bebelusi de ian-feb 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 2
Megg spune:
Buna fetelor,
Crinuta, eu nu ti-am raspuns cu ochisorul pentru ca citesc mai rar si voi scrieti mult pana mai intru din nou.
Am o colega care avea problema asta si a mers la oftalmolog, dar nu are copilul nimic, a fost ceva trecator.
Si eu trebuie sa scot o masea de minte, pentru ca cea de sus a fost scoasa de mult si cea de jos s-a deplasat cu vreo 3 mm inaltime fata de restul, avand spatiu liber in sus si a inceput sa deranjeze si sa impinga in celelalte masele.
Oana, daca tu te pui pe plans mereu cand altul il imbranceste pe Seb te vede copilul vulnerabila! Fii mai tare.
La multi ani MATEI!
http://community.webshots.com/user/megg2005
Megg si bb Mara
crinuta spune:
Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri.
Inca e rosu, nu se vede nimic in ochi, desi e posibil sa fie si sa nu se vada.
Nu are nici un fel de secretie. Mama zice ca ar fi un inceput de conjunctivita, desi eu nu cred.
Ochii arata ca de obicei, nu sunt iriati si nu are secretie, cel putin nu inca.
pupici
Crinuta si
Rayan
gabi.i spune:
Crinuta poate l-a tras curentul.Asa patesc eu cand ma trage curentul mi se inroseste ochiul si ma inglodeste ca si cand as avea ceva in el.Incearca sa il speli sau sa ii pui comprese cu apa calduta si vezi daca il calmeaza.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
tomasa spune:
Frumoase poze Paula! Are niste ochi superbi minunea ta!!!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Adita, imi promisesesi ca mai intri si tu pe aici...pe unde esti? Hai ca mi-e dor de tine, mai povesteste-ne cate ceva despre copii, mai pune niste poze macar!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Crinuta, la fel zic si eu sa-l speli cu apa multa poate totusi are o geana sub pleoapa si nu se vede. Asa am patit eu si am stat 2 zile cu ea in oki si pana la urma a iesit de la atata apa.
Mai fetelor, apropo de cainii vagabonzi, am niste draci...aseara, cand sa-i spal ghetutele lui Vlad cu care fusese afara, ce credeti? calcase cu una din ele intr-un kk-o de catel si mi s-a facut parul maciuca. Le-am spalat bine, inclusiv cu domestos, si uite-ma pe mine la 12 jumatate noaptea spaland cu domestos chiuveta, wc, gresia pe hol si in baie.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Ma tot uit la ochii lui, arata normal, nici rosii nu sunt.
Il mai urmaresc sa vad daca mai face asa.
Oana, te inteleg. Sa ii speli talpile si cu alcool, asa as face eu.
Cand e gala azi de patinaj? Hai ca-mi place sa mai comentam impreuna.
pupici lui Duracell
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Crinuta, e de la 20 pe Eurosport pana pe la 22:30.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
V. Erica spune:
Buna fetelor,
Sunt plina de nervi ca n-am ajuns cu PC-ul in service (imi face probleme si am tot amanat)...
Mai devreme se inchisese si imi tot dadea erori, nu se mai deschidea Windows-ul deloc, ma gandeam ca m-am lins pe bot de toate documentele salvate pe hard... Calculator cumparat in decembrie
!! Astia de la service au program de gravide, auzi cica 10-16 cu pauza de masa intre 13-14, sambata liber of course. Iar eu n-am cu cine sa las copiii in intervalul asta asa de generos
...
Shobo, multumesc pt mail. Am o intrebare insa: cu ce program il pot deschide, ca nu merge cu ce am eu.
Sirimie, multumesc si tie pt mail. E binevenita carticica aceea!
Liviana, ai terminat cu pregatirile? Sa ne arati neaparat poze cu Panda al tau.
Adita, chiar! pe unde umbli? N-am citit eu prea mult pe-aici, dar parca nu te-am mai "vazut" de multa vreme...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Te cred Erica ca te-ai enervat cu pc-ul. Stiu cum e.
Ce a avut, era virusat?
Oana, merci mult. Ne " vedem" pe yahoo sa comentam.
Ah, si deja sunt dependenta de jocul ala. Mama nu ma intelege cum pot sta sa ma joc la calculator. Abia astept sa ma joc impreuna cu Rayan.
Crinuta si
Rayan