Simptome!!! - 6
Raspunsuri - Pagina 9

katthy spune:
Danotino facut pregnyl 2 fiole, dar nu m-am uitat de cat erau. L-am luat de la farmacie cu reteta si fuga la asistenta. Am fost asa emotionata ca nu am verificat. In comert ce variante or fi? Ca doar pe reteta scria clar pregnyl fiole 2x5000ui. Asa imi trebuie daca m-am dorm in papuci.

asi spune:
Katthy putea sa fie foarte bine si de 500 si asta insemna foarte putin sau se putea sa il fi facut prea tarziu si de asta s-a chistizat.
Eu zic ca va trece la urmatoarea menstruatie.
Ar fi bine sa faci pauza de stimulare macar o luna dupa asta si la urmatoarea stimulare sa faci cu o doza mai mica.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Tabitha spune:
danotino: deocamdata nici un simptom. Mai vedem noi mai incolo. Sper sa fie totul ok la tine si sa se lase cu ochisori.

aventura spune:
Fetelor,
Eu, ziua 26 de la CM si 12 de la ovulatie...
Usoara sensibilitate pe parti a sanilor (dar nu ma prea bazez pe asta) si usoare dureri in burtica jos din cand in cand de vreo 5 zile...
In rest, nici un alt simptom...astept sa primesc un martisor in dar...
Tabi, Liana, tin pumnii stransi!!!!!
Zozelo, ai luat rezultatul la bhcg???
I love Mission Impossible!

melutzica spune:
Bune seara la toata lumea si o floricica care anunta venirea primaverii.
Eu raportez:am primit martisorul;ziua 1
Sper ca la voi este insa cu ochisorii

Avalon spune:
Melutzica , un nou inceput! Cine stie ce ne aduce noua iepurasul...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

melutzica spune:
Avalon;un out tot ne va aduce iepurasul.Eu sper din suflet sa fie numai un out cu ochisoriiiiiii
.