bebelusi de ian-feb 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 4
tomasa spune:
Adita, felicitari pt. carnet! Ma bucur ca ai mai scris si tu, in sfarsit. Poate de acum vei avea ceva mai mult timp, ca tot ai rezolvat atatea.
V.Erica, pe mine gandul ma duce tot la niste virusi...totusi sper sa nu, ca noi am scapat greu de ei. Intr-adevar aia au program de gravide, nici atunci nu cred ca aveam asa, hi, hi, hi.
Simona, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Si ca ti-a placut tortul nostru. Neaparat sa ne zici ce si-a ales si sa pui poze multe ca sa va vedem. Cravata cum zici nu am vazut nicaieri, dar e drept ca nici nu m-am uitat dupa asa ceva.
Eu ma refeream la pahar de vin, plin cu vin, a inteles bine sotzul.
De-aia al meu nu voia sa-i punem...se gandeam probabil ca-l si bea!
petrecere frumoasa.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Paula, sigur nu conteaza ce i-ai pus pe tava, nu o influenteaza nicicum. Fiecare pune ce-i trece prin cap, in functie de imaginatia de moment, eu asa cred. E o traditie haioasa, populara si in general o tinem doar ca sa ne distram noi, parintii si sa le povestim mai tarziu ce si-au ales.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
jone spune:
eu absentez.
motivat.
s-a intors sotul meu drag.revin.incerc sa citesc dar ati scris nu gluma.
pupici si voi reveni.
pupici
jo si alexandra 
"soarele va rasari si maine!"
V. Erica spune:
Neatza mamici,
Pc-ul meu nu e virusat sigur, l-am tot scanat... Pb sunt de hard, spun persoane mai avizate decat mine. Bine ca se mai deschide totusi, ca sa apuc sa salvez ceva din documente, dar si asta e o pb. caci nu-mi merge CD-romul, astfel ca o sa le trimit pe mail prietenilor si o sa mi le iau inapoi dupa ce rezolv, suna alambicat, dar alta solutie nu vad...
Adita, felicitari pt. carnet. O sa-ti fie de mare folos. Sanatate multa lui Antim. Ce m-ai distrat cu activitatile lui Nectarie! Nu-l trimiti si la noi sa-i tina un curs lui Ruxi despre "cum se pun vasele de bucatarie la loc in dulap"? Caci donsoara mea si-a propus sa-mi intinda nervii la maxim in bucatarie, eu fac ordine pe o parte, iar ea dezordine pe alta
.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
La multi ani! sarbatoritilor. Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Petrecere frumoasa celor care organizeaza distractii azi, maine!
Crinuta, ai vazut aseara Gala? Ce frumoooos!!!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
gabi.i spune:
Adita felicitari pentru carnet si multa putere sa te descurci cu toate greutatile.
Fetelor eu am mai scris cu ceva timp in urma ca exista un suport pentru spalat pe cap bebelusi dar nu stiu unde se gaseste .Este ca un cozoroc din plastic cu un elastec si se fixeaza pe cap in asa fel incat apa sa nu mai ajunga pe fata copilului.Sper ca a-ti inteles ceva .Eu am auzit la "clubul mamicilor" despre el si cei de la Help Net s-au laudat atunci ca se vor aproviziona cu asa ceva dar nu am intrebat pt ca nu am avut nevoie Rebeca s-a obijnuit deja cu dusul iar pe Iustin vad ca nu il deranjaza.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
crinuta spune:
Da Erica, am vazut-o. Am ramas gura casca la Plushenko si la castigatorii rusi de la perechi (la ei la o ridicare).
De atatia ani il stiu pe Plushenko si tot nu ma satur sa il privesc cum patineaza. E femonenal!
Adita, felicitari pentru permis.
Mi-a placut cum ai scris despre Ioan, despre nazbatiile lui.
Oana, unde esti, ca nu te vad online nici in yahoo.
pupici
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
A iesit si dintisorul nr 8
. Abia am vazut ceva in timp ce plangea mister, ca daca ii deschid gurita sa ma uit pune limbuta acolo si nu vad nimic.
In rest sunt umflati caninii de jos. Asta e tot ce am reusit sa vad ca nu ma lasa. O sa va anunt dupa ce ies, ca altfel nu vad cum.
Crinuta si
Rayan
Witchie spune:
hot tip
Ca sa nu urle cand limpeziti pe cap, luati o jucarie care ii place (sau orice pare sa-i capteze atentia de pe politele din baie) si ridicati-o cat mai sus si putin in spate. In felul asta ei dau capul pe spate ca sa vada jucaria si voi repede repede limpeziti.
La Iri tine.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Marsupiul psihologic
bubu05 spune:
Buna dragi mamici si pitici!
Eu sunt putin deprimata de vremea de afara, tocmai cand credeam ca vine primavara, a dat-o iar pe ninsoare...
Crinuta, cum e ochisorul? Te anunt ca am facut rulada de cascaval...abia astept sa o tai!
Sirimie, ai facut sufleul? A papat Vladu tau din el?
Liviana, azi va petreceti? Asteptam poze si sa ne povestesti cum v-ati distrat.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz