Mamici de mai-iunie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 2
inaioana spune:
A, si Danutza, esti cam rar pe aici. Sper sa iti scoti parleala cand intri in concediu, da? Ca altfeel
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
shoricutza spune:
Salutare la fete!
Virgi draga de tine... io am fost la fel de rau cu piciorul de am ajuns la urgente si apoi cu o zi spitalizare de nu stiau doftorii ce am. Se pare ca este vorba de o compresie a unui nerv ... depinde cum sta bebe si apasa ... In mod cert cauza nu este ca ai urcat pe jos nu stiu ce deal ...
Din pacate din cauza durerii, muschii au tendinta sa se contracte si durerea de amplifica. io chiar nu mai puteam sa mai merg deloc, nici macar sa ma sprijin pe picior ca turbam de durere. De trecut, pana la urma, mi-a trecut in spital dupa un algocalmin injectie si un diclofenac supozitor.
Sper sa-ti treaca si sa te faci bine. Multi
Gicutza bine ai venit la noi. Sa-ti creasca mare si sanatoasa pustoaica!
Si pe fata mea tot Ana o va chema ... mor dupa numele asta
io
25+ cu
Ana
shoricutza spune:
Ioana si io, si io in martie cu voi la papa bun!!!!
Dana si io te pup!
io
26+ cu
Ana
ama_kaly spune:
inaioana 

ce tare ai fost cu bebe Serghei si lovitul
Si pe mine ma loveste bebe uneori jos de tot si ma doare de tip cand ma ia prin surprindere.Asa ca ii barez loviturile cu mana sa nu mai impinga asa tare ![]()
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
ama_kaly spune:
Apropo de pompe de san..care sunt mai bune, alea electrice sau alea manuale?Si cam cat e una?
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
shoricutza spune:
Ioana si Ana mea este cam mitocanitza
Da cu putere nene, si da cam toata ziua ... nu stiu cand doarme copilu' asta ...
Ieri in troleibuz, un batranel simpatic se uita amuzat nevoie mare la burta mea care se misca intruna intr-un mod mai mult decat vizibil. A fost haioasa faza ....![]()
io
26+ cu
Ana
ama_kaly spune:
Dana nu mai stiu, tu ai reusit sa iei filmuletul sau l-ai vazut la tv duminica pana la urma?shori al meu bebe misca ceva mai rar acum decat la 26 de saptamani, si atunci tot toata ziua si toata noaptea misca dar acum e terorist in special noaptea.Cred ca deja nu prea mai are loc sa se desfasoare de aia e ceva mai cumintel.Maine (de fapt peste exact 2h) facem 31 saptamani!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
inaioana spune:
Ama, parerile sunt impartite. Eu am avut manuala si am fost foarte multumita de ea. Am ales pe criteriul psihicului meu care nu ar fi suportat un aparat electric sa ma traga de tzatze..prefer sa ma trag singura cum si cat vreau. Evident, modelele alea tip seriga care costa 2 lei sunt de 2 lei. Pompa mea era de la Chocco, costa acum vreo 7-800 000 lei. Iar pompele electrice sunt in general incepand de la 2,5 mil in sus.
Uite, am avut acest model : trei ursuleti . ro /pompe-pentru-san-copii/pompa-pentru-san-d-5/ (pune tu www inainte si fara pauze pentru ca altfel nu aparea site-ul)
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
shoricutza spune:
Ama felicitari ptr cele 31 saptamani!!!!!
wow ce baiat mare ai!!!
Si noi am intrat azi in 27 saptamani ... deci sa inteleg ca va fi mai cumintica la un moment dat ca n-are incotro...
io
26+ cu
Ana
ama_kaly spune:
Fetele care va luptati cu arsurile, eu orice as manca am arsuri aproape zilnic.Dar cu o cana de lapte cald sunt ca noua.De aia am lapte in casa in permanenta ca s-a obisnuit al meu sotz si ia mereu sa nu il mai trimit in plina noapte la magazin dupa lapte ca nu mai pot eu dormi din cauza arsurilor
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe