Nunta in Iasi (15)
Raspunsuri - Pagina 16
nushulica spune:
buna dimineata!
sunsmile e ziua ralucai??ca nu inteleg ce sarbatoreste azi ??de ce LMA??(ralu stai intai sa alfu exact despre ce-i vorba si dupa aia fac si eu urarile)
vera bun venit si CASA DE PIATRA! si noi am avut cununia religioasa la Barboi ai sa vezi ce frumos o sa fie sa luati neaparat si corul ca fara el nu stiu cat de frumoasa e slujba
lorex eu personal voi merge la o nunta pe 10 iunie aici in iasi nu stiu la ce restaurant dar nu stiu daca asta te ajuta cu ceva
kriss79 va urez bafta multa si sa apara repede
ieri am avut zi de plimbare cu ingrid si a fost tare cumintica...daca e frumos afara si azi ne vom plimba
darria eu sunt tot timpul prezenta pe aici citesc dar de multe ori nu am ce sa zic sau prefer sa va las pe voi sa va desfasurati...te-ai mai lamurit cu bb ce e??ca nu tin minte sa fi citit aici
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
SunSmile spune:
Nope. E ziua LOR. Astazi implinesc 1 anisor de la cununia civila!
quote:
Originally posted by nushulica
buna dimineata!
sunsmile e ziua ralucai??ca nu inteleg ce sarbatoreste azi ??de ce LMA??(ralu stai intai sa alfu exact despre ce-i vorba si dupa aia fac si eu urarile)
vera bun venit si CASA DE PIATRA! si noi am avut cununia religioasa la Barboi ai sa vezi ce frumos o sa fie sa luati neaparat si corul ca fara el nu stiu cat de frumoasa e slujba
lorex eu personal voi merge la o nunta pe 10 iunie aici in iasi nu stiu la ce restaurant dar nu stiu daca asta te ajuta cu ceva
kriss79 va urez bafta multa si sa apara repede
ieri am avut zi de plimbare cu ingrid si a fost tare cumintica...daca e frumos afara si azi ne vom plimba
darria eu sunt tot timpul prezenta pe aici citesc dar de multe ori nu am ce sa zic sau prefer sa va las pe voi sa va desfasurati...te-ai mai lamurit cu bb ce e??ca nu tin minte sa fi citit aici
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
vera1981 spune:
Saru'mana nushulicapentru sfat!Cu siguranta am sa-l urmez! Vreau ca totul sa iasa frumos...mai ales cununia religioasa! Vai ce emotii!! Numai cand scriu despre asta! Voua vi s-a intamplat la fel?
Darria spune:
Buna dimineataaaaaaaaa mai lenesa ca de obicei daaaaaaaaar
SunSmile: aha, suntem suparati. Dar pe mami si pe tati suntem supi? Ca doar ei l-au dus la "chin". A noastra se supara si pe noi. Ce bine e de voi ca aveti voie in parcuri, la noi nu e, chiar scrie la intrare si amenda e 1,5 -4 mil.
Pai sigur ca nunta tot cu sotiorii sa o facem
Nusha: maine speram sa ne arate ce este, daca binevoieste Majestatea Sa, daca nu.......... o sa-i programez o mica desi eu ma astept la asa ceva
Si astazi o sa fie frumos afara, asa ca plimbare placuta cu nepotica. Mergeti singure sau e si mami cu voi? Chiar daca e mica du-o la porumbei ca-i plac.
Siiiii participa si tu la discutii, nu lasa doar o baba(io) si fostele miresici sa se desfasoare. Si eu am spus ca o sa vin mai rarut pe aici daaaaaaaaaaar uite ca nu pot, inca
Ralu: La multi ani fericiti impreuna Sa realizati cat mai curand tot ce va doriti
O duminica placuta, fetelor
mexxa spune:
bun fetelor...
Darria am simtit ca tie dor de mine
Fetelor pe mine sa ma iertati ca am fost rea si nu am mai intrat dar m-am mutat separat de ai mei....acum stam doar eu .sotul si bb
Am fost vineri la spital si am vazut gogosica...sau gogoselu, are aproape 2 cm, i-au aparut muguri la manute si picioruse,...ce mai totul merge normal cu ajutorul tratamentului. E foarte neastamparat ca dadea din mugurii de la manute in continuu...medicul a zis ca isi saluta tatal
Sotul a ramas fara civinte...nu i-a mai trebuit nimic decat sa vorbeasca cu toata lumea despre bb'le lui.
Gata ca v-am innebunit cu bb meu.
Voi din cate observ sunteti bine asa ca va pup pe toate va urez o primavara minunata plina de bucurii...promit sa intru mai des ca de acum am net bun si nu mai cade cand mie lumea mai draga.
9+
http://community.webshots.com/user/mexxa
lorex spune:
nushulica, eu am intrebat asta pt ca noi cand am programat nunta (in februarie 2005)nu ne-am uitat in calendar (nici nu era aparut pe 2006) si anul acesta am aflat ca nu se fac nunti pe 10 iunie decat cu dezlegare si imi pare f rau ca trebuie sa incalc aceasta regula pt ca nu am incotro, nu mai gasesc alta zi cu sala libera ca as fi mutat nunta numai sa nu fie probleme de genul asta! de asta intrebam...vroiam sa vad daca sunt singura in situatia asta si cum au procedat cu biserica fetele care au nunta pe 10 iunie anul acesta...[
SunSmile spune:
Bau!
Ce fac fetele? Leneviti?
Noi am avut o super zi de duminica in familie. Am fost la cumparaturi, in parc, acum terminam papica si apoi iesim la o "bauta" cu prietenii!
Voi cum ati petrecut? Cum a fost vremea la Iasi? Nusha ati iesit cu Ingrid?
Hai ca v-am innebunit! Si ca sa accentuez nebuneala si off-topicul, iata cateva poze cu Alex tuns. Nu se observa mare diferenta, doar ca i se vad si lui ochii in sfarsit. Si o sa-l vedeti jegos, pt ca s-a facut k porcu azi in parc.
Iata minunea noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/steli100/detail?.dir=/ae53&.dnm=7c88re2.jpg&.src=ph
Va pup si duminica frumoasa in continuare!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Dar, eu sunt aici aproape in fiecare zi si va citesc!Numai ca nu mai am noutati, le astept si eu cu nerabadare doar doar voi aparea si eu pe listuta de la sfarsit cu
Cristina S.
Pai hai mai repede, sa prinzi loc! Nu de alta, dar acusi se termina nuntile de anul asta si... sper sa fie aglomeratie mare acolo!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by vera1981
Va multumesc din suflet fetelor pentru primirea calda!Vreti amanunte? Iata: cununia religioasa va avea loc la Biserica Barboi, iar distractia la Restaurantul Cotnari. Nu mi-am luat rochia de mireasa pentru ca inca nu m-am hotarat asupra modelului. Sper sa o fac cat mai curand. Mergem (eu si cu honey ) saptamana viitoare sa ne luam verighetele. Apropo..Stiti cumva cam ce tarife au cei de la Preference? Acceptabile sau nu? Voi ce sfaturi imi dati in privinta asta? Sa stiti ca am mare nevoie de sfaturile voastre!! Va pup dulce pe toate si.. sa stiti..ca de-abia astept sa va mai aud!
Pai cum sa nu vrem amanunte???... Ce intrebare!!!
Hai ca te trec acusi in listuta!
Eu am fost la o nunta la Cotnari acum 3 ani, in august si a fost super. Mi-a placut f mult... Anul asta cat mai este meniul???
Si, din ce stiu eu, preturile de la Preference sunt chiar acceptabile...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
L-am tuns Darria! Si nu-l mai recunosteam cand am intrat. Era "altcineva". Ce e foarte bine, e ca am primit sfaturi avizate despre educatia lui. Si de la ora 13 nu ne-a mai muscat deloc. Incepe sa priceapa ca nu asa trebuie sa ne jucam!
SCUZE PT OFF_TOPIC fetelor! Nu mai fac, promit!
E si maine o zi!