Bebelusi de iulie-august 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 6
anis spune:
Dede ne luam de mana...basca ca lui Ingrid ii mai ies dinti.,...de parca n-avea destui , si i-au iesit si asa de devreme..si bubite acum si noptile vai de ele..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Si la voi forumul face fitze, cand esti pe pg 2..cand nu mai vezi ultima pagina?
Emaaimee, trece si tu linkurile la UTILE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Anis tu ai avantajul ca ati scapat de cativa dintisori, noi tot maraim o saptamana si una ne linistim si dintii nu vin.
Eu am avantajul ca ma lasa sa dorm noaptea doar cu una doua treziri de alaptat. Azi noapte a fost prima oara in cele aproape 7 luni ale ei cand s-a trezit noaptea intr-adevar si avea chef de povesti dupa alaptat, dar nu am bagat-o in seama si a adormit.
Dar pentru somnul de noapte platesc din plin ziua. Cred ca ar vrea si ea alte activitati mai incitante ca se plictiseste repede de orice, dar nu am putere atatea ore sa o distrez.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
joker spune:
Uite ca iar nu am avut timp sa scriu...dar acum v-am citit...
Vreau si eu la munte...Dar cand vad cat sunt de urata mai bine nu mai ies din casa..
La multe luni bebeilor de azi!!!
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Dianami spune:
quote:
Originally posted by anis
Asa ca de aia aveam noi fetite manechine si dede si eu si tu, care mai era?
Si eu alaptez in continuare! Dar a mea nu prea e manechin, are 8300 g , ca o adevarata superbebelusa .
Pupam puiul sa se insanatoseasca repede! (dinti&bubite&comp. ).
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Nique15 si Adaaina, imi pare rau pt. bebeii vostri...va uram insanatosire grabnica!
Corbioana, am admirat frumuselul! Ce iti seamana ! Sa-ti traiasca! Multam de aprecieri !
Ellarot, ce fetita frumoasa si pletoasa ! Dar nici mami nu-i mai prejos !
Iulia Anastasia
Albinutzza spune:
Ellarot, imi cer scuze...oboseala isi spune cuvantul de la noi
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Atat am crescut pana acum
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Dianami spune:
Cati, sanatate puiutei! E spre binele ei, iar masajul o va ajuta f. mult!
Monica Elena, distractie placuta la munte! Ce frumos ca va puteti duce asa des... Timp frumos si veselie cat cuprinde! Si "La multe luni!" pt. maine!
Laura_barb, de ce spui ca nu ai cu ce sa ne trezesti interesul? Treci la povestit! Cu treaba am si eu toane, de obicei ma apuca ori o lene crasa, ori fac o curatenie generala.... Sunt omul extremelor .
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Fetelor, o sa va scriu eu despre problemele cu laptele de vaca, dar dupa ce culc bebele, ca e destul si acum ii e somn. Revin.
Emaaimee, mersi de urarile pt. nasa mea.
Si mie imi face forumul fite...nu vad ultima pagina decat daca ma duc la cuprinsul de la Clubul scutecelor......si intru de acolo pe ultima.
Iulia Anastasia
Simonaci79 spune:
Va scriu repede un mesaj ca ma duc repede sa-i dau sa pape.
Anca- Pai noi ne uitam la toate pozele, cum sa nu ne uitam si la frumuselul tau? Ai dreptate, imi cam rupe spatele Mario, ma doare rau cateodata, dar am noroc ca nu prea vrea in brate si sta cumintel in carut sau pe pat si ne jucam asa.
Albinutzza- pupici multi. Si noua ne e tare dor de tine! Felicitari lui Luca pt progrese si pt dintisor, ai un baietel tare maricel! Eu zic sa nu-ti faci mari probl, si eu am patit-o asa cu Mario de multe ori, si am obs ca face asa daca-i dau prea repede sa pape sau daca insist sa pape cupa de el nu mai deschide gurita usor, si de multe ori nici nu mai vrea altceva dupa ce vomita. Da-i mai rar cu lingurita si numai cat vrea el! Pupici!
Briana- mi s-a intamplat si mie sa faca febra peste antibiotic dar max 38-38.1. Cat a facut? Mai mult? Sanatate multa!
Cristina- asa face si el, se prinde cu degetele de pielea mea si se tine de mine! Ma doare de nu mai pot si cand zic au el rade!!! Orez ii dau praf de la nestle si ii fac cu lapte praf Humana (ca de-asta bem noi) si i-a placut tare mult! Distractie placuta la concert!
Laura_barb - pai eu tocmai am pov ieri. Dar am citit o chestie tare adevarata: Copilul tine minte ca te-ai jucat cu el si nu ca a avut cearsafurile calcate si gresia lucea! Mai lasa-le si tu si distreazate!
Cam atat am citit mai intru mai tarziu!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos