Stie cineva de dieta lui Catalin Crisan?
Raspunsuri - Pagina 4
Wudy spune:
Mara76, Poti sa-mi spui, te rog, daca tu ai luat si medicamentele?
Merci frumos
P.S.Asta nu-i aceeasi dieta pe care a tinut-o si Monica Anghel?
chiara.2005 spune:
Daca mai vrea cineva sa tina aceasta dieta sa ma anunte...tare as dori sa ma apuc si eu de ea, dar singura fara suport la cat e de lunga...cred ca as ceda. Asa daca mai tine si altcineva , mai putem discuta, ne mai sustinem reciproc si poate merge mai bine...asa ca eu va astept :)
Mara76 spune:
Wudi, eu am luat numai cele de constipatie (ca la mine asta e problema veche) si aspacardin la nevoie.
ponei spune:
Buna fetele,
Ma alatur voua si vreau sa va spun ca azi este ultima zi de carne din prima faza. Maine am legume, fructe si lactate proaspete.
pot sa va spun ca eu sunt o mare carnivora si nu am suferit deloc in aceasta perioada, de fapt cred ca tot regimul este usor pt mine. Cu constipatia nu am avut probleme nici macar o zi. In prima saptamana m-am catarit si slabisem 3 kg (maine ma cantaresc a doua oara).
Vreau sa stiu daca mai este cineva care tine regimul, ca sa ne sustinem.
Spor la slabit
raluca_lsp spune:
buna fetelor,eu sunt noua pe forum si as vrea sa va intreb daca dieta lui Catalin Crisan este buna..si a mai slabit cineva dupa ce a tinut-o?pupici
amyarabella spune:
Fetelor sunteti chiar tari ,eu citesc aici cum si ce trebuie cu dietele astea si mananc ciocolata .....

ma declar dependenta de ciocolata .
Va doresc mult succes sper ca intr-o buna zi sa pot si eu sa tin macar una din curele astea miraculoase pana la sfarsit

mami Amy si bebe Stefan
raluca_lsp spune:
eu ma tin de dieta..bine nu pot sa mananc numai carne si mezeluri..mai mananc si cate un fruct..dar oricum am slabit cam 2.5kg in 8 zile.Sunt multumita si nici nu ma infometez
madalinaSC spune:
Cura lui Catalin Crisan
ETAPA I- 2 SAPTAMANI
• CARNE - fara restrictie de cantitate , gatita fara ulei (gratar, frigarui, friptura la cuptor, fiarta)-inclusiv peste si organe
• MEZELURI - fara restrictie de cantitate
• OUA - 1/ZI
• BRANZETURI FERMENTATE -telemea, cascaval, branza topita-100g/zi
REGULI GENERALE :
1. 5 MESE/ZI
2. NU SE MANANCA INTRE MESE
3. NU SE SARE PESTE MESE
4. NU SE BEA LICHID IN TIMPUL MESEI
PERMISE
LICHIDE: -apa, apa plata , minerala ,carbogazoasa, sifon , ceai , cafea (total 2-3 litri/zi)
(INTERZIS –bauturi de gen COCA COLA, PEPSI….ETC)
INDULCITORI : -ATIFICIALI, CICLAMAT, ASPARTAM, ZAHARINA
CONDIMENTE : -lamaie fara restrictii, sare, boia, piper , condimente din plante, cimbru, marar , patrunjel, (mustar-moderat, fara zahar)
(INTERZIS –hrean , ceapa , usturoi, miere de albine)
CANTAR -SAPTAMANAL
EFFORT FIZIC - echivalent cu 5 km/zi- o ora ½ mers pe jos-15 min. gimnastica/zi
ZAHARUL SI ALCOOLUL BLOCHEAZA SCADEREA PONDERALA!
SE GATESTE FARA ULEI
Impotriva constipatiei : mentolax -2-3 tb/zi
-FUROSEMID -1/2 tb. In ziua a 4-a
-1 tb. In ziua a 10-a
-1 tb. In ziua a 14-a
-ASPACARDIN -se administraza in zilele in care se ia furosemid –doza 4 tb/zi -2 dimineata , 2 pranz
Numai daca exista ameteli-Wallmark (calciu , magneziu, zinc -2tb/zi)
Doar la mesele cu grasimi si fara a deveni obisnuinta ( in general nu se recomanda) –XENICAL -1 tb./zi- ocazii speciale
ETAPA II- 9 ZILE
3 ZILE
• FRUCTE-crude, coapte, compot , sub forma de gustari -500G/ZI
• LEGUME(zarzavaturi)-fara restrictie de cantitate (crude , supe, ciorbe-cu lamaie sau iaurt , ghiveci la cuptor)
• LACTATE PROASPETE -400 G/ZI
Toate acestea trebuiesc mancate in 5 mese/zi
FRUCTE PERMISE:orice in afara de : castane, mango, avocado, struguri, pere, prune, fructe uscate , smochine, stafide, curmale ,etc ; nuci , alune, fistic , semnite
LEGUME , ZARZAVATURI PERMISE :orice in afara de: sfecla rosie, cartofi , linte , porumb , fasole uscata, mazare , dovleac , masline
LACTATE PERMISE : lapte , chefir , cas , lapte batut, iaurt, sana, branza de vaci , branza de casa , Mozzarella si Ricotta.
INDICATII:
SUPE : fara ulei, fara bors- cu lamaie
LEGUME GATITE- nu crude , nu cu ulei
FRUCTE –sa se consume separat , nu ca desert ci ca gustari
6 ZILE –CARNE, MEZELURI+ SAU OU-fara restrictie de cantitate
ETAPA III-12 ZILE
3 ZILE
-2 oua/zi; 100g. Branzeturi nefermentate
sau
-1 ou/zi; 200g. Branzeturi nefermentate
Se adauga 2 mese/zi de legume cu pigment verde fara restrictii de cantitate (spanac, urzici, castravete, varza alba, dovlecei , fasole verde, conopida, brocolli , ciuperci , vinete, gulii , ceapa verde , usturoi verde, andive)
3 ZILE
CARNE, MEZELURI+ SAU OU-fara restrictie de cantitate
3 ZILE
FRUCTE-crude, coapte, compot , sub forma de gustari -500G/ZI
LEGUME(zarzavaturi)-fara restrictie de cantitate (crude , supe, ciorbe-cu lamaie sau iaurt , ghiveci la cuptor)
LACTATE -500 G/ZI
3 ZILE
CARNE, MEZELURI(+ - un ou)-fara restrictie de cantitate
ETAPA a IV-a-13 ZILE
2 ZILE
FRUCTE-500G/ZI
LEGUMEfara restrictie de cantitate
LACTATE -500 G/ZI
3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI slabe
La o singura masa a zile o salata verde , ardei verde si varza alba.
2 ZILE
FRUCTE si LEGUME
1 ZI
LACTATE proaspete-500 G/ZI
2 ZILE
FRUCTE si LEGUME
3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI slabe
ETAPA a V-a-8 ZILE
CATE MESE DORESTI PE ZI , FARA RESTRICTIE DE CANTITATE
2 ZILE
FRUCTE si LEGUME
1 ZI
LACTATE proaspete
2 ZILE
FRUCTE si LEGUME
3 ZILE
CARNE slaba si MEZELURI +- un OU/zi
ETAPA a VI-a-10 ZILE
2 ZILE
FRUCTE-500G/ZI
LEGUME
LACTATE proaspete-400 G/ZI
8 ZILE ALTERNATIV:
- o zi –fructe , legume , salate
- o zi –carne slaba( la o masa o salata)
TOTAL 66 ZILE – BAFTA !!!
Din cate am inteles se vad rezultate din primele zile.Cunosc o persoana care a tinut aceasta cura si nu a facut miscare deloc si a slabit 21 kg,iar in primele doua saptamani a slabit 9 kg...eu m-am apucat de aceasta cura acum doua zile si sper sa reusesc...asa ca daca te apuci de ea,SUCCES!
raluca_lsp spune:
eu am slabit in 8 zile 3 kg..sunt multumita..dar n-am putut sa mananc numai mezeluri,carne si branzeturi..am mai mancat cate un fruct..dar..in rest n-am mancat altceva..
Bafta,vom reusi pana la urma sa slabim