Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
anda77 spune:
asta este culmea! nici azi nu putem posta pe forum in armonie? unele dintre voi nu aveti alta treaba decat sa tocati postarile celorlalte in cautare de motive de scandal? a ajuns lordra sa-si ceara scuze ca n-a pus niste ghilimele...si oricum, citesc ca pentru unele e aiurea sa citezi medici sau articole publicate, sursa de cunoastere sublima si completa este intuitia materna! si daca lordra citeaza un articol sau eu citez un medic cu privire la o anumita speta, avem probleme grave...
am tot zis sa fac slalom printre asemenea provocari la scandal, dar ce naibii se intampla aici?
gandacel, nu, nu imi este teama sa recomand o crema in speta in care destinatarul recomandarii a explicitat amanuntit cum arata bubitele si crusta si senzatia de mancarime s.a.m.d. si stiu cazuri foarte apropiate cu simptome identice, inclusiv copilul meu care a fost diagnosticat de pediatru (nu dermatolog, e adevarat) cu dermatita atopica, dar nu ne-a data crema speciala pentru asta deoarece nu este intinsa dermatita.
cu privire la ce-i aia har ca sa-l intrebi si tu pe preotul tau daca are, trebuie sa te dezamagesc ca n-am ras deloc de spiritul tau de gluma (inteleg ca ai vrut sa expui o ironie, caci imi e greu sa cred ca nu stii sensul cuvantului) si vad ca n-a amuzat pe nimeni. am vrut sa ignor intrebarea ca nu-i vad sensul, ce era de ironizat in faptul ca unii preoti au mai mult har decat altii, dar daca ai insistat si-n urmatoarea postare sa-ti dezvolt subiectul (probabil ca sa-ti dau apa la moara), iti expun imediat:
"HAR, haruri, s.n. 1. (În religia crestină) Dar2, ajutor spiritual, grație divină acordată omului. #9674; Expr. (Cu sensul religios atenuat sau pierdut) Har Domnului! exclamație prin care cineva îsi exprimă satisfacția pentru reusita unui lucru; slavă Domnului! #9830; Puterea sacramentală a preoților de a oficia actele de cult. 2. Calitate, însusire, dispoziție naturală care face pe cineva vrednic de admirație; p. ext. talent, vocație, dar2. 3. (Înv.) Dar2 sau răsplată acordată cuiva ca un semn de bunăvoință, ca o favoare deosebită. - Din sl. chari.
Sursă : DEX'98 "
Multumita? cu ghilimele si cu sursa...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
eu inchid calculatorul ca pe mine nu ma intereseaza nici sa toc alte postari si nici sa-mi fie tocate ale mele, mai intru maine poate se mai linistesc unii si altii.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
teo_banu spune:
Anda 77 meriti un mare
. Asta urma sa fac eu acum, cu definitia din DEX la har.
Mai fetelor chiar trebui la fiecare scutec sa existe cate cineva sa faca din tantar - armasar? Nu ne mai putem spune parearea decat daca avem sursa si sa postam frumos cu ghilimele...ca altfel nu e luat in considerare
. Suntem pe forum ca sa ne cenzuram sau trebuie neaparat sa ne cerem scuze daca spunem o parere si sunt pareri contra. Nu spune nimeni sa nu fie pareri contra, dar conteaza si cum sunt expuse. Degeaba va dati politicoase cand, de fapt intepati cu ironii si mici rautati (uneori chiar direct).
bine ca se incheie scutecul asta, ca altfel

Teo si bb Stefania Iulia
mamica noiembrie-decembri spune:
Un nou scutec plin de kk.
Hai sa-l inchidem si sa incepem www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70045" target="_blank">unul nou si curat.
Noki_Lara spune:
OOOOOffff, ca pacat ca iarasi este aer de scandal pe forumul nostru!![]()
Xandra- am vizionat pozele cu ginerica! Ma omoara fii-tu cu ochii lui!

Anda77- tare mia- placut de Nichita! Sa-ti traiasca micul crestin! Un adevarat gentleman!

Corap- io as fi un om mort fara masina. E oaza mea de evadare! Asa am patit si io de 2 ori, la Agip! Pana am platit si am lasat-o singura in masina pe Titit,a inceput sa racneasca. S-a prins clar ca am plecat si am parasit-o acolo, ca altfel, ea in masina adoarme instant. Dar mai nou a trecut si asta si e ok, nu mai plange la benzinarie!
Meems- am fost si io in public chiarazi cu micutza, la mine la serviciu. Si am o colega care a luat-o in brate, a cam smotocit-o si a inceput sa planga. Dar nu m-am stresat. Am reusit s-o potolesc, dar oricum, am plecat ceva mai devreme decat planificat. Dar iit imaginezi dce buluc de oameni a fost in jurul ei. Sarah mea cel putin nu era obisnuita cu haos de-asta!
Deci nu te stresa, e normal! Si Sarah se culca tarziu, pe la 22.30.
Pisi- mai zi o data numele vilei, ca chiar ca suna tare tentant! Si un nr. de telefon, ceva!![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
crissy77 spune:
La cat timp de la intarcarea bebelusului ar trebui sa apara primul CM?
Noki, am vazut pozele cu printesa ta si mi s-a parut ca nu are buricutul complet retras. Asa il are si Elise a mea. Oare ce sanse sunt ca fetele noastre sa aiba buricul frumos format? Nu m-ar fi deranjat daca as fi nascut un baiat... Insa fata fiind, poate cand va creste va dori sa poarte buricul gol... Prietenii nostri rad de noi "Las' ca abia are de unde sa agate cercelul!" Mie-mi vine sa merg la dr si sa o iau de guler
... Nu-i de ajuns ca m-a nenorocit pe mine, mi-a nenorocit si copilul (pe langa ruptura de clavicula, chestia asta cu buricutul...)
CristinaMH
pentru pont! (alte simboluri mai nu am gasit...)
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
anamari spune:
dragi mamici,
eu iar am ramas in urma....
in week end am fost la COSTCO si am vazut ca au servetele umede de la huggies si pe langa enfamil au sis Similac-cutii mari, si doar lapte si formula pe baza de soia....am luat si niste costumase pt. Liam iar pentru Lia costum de baie cu halatel...aveau si nist rochii superbe dar numai de la 2 ani in sus si nu ma lasat sotul sa iau-zice ca mai are Lia pana la doi ani...
Liam e bunut. mananca bine, doarme noaptea. rade cand ne jucam patty-cake, patty cake...tine o zornaitoare micuta in manuta si chiar incearca sa o miste, gangureste cu mobilul si incearca sa loveasca jucariile cu pumnul-deci e un copil normal....
Bic-multumesc de intrebare. sunt bine si plina de noi sperante... de azi am inceput tratamentul pentru deficitul atentional si mai ales am inceput sa fiu mai activa in grupul de suport local. am aflat mai multe despre "conditia" mea si ca urmare sunt mai motivata sa gasesc solutii pozitive.
cristina-multumesc pentru postat greutati noi. daca mi-ai raspuns la intrebare eu cer scuze, ca iar n-am urmarit....nu-i bai sper ca in curand sa "ma adun si eu de pe drumuri" sa urmaresc mai atent ce fac boboceii minunati....
va pup pe toate si va urez o zi buna si martisor cu bucurii....
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents