Mamici de mai-iunie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

mai am o intrebare!
Noi avem trimitere pentru eco morfo la Diagnosis la doctorul Marin. Am vazut ca si dr Iosup este la Diagnosis. Stiam ca e la centrul medical Unirea. S-a mutat? Daca dr n-ea trimis la un anume doctor e bine sa ii respectam parerea nu? Ca altfel ni se urca in cap daca ...mergem si o facem in alta parte (eco 3D)?

La Diagnosis o eco morfo e 320Ron si daca vrei inregistrarea mai dai 25Ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Amiss, eu am zis de nr de tel . Mie mi se pare util in caz de ceva, eu stiu, ajungi si nu ne gasesti, intarzii un timp si vrei sa ne anunti, intervine vreo schimbare si tre' sa ne anunti/te anuntam etc...Tu faci cum vrei. Daca ai nr secret, asta e!
Cat despre eco, eu m-as duce la Iosup. Daca tot dai un ban, macar sa stii ca e cel mai bun. De Marin n-am auzit nimic!

Ioana 28 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Maine ne vedem!!!
Mai ziceti odata, la o mamica tampitzica, cine vine?

Eu va plac in asemenea hal incat... in cinstea intalnirii mi-am facut si manichiura (ugh)!!! Eee?!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Amiss eu am facut cam acum doua luni eca morfologica la Diagnosis la dr. Iosup pt ca la el am fost trimisa si m-a costat 240 ron...sa se fi scumpit atit de mult ???? sau difera pretul in functie de medic ???

Succes la eco si sa fie BB sanatos !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna dimineata burtici!

In primul rand multumesc mult pentru urari!

Eu sunt putin cam adormita in dimineata asta pentru ca nu prea am avut somn azi noapte. M-a durut spatele destul de rau si nu mi-am gasit nicicum locul in pat. Si ma mai si enerva faptul ca sotul dormea bustean langa mine ! Imi venea sa-l trezesc si sa-i spun ca ma simt fooooooooarte rau, dar mi-am dat seama ca astea sunt mofturi de femeie insarcinata asa ca l-am lasat sa doarma mai departe iar eu m-am uitat la Realitatea financiara si am facut tot felul de planuri de investitii. Aveam o singura problema: nu aveam bani de investit, dar am spus ca la un moment dat oi avea eu si de aia asa ca pana la urma am atipit gandindu-ma la zilele cand voi ajunge in Top300 cei mai bogati romani.

raalucutza - mie doctorul cu care l-am nascut pe Vladut, seful clinicii CUza Voda din Iasi, mi-a spus ca pot sa nasc la 2 ani diferenta. Noi cam asta voiam sa fie diferenta dintre cei 2 copii. Si Nayel mi-a spus de anul trecut, cand m-am mutat in Bucuresti si m-am dus la el la controlul de rutina, ca pot ramane insarcinata si sa nasc cam la 2 ani diferenta, asa ca ne-am pus pe treaba .
Despre cezariana probabil ti-au mai povestit si celelalte mamici. Pot sa-ti spun doar ca la mine a fost o alegere personala, pentru care ma felicit si acum. Am tot respectul si toata admiratia pentru mamicile care nasc natural, dar eu suport f.f.f.greu durerea, si zau nu ma simteam in stare sa suport cateva ore bune de contractii fara sa omor pe cineva. Asa pot sa spun ca nu stiu cat de greu sau usor am nascut, pentru ca eu dormeam .
La cezariana, cel mai greu de suportat mi s-a parut trezirea la realitate dupa anestezia generala. In rest mi-am revenit f. repede, dupa 16-18 ore, la 5 dimineata, ma dadusem deja jos din pat si ma plimbam prin salon, iar dupa 48 de ore parca nici nu fusesem operata, in "ciuda" sotului care era convinsa ca voi sta la pat cel putin 1 luna plangandu-ma de dureri cumplite si nejustificate .

inaioana - intr-adevar avem multe in comun. Mai adaug si eu un element pe lista: nici eu nu am reusit sa ma las de fumat. Nu am reusit nici la prima sarcina si nici acum. Recunosc ca nu am pic de vointa cand vine vorba de asta, si doar gandindu-ma la asta intru in sevraj .

Deocamdata va pup si va doresc o zi buna si mai revin .

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Momentan n-am de spus decat atat: mancacioaselor nu va invidiez ca la un mom dat in sarcina asta nu puteam minca decat shaorme si donner si s-a intamplat ceva neplacut si nu mai vreau sa vaz in fata okilor nici un fel de mancare arabeasca si mai ales nici un fel de pacalici de la tejghea

Fetele cu cezariana pe voi nu va doare una alta pe la taietura??? Pe mine ma doare in stanga dar acolo taietura e f putin vizibila...in skimb la mijlok unde e ca o rama naspeta chiar ma ustura (e adevarat ca usturimea poa sa fie o consecinta a faptului ca m-am uns cu Actovegin...care e pt cicatrici. Oricum mi-a recomanda dr mea sa cumpar Contratubex. cica asta e bun!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Gicutza

Bine ai veni la noi..sarcina usoara in continuare si sa avem bebei frumosi si sanatosi.

Fetelor..eu astazi...am iesit putin din casa ..ca m-am simtit in stare..si iar m-a luat piciorul parca si mai tare decat acum 2 zile...
Nu pot sa-l misc din sold, nu ma pot sprijini pe el....de ce???? e cazul sa merg la medic???e grav???a mai patiti cineva asa ceva??
La ginecolog ajung tocmai marti??? Oare voi putea sta asa pana atunci?....dar ce treaba are ginecologul cu piciorul meu???? Cred ca am luat-o si putin razna.....dar piciorul ma doare.

Mergi la inceput

Gicutza, daca tot esti din Bucuresti, ce faci maine pe la ora 15.00 asa? Nu vrei sa te intalnesti cu noi? Noi am rezervat o masa la restaurantul Picolo mondo (iti dau detalii daca nu il stii) si ne vedem acolo 11 gravidutze. Tu ai fii a 12-a, ne-ai completa numai bine!

A, fetelor, nu v-am dat veste importanta...sa stiti ca ne mutam si noi in Bucuresti anul asta! Probabil prin toamna-inceputul iernii! Asa ca o sa scaptai mai greu de mine!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

GICUTZA bine ai venit iti doresc sarcina usoara cit ti-a mai ramas si nastere usoara !
Vorbesti asa frumos despre cezariana cu anestezie de te-as asculta trei zile sper sa gindesc si eu la fel ca tine dupa cezariana si sa am puterea sa mai incerc odata.

Felicitari !!!

Sa-ti traiasca puiul mic, pe care deja il ai si sa va aduca numai bucurii !!!

dolcebaby

Mergi la inceput

Lista intalnire 25 februarie 2006, Picolo Mondo, ora:15.00

1.Lyly
2.Carmina
3.VoichiV
4.Luana
5.Cristina
6.Io
7.Amiss
8.Magg
9.Alia
10.Adela
11.Viviana

Fetelor de pe lista care nu ati mai dat semne de viata in ultimele zile...ne vedem acolo maine pentru ca altfel ne suparam foc!

pozici

Mergi la inceput