bebelusi de ian-feb 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Am taiat rulada si a iesit suuuuper buna!
Iar Vlad mi-a furat castile de la calculator si merge cu o mufa in gura prin casa
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Ai noroc ca e vremea asta asa urata si ca stai departe de mine, ca altfel ma autoinvitam la tine.
pupici
Crinuta si
Rayan
lbelciug spune:
Buna fetele, va scriu telegrafic.
V. Erica, dupa parerea mea tortul Panda a iesit exceptional de aspectuos, desi m-am chinuit la gherutze. Sa vedem insa ce vor zice musafirii de duminica. Am impresia ca la gust ar fi iesit mai bun cu o ciocolata cu lapte, nu amaruie. Si restul pregatirilor au iesit bune si aspectuoase.
Azi, sambata, i-am taiat motzul si am avut tort de fructe. A ales de pe tava asa:
- calculatorul :)
- bobina cu ata
- sticluta cu picaturile Vibrocil
Sirimie, noi n-am folosit perna. Tava i-a tinut-o nasa.
Bubu05, primul party a trecut (cu brio). Il astept pe cel de maine cu prietenii si piciulicii lor.
Ne mai auzim luni. Promit sa pun si poze.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Matei Yoghinul!
Professional pics
Alina Maria spune:
Buna seara ,
Astazi am avut o zi plina insa fericita , am ales caramida casei , placile de pe acoperis , usile , si am vazut f. multe tipuri de faianta . Cineva mi-a dat ideea cu alb si negru insa nu mi-a placut nimic de acolo in aceste culori mi s-a parut rece de tot , insa am vazut un mozaic frumos pe rosu ruginiu si gresia si faianta tot in aceasi culoare insa mai deschis si aia mi-a placut .
Crinuta bine ca nu a fost nimic deosebit cu ochiul .
Mandy merge bu picioarele apropiate si repede de ii vine sa cada in cap , merge tinuta de manute nu altfel .
Oana si aici e vremea deprimanta , ce sai faci asta e , eu ma necajesc si mai tare ca trebuie sa dau din nou examen de conducere pe 14 martie , a treia oara , imi vine sa turbez la banii pe care ii dau . Daca nici acum nu iau ma opresc ca n u mai pot plati ca suntem prinsi cu casa .
Adita multe felicitari pt. permis bravo tie , e lucru mare cel putin mie asa mi se pare . Cum ai reusit ? mai da-mi niste detalii daca vrei . Cate ore de conducere ai facut ?
Crinuta 8 dintisori , wow , la noi nu mai sunt semne ca ar iesi ceva , ce facem doar cu 2 micuti de tot ? si nu mai e nimeni in situatia asta , mie frica ca or sa doara si mai rau cand ies mai tarziu .
Pupuici la pitici !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

danielai spune:
In primul rand La Multi Ani pentru Hana, Matei si Codrin!!! Am avut o saptamana mai grea si nu am mai intrat de mult, asa ca sunt in interziere cu urarile! Numai bine ca am vizionat si pozele cu sarbatoritii, frumosi si fericiti!
Oana Cretu - si noi mancam pasat, deja m-am impacat cu gandul ca se va obsinui mai greu, desi are o gramada de dinti iesiti. Insa daca-i dau ceva in manuta manaca si singurica, deci cu timpul vor invata. In legatura cu gustul dulce, ma gandeam sa incerci sa-i dai lui Seb un piure de cartofi dulci cu lapte, dovlecei sau alte legume cu gust mai spre dulce sa vezi daca-i plac. Succes cu gradinita!
Simona - eu i-am dat Oscilo prin toamna si am avut senzatia ca facea mai moale de la el, asa ca am renuntat (desi am o parere buna despre el ca medicament). Doctorita imi recomendase sa-i dau cate jum de doza pe sapt(3 sapt si 1 sapt pauza) dizolvata intr-un pahar de plastic.
Mona - tare ma bucur ca ti-ai gasit macar actele!
Magga - si eu ma intrebam cum o sa-i ramana ochii, ma bazez pe Tomasa ca vad ca s-a documentat bine. Asta-mi place cel mai mult pe forum ca dintre atatea se gaseste cineva care sa stie sa-ti raspunda sau care sa fi avut o experienta similara.
Dana - naspa rau intmplarea sotului. Eu una as chema sa-i ridice.
Crinuta - sper ca i-a trecut febra lui Rayan. A avut si Maria de la vaccin si tot asa mi s-au inmuiat picioarele cand am pus mana pe ea si ardea. te inteleg perfect. sanatate!
Si apropo de vaccin. Nu stiu cum e Pentact hib, dar eu i-am facut Tetrakok (tot Pasteur) la recomandarea medicului si am tras 2 zile cu febra si maraiala. Pana acum i-am facut Infanrix si nu am avut nici o problema. Asa ca eu daca ar fi sa-mi exprim o parere i-as face Infanrix, chiar daca costa mai mult (fata de cat s-a chinuit, plus noptile mele nedormite).
crinuta spune:
M-a innebunit Rayan azi cu miorlaielile lui. Cum nu-i dai ce vrea incepe circul. M-am suparat pe el si am ridicat tonul la el. Cu mine nu-i merge. Nu suport sa fie rasfatat.
Realmente nici nu pot manca cand miorlaie, imi da o stare ingrozitoare de nervi.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Daniela, febra de la vaccin a coincis cu aparitiei dintisorului nr 7, deci nu stiu care a fost cauza, avand in vedere faptul ca el face febra de la dinti de regula.
Acum la dintisorul nr 8 iar a facut febra, a urcat la 38,8.
Daca asa a fost la incisivii laterali sa vedem cum va fi la canini si masele.
In rest a inceput sa se trezeasca iar mai devreme, pe la 6:45 de ex azi dimineata ( in alte dimineti la 6) si eu nu stiu ce-o sa ma fac daca asa va continua, deoarece eu dimineata sunt chiauna.
Noroc cu mama ca se trezeste ea, ea e matinala, eu sunt foarte energica seara.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Alina, nu cred ca va durea mai rau daca ies mai tarziu. Stai linistita, vor iesi cat de curand.
pupici
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
daniela, multumesc, insa i-am facut deja ieri vaccinul, PentAct-Hib, n-a facut temperatura insa dobitoaca (scuze) de asistenta era tare grabita, si intr-o cearta cu alta asistenta, si i-a atins un vas de sange...acum mititelul meu are piciorul umflat, tare si vanat si il doare ingrozitor...punem comprese si dam cu Lasonil...luni ma duc inapoi la dispensar si ce scandal voi face, de nu m-o tine minte asistenta aia (si toti care vor fi prin preajma) nu ma mai cheama Oana...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
amo2004 spune:
La multi ani, DARA, LUCIAN si MATEI!! Sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa.
Alina Maria, si noi tot numai 2 dintisori avem. Nu stiu cand vor iesi ceilalti. dr zice ca se pregatesc, eu insa nu vad umflaturi pe gingii. Felicitari pentru casa, ce sentiment placut trebuie sa ai stiind ca o ridici de la zero... Sa aveti parte de mesteri harnici si buni!
Catiflo, felicitari si voua pentru casa!
Crinuta, uite ca ai aflat de la ce era febra lui Rayan de zilele trecute - dintisorul no. 8
. Are si Mihai zile in care e marait din cale afara, dar n-avem ce le face, va trece si asta.
BDana, imi pare rau pentru experiente sotului si sperietura ta. Nasoala problema. Mie mi-e frica de maidanezi.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
amo2004 spune:
Amaya, asa sa faci :) pupici lui Andrei sa-i treaca repede piciorusul
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"