insarcinata dar am scurgeride sange
fetelor ajutatima cu un sfat,sant insarcinata in 6 saptamani si tot imi vine o scurgere maronie rosie nu va pot spune exact e vreo problema.pls,ma poate ajuta cineva,ian 25 mia venit putin pe urma in feb 10 am acceasta problema pana acum24 ,voi merge la doctor luni,voi poate stiti,multumesc
si
fericire tuturor
Raspunsuri
inaioana spune:
Draga mea, nu iti face prea multe griji pentru ca multe am avut asa ceva fara sa ne afecteze sarcina. Evident trebuie sa te vada dr. cat mai curand. Pana atunci stai cat poti de linistita, preferabil in pat. Probabil ca dr iti va recomanda ceva gen Duphaston sau Utrogestan ca sa te ajute sa mentii sarcina mai departe, fara asemenea probleme.
Sarcina usoara si bebe perfect!
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ciuf spune:
E foarte bine ca ti-ai facut programare la medic.
Dupa cum spuneai ai mai avut o mica sangerare si pe 25 ian., iar de pe 10 febr. pana acum nu s-a oprit. Acum nu vreau sa dau un raspuns alarmant, dar nici prea plin de optimism. Nu sunt calificata sa iti raspund medical. Decat din experienta mea.
Dar ce stiu de la medic ca sangele rosu nu prea e bun. Exista o cauza si e prezenta atunci. Cel maron ar insemna ca ar fi sange vechi.
Am pierdut o sarcina cam pe la 6-7 saptamani (aveam sangerari maronii, sangele nu era rosu, si toata lumea ma linistea ca asa se intampla la multe gravide - eh, uite la mine a fost cu ghinion), apoi am ramas insarcinata dupa vreo 3 ani, sarcina la care am avut iar sangerari.
Ajunsesem deja in USA si imediat cum am sunat la cabinet si le-am zis de sangerari, m-au trimis sa fac eco pentru a se vedea activitatea cardiaca a embrionului. Era totul in regula. Sfat: stat in pat cat pot de mult si fara efort. Fara medicamente. Nu ti se administreaza nimic aici pentru a mentine sarcina.
Si pana la urma totul s-a terminat cu bine.
Acum sunt insarcinata a treia oara si am avut aceleasi probleme in primele trei luni. Si le-am trecut cu bine. Iata-ma in a 32-a saptamana.
Pana te duci la control, incearca si stai cat poti de mult la orizontala. Si as aprecia daca ne-ai scrie sa ne spui si ce a spus doctorul.
Iti doresc multa sanatate si te asteptam sa te felicitam pentru nasterea unui bb sanatos.
Numai bine,
Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
magghyc spune:
sadaf,
Si eu am experimentat sa ceva. Banuiesc ca esti speriata, e normal, dar numai medicul (si precizez,unul competent) iti poate spune de ce sangerezi. Poate fi un fibrom, un hematom sau o placenta in formare jos inserata. Sau se intampla frecvent ca astfel de "accidente" sa apara la fixarea lui bb in uter. La eco se va vedea care este cauza.Asta sunt cauze de sangerare care nu il afecteaza direct pe bb ai sanse deci sa fie totul bine pana la capat.
Eu am facut tratament si asta m-a ajutat sa trec cu bine peste aceasta etapa. In cazul tau, cred ca ti se va da tratament de sustinere, si probabil vei fi chemata la eco destul de des pt a se vedea cum evloueaza bb.
Asculta ce spun fetele, odihneste-te cat mai mult. Daca mergi cumva la serviciu, e cazul sa iti iei un medical. Sincer, nu inteleg de ce de abia luni mergi la control...O ecografie facuta te-ar fi ajutat acum f mult pt indentificarea problemei.
Sanatate si bb sanatos,
Magg
cu Nichita 26s+
utocatalina spune:
Sfatul meu este sa te duci cit mai repede la doctor...si eu am avut singerare in sapt. 9 ..singe rosu, rosu....m-am speriat ca am crezut ca am pierdut sarcina si l-am trezit pe doctor la 6 am..la 7 eram la spital, sarcina era ok, mi-a zis ca este de la inserarea placentei si mi-a dat tratament cu pregnyl! Pupici si sanatate tie si la bb mic!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
bulinuta27 spune:
sadaf cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai astepti pana luni...s-ar putea sa fie prea tarziu...nu vreau sa te sperii dar gandeste-te bine...daca dr tau nu este disponibil pana luni poti merge in sistem de urgenta la spital si macar iti fac o echo sa vada daca e bb ok...
succes si bb sanatos
bulinuta 16+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
Laura Ioana spune:
Sadaf si eu sunt de parere ca ar trebui sa mergi mai repede la doctor. Sa speram sa nu fie ce-i mai rau, dar asfel de scurgeri pot aparea si in cazul unei sarcini extrauterine (am trecut prin asa ceva) si asta e foarte periculos pentru ca poate sa se sparga in tine. Incearca sa mergi mai devreme de luni la un ecograf. Iti tin pumnii sa fii bine
Laura
cu
36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
beatrix spune:
sadaf,
mergi de urgentza la doctor!
si eu exact acum 2 saptamani, la 5 sapamani si 3 zile am avut aceasta problema! am sunat medicul care m-a chemat de urgentza la cabinet! la primul echo s-a vazut sarcina fara activitate cardiaca (era prea mica) si langa o pata de sange! daca te uiti la poze (Bebe) se vad amandoua! m-i s-a spus sa stau intinsa in pat fara nici un pic de efort si m-a chemat din nou la echo peste 4 zile pt a vedea daca avem sau nu activitate cardiaca! tot el mi-a zis ca 30% din sarcini sangereaza si se termina bine si ca o sarcina viabila nu se pierde chiar daca sangerezi dar trebuie sa stai la pat! dupa 4 zile am fost iar la echo, s-a vazut ca bate inima si ca bebe are 3 mm! langa s-a mai vazut pata de sange dar era mai mica decat data trecuta! atunci de bucuroasa ce eram am uitat sa-i cer poza! mi-a mai dat medical inca o saptamana si bineinteles m-a chemat iar la echo! la cea de-a treia echo, bebe crescuse normal, deci verdictul lui a fost ca sarcina e ok si ca se mai vede o pata de sange dar vechi! acum am scurgeri maro, astept urmatoarea echo si sper sa fie bine!
mi-a prelungit medicalul pana in 5 martie si mi-a zis clar sa stau in pat si fara efort!
eu iti doresc sa fie bine, dar mergi la doctor cat mai repede!
Beatrix
7+
www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Bebe
sadaf spune:

va multumesc pt sfaturi,inaioana ciuf,smd va multumesc si va voi spune ceam facut va urez numai bine mult norok si fericire voua cat si bebeilor vostri.multumesc mai vb.
sant fericita ca ma sfatuiti am si eu prietene pe voi.
sadaf spune:
de domnul DUMITRASCU TUDOR DE LA CARITAS CE STITI?e doc.bun?ati fost vreuna pacienta lui?cum sa comportat cu voi.multumesc astept sami raspundeti
multumesc inca o data.
sadaf spune:
azi 28feb.am fost luni si a spus cainca sangerez,am fost la eco si mia zis ca nu se vede nimic adica ca nu sant insarcinata va dati seama sami vina rau acolo,mia fost rau cu stari de voma cu dureri de cap,si acum sant nelamurita ,deci am pierdut sarcina scurgerea era sarcina ne formata.acum cum pot ramane insarcinata din nou?eu va urez de 1Marie multa fericire voua si bb vostri astept ce credeti ca mi-sa intamplat.ori am inebunit ca numi dau seama dar acum am un gol in suflet

![]()
santem amandoi tristi oare am visat,si acum am sc de sangr dar foarte putin,ce credeti e raceala