La noi la Galati sa veniti (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

La multi ani mamicilor! Sa fiti sanatoase si voi si puiutii vostri!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La multi Ani Doamnelor!!!!

Sa aveti numai bucurie in suflete, sa aveti primavara in case, sa fiti iubite si sanatoase, sa va fie sufletul plin de rasul copilasilor vostri, sa fie fiecare zi o continua sarbatoare!!

Va pupam si va dorimi o seara memorabila!!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

SPECIAL PT. DELPHIN.
Draga mea, da Dana Stancu nu mai stiu nimic demult.am messenger pe yahoo si e pe numele sotului meu: valentinavram. de regula sunt acasa seara.vom putea vb mai mult pe messenger ,vad ca ai avut o existenta foarte palpitanta pana acum.te invidiez. eu am fost mai timida,mi-a fost teama dar tu intotdeauna ai fost mai curajoasa decat mine.
FETELOR ,NE SCUZATI DAR NOI AM FOST COLEGE DE LICEU SI AM LOCUIT IN ACELASI BLOC IAR PANA LA 18 ANI AM FOST FOARTE BUNE PRIETENE. ACUM NE-AM REGASIT CHIAR DACA PE NET(suntem bune de surprize,surprize)SI NU MAI INCETAM CU INTREBARILE.
ieri am avut serbare la gradi si dupa ce m-am pregatit toata ziua cu flori ,cadouri, sa ma fac frumoasa,aparatul foto,camera,sa filmez,bineinteles ca fetita mea a stat numai in bucatarie si nu a vrut sa coopereze deloc.e a doua serbare pe care noi o facem in bucatarie pt. ca ii este rusine de mamici.dupa ce a plecat toata lumea a tinut mortis sa spuna si ea poezia in fata clasei goale si eu ,sa o aplaud si sa-i ofer flori.asta e!am facut poze dar numai in bucataria gradinitei si dupa usa.asta ca sa-i fie rusine cand va creste mare.
CRISTINA, am sa contactez o bona dar da-mi nr. tau pe PM sa te pun la curent.
in rest SPER SA FITI IUBITE SI FERICITE,IMPLINITE SUFLETESTE SI SA AVETI FAMILIA SANATOASA SI VESELA.VA PUP SI SA NE AUZIM DUPA PETRECEREEEEEEEEEEE!
by the way...aveti grija cat beti

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Seara buna!

In primul rand tin sa-mi cer scuze tuturor ca am acaparat subiectul si ca am folosit aceasta pagina ca email personal.

Am sa va explic de ce:

Eu si Viorica avram,am copilarit in acelasi bloc,la liceu am fost colege de clasa si evident colege de banca(mai tii minte cand i-ti puneam carti sub fund cand te ridicai sa raspunzi la lectie? )si evident eram si cele mai bune prietene. Mancam impreuna(ce-as mai manca cartofi prajiti cu salata de ceapa ), dormeam impreuna si uneori mai faceam si schimb de haine sau de pantofi.

La sfarsitul liceului drumurile noastre s-au separat si viata si-a urmat cursul ei.Acum,dupa 12 ani,ne regasim aici...cred ca va dati seama impactul avut asupra emotionalului nostru.

Si , Viorica,nu ca m-ar interesa ce face Dana S,dar fiinda tu ai spus ca te-a cununat Luci cu Dana,eu alta dana nu-mi amintesc acum!

Ziua de azi...iarasi surprize...aici unde lucrez,nu incetez sa ma uimesc de oamenii pe care ii intalnesc, si intalnesc nu gluma!
Cand am coborat din masina,cineva mi-a urat "Bonne fete!" ,adica "La multi ani de Ziua Femeii!.

Si eu care tocmai va spusesem inainte sa plec,ca aici nu prea se tine,nu are aceeasi semnificatie ca la noi. Aici se militeaza pt. drepturi egale, mai nou salarii egale cu cele ale barbatilor.

Pt. mine a fost o surpriza tare placuta si astfel ziua a trecut mai usor. Controlul s-a terminat cu bine.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata ! Fetelor vad ca va reveniti cu greu din distractia de ieri . Cum a fost ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!
Inca ma mai resimt dupa petrecerea de aseara.Noi am fost cu toata intreprinderea la Havana.A fost super..da' acum dorm pe mine.Ne-am dus la ora 13.....si am plecat la ora 21...Mancare....Bautura...Dans...a fost super...Muzica buna!
Dar acum dorm pe mine.Si cica din ceea ce a ramas aseara..suntem azi invitati in sala de consiliu la ora 15...simt ca nu mai pot!
Astept sa vina vremea calda sa iesim si noi la plimbare.
Am uitat sa va zic ca am fost duminika cu liliac si cu sotii nostrii si cu copiii la happy kids..dragut!!!Da vreau la plimbare afara!!!!
Hai va pup!!
Cum stati cu mucenicii???da cu paharele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna fetelor!
cum ati petrecut?eu am dansat aproape toata noaptea si am facut febra musculara,am ragusit cat am cantat dar am dormit doar 4 ore.am avut treaba pana acum dar am intrat un pic sa vad cum v-ati distrat.
Adi, cu tine vorbesc diseara pe messenger.te lamuresc cu tot ce te intereseaza.
e asa frumos afara!
am mancat 5 mucenici de oboseala si pana diseara nu mai mananc nimic.
ma duc sa beau 44 de pahare cu sotul meu.
va pup

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Vreau si eu mucenici!!!!

Azi numai la asta m-am gandit.

44 de pahare....ultima data cand am baut(si in plus m-am ametit caci inca nu mancasem)a fost de revelion, in fata calculatorului, in fata web cam-ului cu ai mei.De atunci nu mai pun gura caci tare doare capul apoi.

Profitati si pt. mine!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Fetelor..sunt asa trista!Dimineata am aflat vestea ca laura Stoica a murit,impreuna cu sotul ei viitor,si mai era si insarcinata!!!Nu-mi vine sa cred...Simt ca am pierdut o persoana draga..cunoscuta...
Muzica ei ma aduce inapoi in anii de liceu....de dupa liceu....Offf...e nedrept ca o mamika sa moara...e nedrept..asa de tanara!!!
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe toti trei...o familie intreaga!!
Sincer va zic..stirea m-a afectat foarte tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

E groaznic intradevar ceea ce s-a intamplat ! Dumnezeu sa-i odihneasca !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70896" target="_blank">Cap 20

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput