Despre Diete... ajutor!
Raspunsuri - Pagina 2
viorica avram spune:
sunt in aceeasi situatie ca si tine ,Gabi,numai ca diferenta dintre noi doua consta in faptul ca pe langa diete,ultima pe lista e monty de care ma chinui sa tin cu dintii,eu fac celelalte proceduri costisitoare:masaj \3ori pe sapt,impachetari cu parafina \1 data pe sapt,sauna\1 data pe saptamana,electrostimulare\3 ori pe sapt si merg si la sala.
am slabit la inceput de la 73 la 68.5 kg dar nu datorita tuturor procedurilor enumerate mai sus ci datorita regimului.stii de ce spun asta?pt. ca sambata trecuta in mod deliberat am mancat tot ce am vrut.am avut abateri si duminica.azi cand am fost la cabinet sa fac electrostimulare si impachetare si m-am urcat pe cantar aveam 72.5 kg.
inchipuiti-va ca m-a apucat disperarea.nu mai rezist. de la revelion tin monty si am avut 2 zile in care am clacat si am pus tot inapoi.
pe tine te apuca disperarea?intreaba-ma pe mine cati bani si cat timp pierd incercand sa slabesc intr-un mod in care alte femei ar face-o foarte usor.sunt foarte nervoasa,si deprimata...am intrat pe forum sa vad daca mai exista femei ca mine.nu cred.
in ceea ce priveste picaturile minune,am inghitit o mie de prostii cu gandul ca odata si odata voi redeveni si eu trasa prin inel.nimic.nu mai am incredere decat in infometare drastica.
sunt mai slaba doar cu cateva milioane de lei bune.pierd timpul la sala de fitness,la cabinet de slabit si mananc in pioneze,niciodata cum trebuie si...nimic!nu mai pot.
viorica
delphin spune:
Sa ma bag si eu in vorba!
Sportul singur nu slabeste!Doar musculeaza(adica intareste muschii).
O igiena de viata, poate nu neaparat Monti, as opta pt.W. W., ajuta mult.
Si eu ma lupt cu kg si ocolesc cu sfintenie cantarul, desi avem 3 in casa, ca sa nu fac depresie,iar sfaturi stiu sa dau tuturor,doar mie nu.
Cert este ca niciodata nu vom fii multumite de noi insine,mereu vom vrea mai mult!Deh!
Eu ,cadou de 8 Martie mi-am facut un aparat de masaj,caci electrostimulare si fitness....sunt pe post de bibelouri prin casa!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
ellinia spune:
Gaby...si eu la fel. M-am ingasat aproape 25 kg in sarcina si n-am slabit decat 5 la nastere, atat.
Am stat vreo 2 luni si cand am vazut ca nik-nik kg m-am pus pe regim. Am inceput cu Monti si in toamna aveam 56 kg. Au urmat sarbatorile, plus ziua mea, motzul baietelului si am ajuns la 59.
Am reluat de nu stiu cate ori Monti dar mereu aparea cate ceva si aveam abateri, eram foarte deprimata, mi se parea ca sunt grasa,etc. Mai faceam sporadic sport, dar atat. Acum fac in fiecare zi cate 30 abdomene, cate 2 reprize a cate 100 sarituri de coarda si niste exercitii de picioare luate de pe ele.ro pentru arpioare, fese si abdomen.
Am observat in schimb ca as manca mereu....Acum incerc pe cat posibil sa mananc cate putin la fiecare trei ore si m-am surprins uitandu-ma la ceas "da' n-au trecut cele 3 ore?" ![]()
Am mai incercat si 3-3-3 si mi s-a facut rau, la fel si cu supa de varza. Cred ca singurele regimuri care au rezultate sunt cele de durata lunga si sa stii sa-ti gestionezi mancarea dupa aceea. Eu am cam exagerat, am cam mancat dulciuri si rezultatele se vad. Acum mi-am propus ca pana de Paste sa ajung la 53, parca niciodata n-am fost mai hotarata. ![]()
Asa ca iti trebuie curaj si multa vointa sa nu papi dulciuri, fara sucuri, carbohidrati....mie mi-a fost foarte greu sa invat sa traiesc fara cartofi prajiti...
Uite, vine primavara, renuntam la haine, doar nu vrem sa ni se vada sunculitele, nu?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
baicualina spune:
Draga mea de ce nu incerci regimul disociat???sau ai incercat si nu ti s-a parut destul de bun?
eu am tinut din 12 Ianuarie si de la 61de kg am ajuns la 56 acum...
am tinut o singura tura de 3-3-3si apoi am trecut pe 1-1-1
asa am ocazia sa pap ce vreau(mai putin cele interzise!care nu sant prea multe!crede-ma!)adica zilele trec repede!si unde mai pui ca am mai si trisat!
de ziua indragostitilor si cu alte ocazii(la servici zile de nastere!)
chiar daca sotul meu nu are nevoie de dieta regimul asta fiind mai sanatos l-a adoptat si el in parte!
si in plus ajuta organismul!mai ales la ziua de legume intr-adevar ma simt cel mai bine!inainte nu papam atatea salate si cruditati!
acum nu pot fara ele!si asta e excelent pt organism!
poate vizitezi si incerci...rezultatele nu se vad imediat dar daca continui sa stii ca se vad !!!cu siguranta!iti garantez!
numai bine!
Alina
mamica
de
Diana aproape 6luni
roxycris spune:
Gabi,nu te mai chinui cu tot felul de diete minune,sau diete drastice ca ajungi sa cazi pe strada,si tot nu scapi de kg.Nu manca dulciuri,sau maninca fibrobar cum au spus fetele,nu manca paine alba deloc doar graham si nu multa,uita de cartofi complet,bea ceaiul sau cafeaua cu zaharina,evita sucurile acidulate gen fanta,cola,etc,si cauta sa nu combini alimentele intre ele,carne plus ou plus branza plus paine,cum ar fi pitza ca atunci iese un dezastru in lupta cu kg.Adica maninca un pic mai disociat,si cat mai multe fructe dar niciodata dupa masa si inainte de masa cu cel putin jumatate de ora.Credema eu am scapat de 30 de kg care le-am pus in timpul sarcinii.Multa sanatate si rabdare.
lorelaim spune:
Acum vreo 3 luni am tinut Dieta Daneza aprox 11 zile si a trebuit sa renunt ca mi-a fost rau de foame (rau-rau - cu lesin în toata regula :-))- am slabit 4,5kg apoi dupa 2 sapt de pauza am tinut Dieta Scarsdale si în 10 zile am slabit 5kg lejer. M-am oprit pt ca nu am simtit nevoia sa dau jos mai mult (am ajuns la exact cât eram când am ramas însarcinata).
Doresc sa precizez câteva lucruri:
- am luat pe parcursul ambelor diete multivitamine pt a nu spolia organismul de vitamine;
- am folosit ulei de masline si lamâie la toate salatele (fie ca au fost salate de rosii, sau de fasole sau salata verde);
- am folosit ceapa si usturoi din belsug - la Dieta Scarsdale;
- mi-am împartit mâncarea dupa principiul: "manânca putin si des" - adica daca micul dejun era la 8am si aprox pe 10am îmi era deja foame atunci mâncam un picut din ceea ce trebuia sa manânc la amiaz; la aprox 12 luam amiazul (restul de salata de rosii cu felii de carne de pasare - de ex, sau salata de fructe, etc); pe la ora 14 sau 15 mâncam o gustare cu ceea ce aveam în meniu la cina si cel târziu la ora 17 mâncam cina... In felul acesta stomacul nu este încarcat si nici nu ti se face foame disperata între mese astfel încât la masa urmatoare nu simti nevoia sa manânci pâna te saturi... Tatal meu avea o vorba: "Micul dejun manânca-l singur, prânzul împarte-l cu un prieten si... cina da-o la dusman"... Deci la cina se manânca cel mai putin si daca se poate nu se depaseste ora 17 - max 18. Pe tot parcursul dietelor (si am continuat si dupa aceea) am baut 2-2,5l de apa (apa "chioara" - plata, nu minerala) zilnic - aprox 250ml (un pahar obisnuit)la fiecare 2h. Am remarcat ca în zilele în care nu beam suficienta apa nu dadeam jos gramele pe care mi le calculasem ca ar trebui eliminate...
- dupa Dieta Scarsdale nu am tinut absolut nici un regim de "mentinere" am mâncat si manânc absolut normal (daca o tabla de cicolata cu lapte Lindt dimineata înseamna normal :-), pâine integrala cu unt si înghetata de vanilie învelita-n cioco... la amiaz... plus ca din când în când mai scap la câte o pizza vegetariana cât roata carului - aluat f subtire si ff bogata în legume - pe care o împart cu sotiorul :-)) si nu numai ca nu m-am re-îngrasat dar am slabit aprox câte 0,5kg/sapt usurel-usurel... Am respectata doar: 2-2,5l de apa zilnic si nu manânc mâncare dupa orele 17-18h seara (dar mi se întâmpla - rar - sa manânc vreo 2-3 înghetate (mici - de 50g) pe bat... :-(... surprinzator fara efecte negative...);
- rosiile contin "calori negative" - adica "manânca" caloriile celorlalte alimente... asa ca mâncati rosii cât se poate de mult alaturi de alte salate... o salata de rosii cu ardei gras (tot rosu, sau portocaliu), cu ceapa si un picut de ulei de masline si sare e un adevarat festin atunci când vrei sa-ti umpli burta si nu vrei sa te îngrasi... poti adauga un picut de brânza rasa si bineînteles condimentele (frunzele) preferate; de asemenea o salata de fasole verde cu mujdei de usturoi, cu ulei de masline, cu un pic de frunza de patrunjel si sare este o alternativa delicioasa...
Eu sincer nu sunt adepta a înfometarii - ca dupa aceea manânci cu disperare si pui dublu la loc!
As dori doar un lucru sa va mai spun - NU eliminati complet grasimile vegetale din alimentatie - mai ales uleiul de masline care este sanatate curata! Si nici toate tipurile de "zaharuri" - încercati mierea în loc de zahar - are virtuti extraordinare! Atentie mare - înlocuitori de tip zaharina sunt cancerigeni...
Yoga si Pilates fac muschi sa se alungeasca, sira spinarii sa fie mai flexibila, burta sa devina plata si corpul sa se simta odihnit si relaxat... nu epuizat ca dupa o sedinta la sala la bicicleta...
Multa bafta tuturor!
ja spune:
OOOOO....ce bine suna....imi dai sperante.
La fel..am intrerupt daneza in ziua 11...acu pauzesc..si ma apuc apoi de Scarsdale.Nu m-am cantarit inca(nu am cantar)..dar azi aflu cat am dat jos,desi am renuntat alarteieri la Daneza...si dau raportul fetelor.
La mine e mai greu cu apa pe care o beau fortat si cu ora cinei..ca nu ma lasa bb.
Multam de explicatii.
ana
andrruzza spune:
Pentru cine are nevoie d incurajari, eu am slabit 18 kg in 5 luni! Mai am 7 de dat jos! Fetelor, fiti optimiste, se poate slabi, cu multa vointa si multa multaaa rabdare. Succes!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"