Copilasi de nov-dec 2004(109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eveline, eu stiu ca nu se dau din cauza ca se digera greu...si in baclava e si cu sirop de zahar...lasa, papa tu si ptr Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bobita multumesc!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Aime si tie iti multumesc!
Vad eu ce-oi face....daca n-o mai putea de pofta am sa-i dau poate o singura gurita....daca nu ne baga in seama ca mancam n-o sa insist....cred ca asa-i mai sigur cu ce nu-i sigur

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by eveline
I spune mamico, TESTUL DE SARCINA e pentru tine????!!!!
Eu parca tineam minte ca e relevant la 6-7 sapt de la UM...parca asa....oricum, iti doresc ca inceputul de primavara sa-ti indeplineasca dorinta (care o fi ea....).
Ana si Bianca-iubita

quote:
Jasmine

Apropos de asta,Miha,e timpul sa faci un test de sarcina ?

Daaa...e pentru mine. Numai ca deocamdata nu sunt decat cateva zile de intarziere,deci...Nu stiu deocamdata daca sa ma bucur sau nu...Imi doresc din tot sufletul,deja am inceput sa visez,dar latura practica si pragmatica din mine isi face simtita prezenta.

quote:
Eveline

Intrebare intrebatoare care necesita raspuns rapid (pe cat se poate): au voie cei mici nuci?

Eu i-am dat lui Robert si baclava si cozonac.Cat poate sa manance ca sa-i faca rau?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miha, poti face testul si in prima zi de "lipsa"....
...si sa fie cum iti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FULGU cu intarziere dar mai bine decat niciodata LA MULTI ANI !SA NE TRAIESTI

VA DORIM O PRIMAVARA MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI SI ZILE INSORITE PLINE DE SANATATE PT MICUTII COPILASI

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

mariussimiuc sa fie intr-un ceas bun....si sa ne tii la curent...abia astept!
Daca tu zici ca i-ai dat sa pape la puiut si e ok am sa incerc si eu....putin, putin...poate ma agit degeaba si nici nu-i place, mai stii...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

multzam fetili de urari...de fapt, abia maine e ziua mea, asa ca Bitsone nu esti intarziata mey deloc...asa imi place mie in martie...1 si 2 tot intr-un la multi ani o tin, si pe urma 8 martie- un bibelou, ceva si pe urma un mucenic si repejor repejor cu floricele pe campii vine pastele...si etc...
si ca tot mi-am adus aminte de Paste...si oua rosii..poate chiar oua de prepelitza rosii..ce mai face mey Sabina componista?

eveline, stiai tu bine, nuca e unul din alimentele puternic alergene...acu, ma gandesc ca un pic poti sa ii dai, daca chiar ii e pofta...zise experta de fulguletz

congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Cadou de 1 Martie din partea lui Matei. Pentru toate mamicile!!!!
Va pupam!!!!

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004)

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

1 Martie calator va trimite cate-un MARTISOR la toti copilasii si la toate mamicile lor.

Va doresc sa aveti o primavara frumoasa, cu multa sanatate, fericire, bucurii si multe multe flori

12+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Mergi la inceput