Mamici de mai-iunie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
26octombrie spune:
Alia, ba sa vii, ca te batem!! Ca sa nu-ti mai spun ca si Viviana si eu avem DPN de ziua ta, asa ca trebuie sa te luam bine la ochi, sa vedem ce-o sa avem si noi acasa... Asa ca-i musai sa vii!!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
VoichiV spune:
Alia, sper sa reusesti sa ajungi la intalnire... te asteptam si pe tine in Buc.
Carmina, poti sa pui ce vrei tu: rosii, castraveti, mazare, porumb, masline... sau poti sa faci un dressing cu iaurt, lamaie si busuioc... depinde ce iti place tie. eu adaptez toate retetele in functie de gusturile mele si ale sotului. da' neaprat sa-mi spui cum a iesit...
VoichiV
26+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
amiss_zip spune:
Mai gagici !
Se pare ca maine vor fi ploi si ninsori. Tocmai m-am uitat la vremea pe ziua de maine! Asa ca... sa va imbracati bine
Nu cred totusi ca va fi nevoie de lanturi!![]()
Kiss!
![]()
![]()
![]()
![]()

26octombrie spune:
poate aveti voi mai multi neuroni.. in ultima luna n-am prea avut probleme cu arsurile. ei bine, ieri am crezut ca mor, v-am si spus. pana seara m-au tinut. iar astazi, eram bine merci, pana m-am hotarat sa mananc exact acelasi lucru ca si ieri dimineata.. iar m-au luat, parca si mai si!! ce-am mancat: paine intermediara cu seminte (de la belforno, nu de casa, ca mi-a fost lene), unt si sunca de praga. atat. si acum ma simt ca un berzelius plin cu acid
ce-o fi in astea??
Carmina, uite o reteta minune:
o cutie ton, jumatate cutie porumb, o ceapa rosie fin taiata, maoineza, suc lamaie, ardei rosu fin deasupra, mai mult de decor.
sau
varza alba fina, ton, maioneza, samburi de pin (poti inlocui cu migdale)
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
papadie spune:
bubulina eu salata de ton o fac asa: ton (conserva in apa), porumb, maioneza (poti incerca de aia vegetala de la magazin) si grape fruit! iese bestaiala si ce pohta imi facusi:D
io in sarcina asta m-am prostit gatesc mereu, chestii complikate, kiar si prajituri si...maninc tot:D cu Catrina am gatit max de 2 ori...si nu puteam minca nimik.
(acu fo 4 zile am facut o tava mare de negresa ornata cu nutela si pe fiecare felie cu nuca macinata si o boaba de visina din dulceata desi io as fi pus din visinata da nu ma lasara soatza
--- reteta am luat-o de pe culinar ca am descoperit ca acolo posteaza fetele alea dragute fok rete usoare asa ca pt mine:D...aaaaa am mincat 99% din praji in sensu ca soata a mai apucat o bucatika http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6681&hl=negressssssa).
26octombrie spune:
inca una, foarte interesanta:
O cutie fasole boabe(tucara), o cutie ton, doua cepe rosii si una verde taiate fin, doua oua fierte si taiate cubulete, maioneza si verdeata.
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
inaioana spune:
Amiss, ce rau imi pare...io vroiam sa vin in tricou sa mi se vada burta!...
Alia, daca nu vii ne supram rau, dupa cum am anuntat si mai devreme! Nici nu concep!![]()
Raalucutza, sunt suparata foc pe tine!!!
Pai trebuia sa vina Gicutza ca sa remarci tu ca se poate sa faci cezariana la 2 ani distanta??? Io sunt aici de atata timp butaforie sau ce? Eeeee
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cristina1702 spune:
fetelor m-am straduit sa mai pun poze! sunt poze de la viena si poze cu madalina la 11 si 18 saptamani (ca de la iosup nu am ce sa va arat...deci la 21 sapt, nu am)
nu o sa fiti multumite pt ca nu o sa-mi vedeti burtica...asta pt ca nu am poze deloc...de dimineata am incercat sa fac poze proaspete, dar le-am uitat acasa...sorry...![]()
si facusem poze si cu primele hainute ale madalinei...care sunt superbe...
sper sa ne vedem maine...sa nu dea ninsori, ploi care sa ne tina acasa...
26octombrie spune:
daca tot am dat-o in calorii, ma consider la confesional si va zic, cu obida:
mi-am cumparat acum opt zile, de la Cora, 5 KILOGRAME de inghetata de ciocolata si 1 de vanilie cu nuci caramelizate. Ei bine, NU MAI AM INGHE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da am descoperit ca tine fantastic de foame, mananc un castron cu inghetata si nu-mi mai trebe nimic ... pana la catronul urmator. Singurul moment din viata cand poti sa mananc ce si cat vreau, si mi se rupe. Pai nu puteam sa ratez asa ceva, nu?
Astepta mustrari severe
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
cypocs spune:
fetelor, m-ati incurcat cu "amenintarile"voastre , acu chiar ca nu stiu ce sa fac.
Carmina, ce mai faci ?stai in pat??cu boul libidinos din tren nu vad nici eu legatura dar ai fost amuzanta

Sper sa-mi dea Tutunaru vesti bune .Va scriu diseara cand vin .
Acum iar am arsuri ca abia am mancat .Voiam sa va intreb , voi cum stati cu caldurile?Eu m-am surprins ca ma simt bine intr-o camasuta iar ceilalti au bluze groase .
A inceput sa-mi intepeneasca si mie un picior , os , sold , nu stiu cum sa explic ca imi "amorteste"osul
ALIA 28W
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png