Bebelusi de iulie-august 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La cat mai multe lunishoare si apoi ani sarbatoritilor zilei de maine(asta in cazul in care nu intru):

• Matei (ankak)
  • Teo (acusor)
  • Dan Emilian (svety)

Sa va traiasca baieteii si sa fiti sanatosi cu totii !

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Somn usor si

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Sunt si eu pe aici dar bantui ca am vazut ca nu sunteti.

Katink, kulta, Mamini,Ankak, Lia, Oana C, Giana, unde sunteti fetelor?

Cat despre terorista mea, s-a trezit in seara asta, deja de doua ori,si de-abia am adormit-o la loc!N-avem nici un dinte, nici nu da semne, deci, nu prea imi dau seama de ce sa fie asa bazmetica?!? Cred totusi ca se acumuleaza oboseala de peste zi, iar seara e saracuta terminata!

Cred ca am sa pun ceva poze ca am ramas in urma rau; de fapt, nu prea ii mai facusem; acum am inceput iar sa stau cu aparatul dupa ea!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Mai da' ce ritm alert ati avut azi ! Se vede ca e vreme de stat in casa si spus povesti copchiilor.
Am vazut multe poze dar nu vreau sa nominalizez pe nimeni pt ca mie greu sa aleg. toti sunt frumusei si am vazut copilasi in picioruse sau pe scaun .David eun mare puturos: nu sta foarte mult in scaun si nici in picioare nu vrea prea mult itmp.Cel mai mult adora sa stea la in fundulet in brate la mami pe genunchii mei adica. Saptamina asta am ajuns ca de obicei tirziu acsa adica in jurul orei 22. Pe David il gaseam dormind dar se trezea si el si privea prin camera sa vada daca am venit ! .Nu mi-am dat seama de asta decit miercuri si se bucura asa de tare cind ma vede. Simt atunci fluturi in stomac, lacrimi in ochi si il iau repede in brate si ii aplic stampilute pe obraji, pe git. Stampilute inseamna pt mine pupicuri apasate pe care David le adora mai ales aplicate pe git. Ii place atit de mult sa fie alintat, pupat, mingiiat de zici ca-i fetita. Marti pe 28 feb va merge cu bunica lui la control sa vedem daca i se va mai prelungi tratamentul caci de 2 saptamini il indop cu tot felul de siropuri pt bronsita si pt astm. Poate ii va face atunci si vaccinul de 6 luni caci l-am aminat tot din cauza bolii lui. Cind o sa ma eliberez si la servici am sa imi si liber o zi pt ca vreau sa merg cu bebe sa fac investigatii pt ast-mul lui. Ma tot gindesc oare e din cauza unei alergii sau doar mostenit ? E musai sa aflu si la ce e alergic poate pot sa-l feresc. Oricum in vara mi-am planificat deja o saptamina de aerosoli pe malul marii si in salina pe la Salnic Prahova dar nu stiu inca in ce locatii. Mai e timp pina atunci si poate am sa apelez pt ac si la voi atunci. Se tinguie David acum si din cauza celor doi dintisori care afurisiti au aparut amindoi deodata. Acum deja ii vad unul din ei e putin mai inalt decit celalalt. Mai am o intrebare care ma framinta : le mai dati bebeilor sa mai bea laptic nopate ? Intrebarea e pt cei care beau formula sau poate le dati doar ceai . Intreb asta pt ca bebelul meu se mai trezeste o data noaptea sa manince si i-am dat lapte pina acum .A ajuns un mare grasunel acum si din cauza asta e un lenes : el nu sta pe burtica, nu se rostogoleste, face 2 pasi si se intoarce agale pe o parte si atit. Cred ca maine seara am sa ii dau ceai, ma mai gindesc pina atunci si astept si raspunsurile voastre. Pupici inca o data si revin maine.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ADAAINA

am puz poze noi
in albumul 24-02-2006!

ADAAINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adaaina/my_photos

In unanimitate, scufita ta rosie e o frumoasa!
Sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Irda, scuza-ma ca iti raspund asa tarziu...am fost in Cora, apoi cu treburile in casa, papa si culcat bebe...acum am vazut pozele.
Dupa cum le vad eu, nu pare a fi vreo forma de rujeola. Mai ales ca zici ca sunt f. putine. As pleda mai degraba pt. caldura iar locul 2 ar fi vreo alergie, parca ai zis ca i-ai dat doar carnita.
Incearca sa scazi un pic temperatura in casa. Daca nu dispar, intrerupe-i carnita o perioada si nu-i introduce nimic nou cateva zile.
In cazul in care apar multe, dese si mici si se intind pe tot corpul, mai ales pe spate si piept, mergi cu ea la medic, pt. ca s-ar putea sa fie o reactie la vaccinul antirujeolic.

Pupici si multa sanatate!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valcampan
Mai am o intrebare care ma framinta : le mai dati bebeilor sa mai bea laptic nopate ? Intrebarea e pt cei care beau formula sau poate le dati doar ceai . Intreb asta pt ca bebelul meu se mai trezeste o data noaptea sa manince si i-am dat lapte pina acum .A ajuns un mare grasunel acum si din cauza asta e un lenes : el nu sta pe burtica, nu se rostogoleste, face 2 pasi si se intoarce agale pe o parte si atit. Cred ca maine seara am sa ii dau ceai, ma mai gindesc pina atunci si astept si raspunsurile voastre. Pupici inca o data si revin maine.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Bine ai revenit ,iar David sa se faca bine repede!sa iasa si dintisorii, sa treaca si celelalte problemute! Cu rabdare si incredere, totul se va rezolva, ai sa vezi!
Incearca varianta ceai, dar s-ar putea sa nu tina! Am incercat si eu intr-o noapte si la o jumatate de ora, s-a trezit iar! Era foamea de vina, iar ceaiul nu tine , din pacate, decat de sete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mona, ce dimensiuni are Sarita ! Acum mi-o inchipui asa grasana si in 4 labe ! Cred ca seamana cu un urs rotofei! Si noi vom face ARR la un an, am refuzat acum antirujeolicul.

Vali, bine ai revenit! Sanatate multa lui David si speram sa nu fie probleme cu vreo alergie.

Kasi, pupam mica terorista ! Macar ziua doarme vreun pic? Si mai paseaz-o un pic si lui tati, trebuie sa te ajute si el un pic, ca-i si terorista lui ! Nu e de glumit cu "dilibau"!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Trebuie sa mentionez ca am vazut albumele:
Ioanei(Corbioana) pe care o felicitam pentru Andreiut dolofanut blondut;

ADrianei si Aidan ii pupam si le uram sa creasca mari si sa nu mai fie mofturosi(El) ca e un scumpic si nu i-ar sta bine ( e mai chelios decat Victoria si asta ma incanta teribil)

Oanei,- nu mai incape dicutia pentru ca Eva sparge deja toate recordurile! E gata domnisorica mare!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela
Kasi, pupam mica terorista ! Macar ziua doarme vreun pic? Si mai paseaz-o un pic si lui tati, trebuie sa te ajute si el un pic, ca-i si terorista lui ! Nu e de glumit cu "dilibau"!

Da, daca dorm eu cu ea, doarme chiar si doua somnicuri pe zi.Mai scurte sau mai lungi, depinde de zgomotele din interior sau exterior, ca e o finuta, cu ureche muzicala, si sare imediat!
Daca o las singurica dupa ce o adorm, nu doarme foarte mult si probabil de aici sacaiala de toata ziua!

Mergi la inceput