Criterii selectie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Eu as alege spitalul/maternitatea in functie de sectia de neonatologie. Este f. important ca bebelusul sa aiba ingrijirea corespunzatoare. Probabil ca maternitatea ofera mai multe conditii in privinta asta decat un spital obisnuit. Nu stiu cum e acolo la voi.
In privinta moasa/dr. nu stiu inca cum va fi aici, dar probabil ca voi naste cu moasa. Oricum nu imi fac griji, sunt destul de pregatite pt. asta. Daca intervin probleme in momentul respectiv, nu cred ca mai conteaza daca dr. cunoaste sau nu cazul tau. Ma gandesc ca daca sunt probleme inainte moasa/dr. cu care vei naste stie deja, daca problemele intervin atunci nu cred ca mai conteaza daca iti cunoaste cazul sau nu daca a fost ceva neprevazut.
Sarcina usoara!

Ileana 33+
Poze cu noi
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

La noi esxista in fiecare spital sau materniate o ora informativa pentru gravide, in care se explica ce ofera spitalul, se viziteaza sala de nasteri, saloanele, este prezent un ginecolog si un neonatolog pentru posibile nelamuriri. La voi nu exista asa ceva?
Cit despre doctor, parerea mea este ca moasa te ajuta mai bine, ea sta tot timpul cu tine si iti da sfaturi utile! Si daca chiar intervine vreo complicatie, este un doctor pe aproape! (trebuie sa te interesezi, dar de regula este intotdeauna un doctor de garda!)

Sarcina frumoasa si nastere usoara!

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput