutati-ma!!
Caut pe internet adrese de job-uri in Israel si nu gasesc nimic in engleza.
Ma poate ajuta cineva? Sau cu informatii despre salarii, asigurari sociale, pensie pt copil, la ce pot sa ma astept.
Lucrez in domeniul financiar-bancar, dar sigur nu-mi voi putea gasi ceva pe spec. mea. Nu conteaza asta, fac orice. Munca nu-i rusinoasa.
va multumesc
catalina si mamica
"Don't look back in anger!"
Raspunsuri
alma spune:
Incearca pe rainbow@ind.org. E o firma de plasare forta de munca din Constanta. Am aplicat si eu pentru un contract. Cred ca e firma serioasa pentru ca n-au cerut comisionul inainte, ci dupa angajare.
bebi spune:
quote:
Originally posted by alma
Incearca pe rainbow@ind.org. E o firma de plasare forta de munca din Constanta. Am aplicat si eu pentru un contract. Cred ca e firma serioasa pentru ca n-au cerut comisionul inainte, ci dupa angajare.
Nu e buna adresa de email. Poti sa verifici, te rog?
merci
"Don't look back in anger!"
roxanam spune:
MAI FETELOR STATI LINISTITE CU FIRMA RAINBOW DIN CONSTANTA CA SUNT CEI MAI MARI TEPARI. EU SUNT DIN CONSTANTA SI STIU MULTA LUME CARE A RAMAS CU BANII DATI. ORICUM NU DATI NICI UN BAN PANA NU VA VEDETI IN MANA CU CONTRACTUL SI CU BILETUL DE AVION.
BAFTA
iulia grosman spune:
dragele mele stati acasa caci si aici in israel e greu cu munca si nu poti sti unde si cum nimeresti...mai ales cu situatia asta de razboi.
mmmb69 spune:
in primul rind in israel sunt f. multi someri.anul trecut au inchis 80000 de firme mici si mijlocii. anul acesta deja au mai inchis 60000.
in al doilea rind, statul israel adopta o politica de scoatere a muncitorilor straini din tara. dar nu stiu motivul pentru care sunt scosi doar muncitorii romani? chinezii si negri stau pe strazi nestingheriti. din 1 ian. a.c. nu sau mai dat vize la nici un muncitor roman(cu f mici exceptii)asa ca politia ii vineaza 24 de ore. sunt treziti la 2-3 noaptea cu usa sparta, sunt legati la miini si la picioare, si sunt dusi la puscarie.
daca au bani la ei pot sa-si cumpere bilet de avion si sa plece acasa. daca nu, pot fi scosi pe cautiune.2000-4000usd.
muncesc f mult si nu sunt respectati.
nu mai spun de cei care au venit sa faca bani pentru o viata putin mai buna si au sfirsit intr-un autobuz explodat de fanaticii arabi.
asa ca mai gindestete draga bebi.
daca mai ai intrebari, te rog.
MaabeL spune:
Bebi, asculta-ma, daca vii in Israel cu contract de munca prin vreo firma, ca si ingijitoare la vreun batran/a, si mai da D-zeu sa dai peste vreo familie cumsecade crede-ma ca nu iti va fi rau, au unde dormi, manca, si salarul il pui in buzunar, dar doar cu contract de munca, si sa stiti ca sunt firme care aduc metaploturi (ingrijitoare) din Romania, sa stii ca aici am intalnit cate la ministerul de interne, erau si care se plangeau ca au dat peste niste familii nu tocmai de treaba dar si care mi-au spus ca sunt aici ca si in concediu asa de bine le este unde sunt. Uite eu stiam o firma din Bucuresti care aducea aici pentru ingrijit batrani iti dau nr suna si intreaba daca mai duc la lucru in Israel firma se numeste: EURO SELECT 2001, 0740184431, sau a unei d-ne Radu Madalina tel de la firma cred:021-2432858. De fapt astea duceau si in alte tari nu numai in Israel. incearca si spune-mi ce au zis, eu ma uit si in ziar aici sa vad de asemenea firme.