Nunta in Iasi (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza fetele!
Incerc de dimineatza sa va scriu ceva:
va doresc o saptamana plina de bucurii ca doar e saptamana noastra!
eu maine am petrecere cu colegii de serviciu, facem pe 7 ca sa avem timp pe 8 pentru mamele noastre scumpe care ne-au dat viatza!
Sa va bucurati mamele si sa va bucure copiii vostri (care aveti si care veti avea!)
Sa va bucurati de ziua de 8 martie din plin.e unica! ...doar e numai a noastra!
nusha..merci, daca vorbesti tu acolo sus, stau linistita
!
8 martie vineeeeeeeeee!!!
PS: sa nu va bucurati "prea mult" ...ca azi incepe postul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata fetelor....va doresc o saptamana cat mai frumoasa... sa primiti cat mai multe floricele si tot ce va doriti.
Darria eu nu am pretentii prea mari...sa fie ce o vrea Dumnezeu insa daca s-ar putea sa aleg parca tot o motata cu codite asi vrea
Tu ce faci?ce ai fata sau baiat?
Eu in rest sunt bine...incerc sa supravietuiesc.
Pupici

9+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

bey, lorex, eu vorbesc cu Doamne-Doamne, nu Nusha (nu vezi ca ea nici nu s-a trezit inca?)... ia citeste mai bine!

In alta ordine de idei, multumim pentru urarile facute asa, in avans! La fel iti dorim si noi tie!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!!
faza tare este ca acu stateam si citeam ce a scris lorex si ma miram ca nu-mi aduceam aminte sa fi scris eu asa ceva dar nu e nici o problema pun si eu o vorba buna
ralu abia acum va urez si eu LA MULTI ANI!!! pentru ieri ca nu am mai apucat

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera1981 spune:

Buna dragele mele! Sa aveti o saptamana de VIS, sa primiti cele mai multe FLORI si... SA FITI IUBITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

O saptamana buna va urez si eu!!Sa primiti multe si sa aveti o zi de 8 martie excelenta!!

Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza303 spune:

[u]LA MULTI ANI!SA AVETI O SAPTAMANA PLINA DE IUBIRE!SA DARUITI SI SA PRIMITI MULTA IUBIRE![/u]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Asa cum v-am promis, va spun acum
Are mama o fetita frumusica foc
Are mama o fetita cat un ghemotoc - stiti cantecelul
Din nou nu a vrut sa ne arate ce este(statea in fundulet) dar doamna doctor s-a chinuit sa vada ce este si ne-a spus ca 90% este fetita. Poate la urmatoarele eco o sa binevoiasca sa ne arate "duduca", sa nu ne mai duca cu presul

Revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

WOW! FELICITARI! Sa fiti fericiti toti 3 si sanatosi tun! Sunt bucuroasa TARE pentru tine! Hai ca am inceput sa push ochii...ma retrag!

quote:
Originally posted by Darria

Asa cum v-am promis, va spun acum
Are mama o fetita frumusica foc
Are mama o fetita cat un ghemotoc - stiti cantecelul
Din nou nu a vrut sa ne arate ce este(statea in fundulet) dar doamna doctor s-a chinuit sa vada ce este si ne-a spus ca 90% este fetita. Poate la urmatoarele eco o sa binevoiasca sa ne arate "duduca", sa nu ne mai duca cu presul

Revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Darria, felicitari pentru don'soara, stiam eu ca e fetita ! S-ai dai pupicei din partea mea (macar verbali)!

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos

Mergi la inceput