Bebelusi de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Diana Mirela nu esti singura pui! Si eu bantui pe aici (ma uit la patinaj artistic ) Foarte frumos parul tau, dar nu ti-e greu cu el asa mare? Si eu l-am avut mai jos de talie, dar l-am taiat ca-mi lua mult sa-l usuc (nu il usuc cu foehnul), asa ca l-am tuns si l-am si vopsit, a iesit o culoareeee !!

Mai e si Simona pe aici. Ea e in schimbul de noapte.

Daria mea e toata numai mofturi si toane! Offf! Azi iar a avut program de urlat de pe la 19 pana la 21.30 cand a adormit franta. Frate, parca are iar colici......

In schimb azi si-a dat drumul la mers pe marginea patutzului !
Pai in ritmul asta la 9 luni merge in picioare.....

pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ancutzathree, v-am admirat in poze . Ma bucur ca nu aveti probleme cu soldurile.

Starchi, ia uite unde te ascundeai! Si mai esti si fotogenica pe deasupra, pe cand eu.... Felicitari pt. progrese, pt. olita si pt. steluta !

Emaaimee, multa sanatate Dintzoshelei, sper sa va creasca pofta de mancare!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ema.nu.ela- am si eu de la nurofen seringa din aia si intradevar e super, ca e si rotunda la vf si nu se zgarie in gurita! Dar sper sa nu mai fie nevoie nici la voi nici la noi sau la altcineva de pe aici de ea, sa fie bbii sanatosi!

Briana- offf, biata de tine, imi e si mila de tine cand ma gandsc ca noaptea nu dormi si ziua te duci la serv. sa treaca oboseala, si poate vine soarele si pe strada voastra! Va doresc somn usor si poate doarme si bebelina, sa nu mai fie nev sa vina soacra sau mama pe la voi decat in vizita!

Anis- l-am vazut, imi iau si eu! Multumesc mult!

Laura- e super poza cu Pupati-as creierul, dar sunt mortali de-a dreptul amandoi! Si bia cand era tristuta de la vaccin, iti venea s-o smotocesti! Sunt tare frumusei copilasii tai, sa-ti traiasca! Si am obs ca avem canapea la fel (cea verde). Nu transpira pe ea? Ca Mario daca sta jum de ora acolo parca l-am scos din baie! Felictari pt comentarii, f tari!

Irda- eu nu i-am mai facut baie lui Mario in pat de la 2 luni si ceva, de cand a facut o balta de am dormit in deplasare! Mi-am procurat a 2-a zi suport pt cadita si in baie cu el! Unde facem invariabil bazin de inot! Dar si eu ii pun apa multa, sa se bucure copilul!

Briana- Si eu ma gandeam la fel, dar tu ai fetite, e mai bine asa, eu am baiat si nu stiu daca m-o primi nor-mea la ei! Ce zici Diana, cuscra, ma primeste s-o ajut cu nepotul?

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

MA duc si eu la nani , ca-mi pica ochii-n gura de somn!

Terorista mea doarme cracita si cu capul intr-un coltz de pat! N-are stare nici in somn!

Ma duc s-o pun intr-o pozitie mai omeneasca!

Va pupic!
Noapte buna!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Irda, pai nu vazusi ce am scris? Tocmai am zis ca l-am tuns....

Imi era f. greu cu el, nici eu nu il usuc cu foehn-ul, mai pun si masti, deh...fixuri, dar asa n-am avut probleme niciodata cu el. Dupa nastere mi-a cazut, dar am fost pe faza, ca ma asteptam, si am rezolvat repede problema.
A, un motiv in plus a fost acela ca nu mai stiam cum sa-l prind, in spital nu pot sa-l tin decat in coc (alt fix , nu-mi place sa atarne pe paturile din spital sau pe pacienti ).

La coafor, cand am vreo ocazie, pe mine ma refuza de obicei, nu se incumeta nimeni...cand am fost mireasa am umblat de ma dureau picioarele sa ma programeze cineva si sa iasa si frumos...

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Sa nu uit sa urez si eu bebeii de azi.

La multi ani, Niko Vlad! (peka)
La multi ani, Victoria Hristina! (Hristina)
La multi ani, Aexandru Marian! (BB23)

Sa cresteti mari si sanatosi!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Irda- felicitari pt papacioasa plimbareata! Sa nu mai faca mofturi, sa pape bine! Daca vrei sa se ridice si pe patut pune-i si tu niste manere sa se prinda fata. S-a facut mare fata si e frumoasa si sanatoasa! Pupici! Subscriu la partea cu soacra!

OanaNG- sa-ti traiasca nepoteii frumosi! Si iti uram sa ai si cat mai repede un bb sau 2, si sa ne vedem mai des pe aici. Si daca te putem ajuta atunci cu sfaturi sau idei o vom face cu drag!

Boga- se mai intampla, nu te mai culpabiliza! Si eu am facut la fel cand v-am pov ca era sa cada si s-a prins cu gura de masuta sa se tina! Ma uitam la el si mi-am zis: Daca se misca putin cade (era si pe canapea care e mica) si tot l-am lasat acolo si m-am dus sa ma spal pe maini, ca imi era lene sa il pun in carut! Am avut noroc atunci, dar ulcioarul nu merge de multe ori la apa! Pupici pe julituri, sa va treaca repede si sa nu mai faceti prea curand!

Mergi la inceput

Simona, cuscra , cu copiii nu stiu ce sa zic...daca vrea ea, te primeste, daca nu... Eu oricum o sa-i spun numai de bine de tine, ca imi placi .
Am citit ce ziceai de sertarul buclucas, pupam ginerele pe frunte, sa-i treaca repede cucuiul pana se insoara . Are muschi baiatul, daca a reusit sa-l traga .

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Irda- nu stiu la ce varsta nu mai se arunca. Mario am vazut ca se duce pana pe margine si de acolo se uita in jos cu frica, e drept ca nu am avut niciodata curajul sa-l las sa vad daca se mai duce sau se opreste, insa pericolul mare e cand sunt pe burta sau pe spate paraleli cu marginea patului si vor sa se intoarca si nu vad ca nu au unde. Si chestia asta se poate intampla si mai tarziu. Imi e tare teama ca patul nostru e si f inalt si e spatiul mic si se poate lovi ori de calorifer ori de niste manere de la sertare. Nu-l mailas singur nici o sec in pat, ca am pv ca l-am gasit o data blocat intre noptiera si pat dar spre norocul lui se speriase si nici nu mai respira de frica, doar ochii ii misca!

Monica- eu sunt o mamica tare fericita, Mario doarme toata noaptea si am timp sa ma odihnesc, chiar daca ma rpin ore f tarzii cu voi aici. Sunt tare fericita si imi e tare mila de fetele care nu pot dormi. Dar fata de ce ziceai tu ca sunteti matinali si seamana cu voi, eu am noroc sa semene cu noi care suntem mai puturosi! Se trezeste la 9.30-10.00 dimineta dupa ce se culca la 23.00-23.30! Parfum! Pupici si sa ajungeti toate la asemenea performante! Si succes la dezvatat de patul tau! Al meu nu a avut probl asta desi am dormit 3 luni cu el inpat, dar f grau m-am dezvatat eu! Si acum l-as lua daca nu mi-ar fi frica sa nu se invete asa! Imi e asa de drag ca tot il mai iau din cand in cand dar mai rarut! Iar despre mama, cred ca majoritatea depe aici spun tata! Si eu sufeream dar vad acum ca de 3 zile spune ceva asemantor cu mama uitandu-se la mine asa ca sunt fericita! Iti doresc sa iti spuna si tie cat mai curand ca e o senzatie incomparabila! Pupici!

Mergi la inceput

Diana- pai o sa ma port frumos!!! Cu sertarul nu si-a dat in cap ci in gura, dar nu tb muschi ca se desface f f usor! Voi avea mult de furca cu ele. Azi tragea de zor de manerul de la toaster dar pe ala nu l-a putu urni! Insa stand in carut a reusit sa urneasca un bidin mare de apa de 9 kg, care avea cam 6-7 l de apa (e drept ca merge usor pe gresie dar are si el o putere, daca-mi da una vad stele verzi!) Nu am ajuns inca la pag 8 dar citesc repede ca vad ca numai tu esti pe aici si sa vad si eu surpriza! Cum a fost in deplasare?

Mergi la inceput