Bebelusi de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaNG spune:

sis- sa traitzi am intzeles, m-am conformat, am 10 mesaje
hristina, emaaimee - multumesc tare mult de urari, sper si eu sa vin cat de curand cu vesti bune
hristia - mama denaturata ce esti, arati copilului poze indecente. Dar daca veniti in Piatra vin shi eu sa vad frumoasa printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Monica- nu te impacienta! Mario cand se enarveaza pe langa barbie si manute ii tremura si picioarele si capul, ce sa mai vb, tremura tot de nervi! Dar rau! Si dr mi-a zis ca e doar nervos si la fel fac majoritatea bbior! Pupici! Si felicitari plimbaretului!

Briana- dau si mai multe! Si nu imi e prea tare de somnul meu ci mai mult de durerea lui, ca iti imaginezi ca nu plang ei de pomana asa de rau! Da, in Baneasa stau! Ai retinut bine!
Chiar voiam sa-ti spun si eu apropos de retete, ca am fost azi sa iau Kanamicina fara hidrocortizon pt Mario, ca tb sa-i dau la puta sa nu se lipeasca, si am nevoie de reteta!!!!!!!! Imi venea sa o strang de gat! Dar m-am dus la alta farmacie unde le cunosc si mi-a dat. Dar asta e chiar culmea. Pt aspirina mai tb si e tacamul complet! La tine ma gandeam ca poate iti da una si poti lua luna de luna cu ea, macar un an. Ca in fond astea nu se pot prescrie o luna un fel si apoi altul. O data prescrise, alea raman. Vezi si tu ce zice dr.

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cristina- multumim mult, noi nu umblam inca in ele doar ne distram sa le tragem si impingem. Iti dai seama ca nu-l las, dar mai scapa. Cand o pleca prin casa pun gardulet la bucatarie si in rest blochez sertarele. Iar de cerealele nestle zici numai ca sunt dulci sau au si altceva? Eu i-am luat azi orez simplu si nu e dulce deloc, iar lui i-a placut tare de tot. Nu-mi spune ca tb sa-l schimb ca nu sstiu ce sa-i mai dau!

Anis- pupici sa va treaca repede si sa scapati de ele definitiv. Sa stapaniti sanatoase tarcul! De care i-ai luat? Vreau si eu mare!!! Te rog sa-mi spui si mie de unde l-ai luat si cu cat si ce firma eventual, poate-l gasesc si eu pe net sa-l vad. Multumesc mult!

Laura- ne bucuram ca ai avut ajutor si esti mai bine! Pupici!

Briana- sanatate sa scapati de raceli si sa nu mai aveti nhevoie de farmaciste deloc! Eu ca sa nu-mi faca asa cu doctoriile (ca si eu am patit-o) i le dau cu seringa si e mult mai usor. Mie imi varsa o parte fin ele si nu mai stiam cat este asa ca e mai usor asa!

Mai scriu mai taziu, mergem sa mancam!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumim mult pentru complimente si aprecieri. Ma bucur ca v-au placut si comentariile, ca am cam muncit la ele .

Intrebare: Voi ce dati la copii dupa amiaza ca a treia masa de solide?

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

FETELOR,

Acum am observat ca sunt ca Fat Frumos din poveste ....CU STELUTZA-N FRUNTE!!!! Mai, mai, mai...ce bine-mi sta

Laura - eu ii dau Milupa Milubrei cu lapte/cereale/mar si morcov sau iaurt cu cereale (Bebelac cu porumb).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anca nu zic nimic dar vad ca se tot trezeste si se foieste noaptea de cateva ori si banuiesc eu ca de la asta e, deci nu e chiar minunat. Dar cum o vrea Dumnezeu ca doar nu ma plang acum ca n-are baiatu dinti la 8 luni :D o sa aiba el, doua randuri chiar Ma intrebam daca de la asta nu mai papa si maraie sau plange noaptea doar. la dintisorii Oanei!
Joker mama da ce te-a palit sa zici asa ceva? Ca altele-s frumoase foc si tu nu? Sau esti din categoria mea, niciodata multumita de ea? Heheheheeee eu mereu ma plamg ca-s grasa....da nu zic nik ca ma bat fetele Nu daaaaati!!!!
Simona La multe luni cu intarziere lui MArio, scuze ca noi nu am prea mai intrat
Laura fisierele alea in Corel sunt belea si ele! Eu la a treia masa de solide ii dau cereale lui Andrei (cereale cu lapte inclus), o jumatate de canita acolo nici 100 gr cred. LA inceout era mort dupa ele , acu nik nu-i mai e pe plac.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Simona, am zis ,tarcul e de la neonato, l-am comandat de pe c hi ch bebe, mi l-au adus in aceeasi .Modelul e colosseo, e f mare ...e super.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Inca o intrebare: Cate mesaje trebuie sa scrii ca sa nu mai fii moderat? Ca sora mea a asteptat sa-i fie moderate 10 si a scris al 11-lea mesaj la topicul nostru si tot ii apare ca nemoderat.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Fetelor, cum reusiti voi sa respectati si programul de masa, si somnul, si iesitul afara? Plus celelalte ale casei? ca eu parca-s nauca!
Victoria se trezeste pe la 5-6 si mananca iar apoi la 7-8 este in picioare! Pe la noua o apuca somnul, pana la 10 de-abia adoarme iar la 11 cand se trezeste, ori ii e prea foame, ori nu vrea nimic.Incerc piure de fructe sau macar un suculet si nimik. Daca ii dau peste 10-15 min. laptele il vrea, iar papa, ba.
Si uite asa se face 12-13 cand uneori vrea papa solida, alteori cateva lingurite, iar adesea, nimik. Ne prelungim pana la 14 cand din nou, refuzand papa, se indoapa de lapte.
Iar seara, pe la 17-18, cand sa papam ceva, ea se culca si sarim si masa asta de iaurt sau cereal, pe care, cu ceva noroc, poate o papam la 19. Dar la 21 vreau lapte cu cereal sa ma pot culca.
Si uite asa i-am frecat ziua mamei, care a trebuit sa si spele, calce, facut papa, si curatenie, si avut grija de bb 2, adica tati. si iesit cu fata la plimbare...
Si innebunesc!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sunt cam ingrijorata cu bubitele..desi acum ,dupa e i-am scos carnea ,desi ele s-au mai retras..n-au trecut.Am facut poze, daca doctoritele noastre sunt pe aici sa zica , ca sa le vada ,sa-si dea cu parerea.
Am vb cu dr, a zis ca sambata e posibil sa treaca pe la noi.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput