Clubul celor care s-au lasat de fumat!

Clubul celor care s-au lasat de fumat! | Autor: craciunitza

Link direct la acest mesaj

M-am apucat de fumat tarziu, dupa ce am suportat cu multi nervi in facultate colegele de camera fumand. Am terminat facultatea, era inainte de '89, si am primit cateva pachete de la o prietena plecata afara, imi trimitea si tigari si pentru ca nu aveam cui sa i le dau am inceput sa le fumez
Foarte greu am reusit sa ma abtin sa fumez cat am fost gravida, abia asteptam sa fumez pe ascuns cate o tigara, dupa ce copiii s-au facut marisori fumam 2 pachete de tigari pe zi
Anul asta, la 1 mai, implinesc 5 ani de cand m-am lasat de fumat

Cum m-am lasat de fumat: nu stiu! Dimineata am plecat la serviciu, mi-am cumparat tigari (preferam sa nu mananc dar sa am tigari), nu mi-am propus sa ma las de fumat, s-a intamplat pur si simplu, pastrez si acum ultimul pachet de tigari cumparat. Nu exagerez, nu stiu ce s-a intamplat, pur si simplu nu mi-au mai trebuit tigari, brusc.
Acum nu suport fumul de tigara, mi se face rau. Doamne, multumesc ca mi-ai dat puterea sa ma las de fumat!

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna Craciunita! Ma bucur ca ai deschis un asemenea subiect. Eu am fumat 10 ani si acum m-am lasat de cand am bebe in burtica. Chiar aseara ma intreba sotul fumator inrait cum de am reusit. Si gandidu-ma mi-am dat seama ca la inceput mi-a fost foarte greu si eu imi aprindeam tigara trageam 2 fumuri si o aruncam ca ma gandeam ca ii pot face rau copilului. Dar de cand l-am vazut la eco si am vazut cat este de perfect copilul nu am mai pus tigara in gura, ba chiar imi dau seama ca ma deranjeaza fumul. Dar sunt sigura ca dupa voi fuma dar nu la fel de mult ca inainte. Sper sa fumez cate o tigara asa cand iesim la bere!

Ioana 17+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Incepusem sa cred ca sunt singura care s-a lasat de fumat dar am gasit invingatoarele in alta sectiune de pe forum.
Si pe mine ma deranjeaza fumul de tigara, mai ales cand fumeaza vecinul de sub noi, imediat simt si mi se face rau. O alta chestie interesanta este ca nu m-am ingrasat si nu mi-am modificat alimentatia, dimpotriva, de cand nu mai fumez nu mai pot bea si inainte imi placea berea tare mult. Acum beau apa chioara.

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ma alatur si eu.
Am fumat cam 6 ani...le-am lasat de cam 7-8 luni.
Fiind in Uk si nefumand altceva decat Kent Lights trebuia sa ma aprovizionez de la soferii de tir care faceau curse din si catre .ro. Aici nu se gaseste Kent. Insa la un drum acum vreo 8 luni soferul a uitat sa imi aduca si mie cartusul...asa ca doua saptamani dintre curse a trebuit sa stam fara tigari si eu si sotul meu (el mai fuma si altele dar de cand l-am invatat la Kent numai asta vroia si el). In primele zile am incercat Marlboro Lights dar mi-a fost rau de la ele asa ca am decis sa astept.

Cand a venit cartusul doua saptamani mai tarziu am realizat ca de fapt nu murisem fara tigari Am dat cateva pachete prietenei mele si am mai fumat ocazional ce aveam pana le-am terminat. Cand s-au dus duse au fost. Nu mai simtitm nevoia nici unul dintre noi (al meu fuma de vreo 12 ani), eu chiar nu mai suport fumul de tigara.

Un alt caz...tata are 49 de ani si o la radiografie acum 3 luni plamanii lui aratau de 80 de ani. Fuma de la 17 ani dar fumator inrait, 2-3 pachete pe zi, parca le manca. Din ziua in care doctorita i-a spus ca daca nu le lasa in scurt timp face cancer pulmonar, nu s-a mai atins de nici o tigara.
Si zic eu ca daca el a putut, daca noi am putut, daca voi ati putut, oricine poate. Trebuie doar sa vrei!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Ma inscriu si eu in clubul celor care s-au lasat de fumat.Nici nu mai stiu de cand m-am apucat,era prin liceu,voiam sa fiu in pas cu fetele populare si am ajuns la 2 pac. pe zi.
M-am lasat de 10 zile dar nu sunt la prima "abatere".
Reusesc destul de usor sa ma las si trec destul de bine peste perioada critica dupa care ma inving kilogramele si foamea.
De data asta mi-am promis ca nu voi mai ceda,PROMIT,nu ma mai apuc.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si eu am fumat 15 ani dar m am lasat de 7.Asta cu ajutorul fetitei mele. A venit la mine n burtica, apoi i am dat laptic si nu puteam sa mi bat joc de ea fumand! Si daca tot au trecut 2 ani fara fum mi am zis ca i pacat sa ma apuc din nou!!! Si n plus daca nu fumezi ajuta nemaipomenit la ten fetele!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

vreau si eu in clubul vostru...
am fumat 10 ani,m-am apucat pentru ca era la moda si am fumat uneori si 2 pachete pe zi,iar la petreceri sau in cluburi chiar mai mult...
m-am lasat anul acesta pe 1 februarie,cum?... nici eu nu stiu....
imi imaginam ca o sa-mi fie mai greu,dar nu este
mai am momente in care imi doresc sa fumez,dar nu mai suport fumul de tigara,nu mananc mai mult,ma simt mult mai bine si stiu ca nu voi mai fuma niciodata

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna idee cu subiectul asta.
Eu am fumat cam zece ani dupa care m-am lasat intr-o buna zi, nici eu nu stiu cum. Minunea a dura vreo doi ani, dupa care am ramas insarcinata si bineanteles tot n-am fumat.
Povestea se schimba dupa ce am nascut....am inceput sa mai ies pe la petreceri sau pe la terase si....tentatia, bat-o vina....m-am apucat din nou. Nu mai mult de 2-3 tigari pe zi....le fumez intrebandu-ma DE CE?
Apoi azi am vazut acest subiect si parca mi-au venit mintile in cap....m-as lasa din nou pentru ca stiu ca se poate. Tocmai mi-am cumparat un pachet nou, dar am de gand sa nu-l deschid.
Intrebarea este....primiti si aspirante printre voi???
Am nevoie de tot sprijinul posibil, se poate?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Haide Eveline!!! Hai si tu in randul nostru! Sper ca n ai deschis pachetul de tigari!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Nuuuuuuuuuu....asteptam incurajari!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Ptr Eveline!!!

Mergi la inceput