Cluj rulz! (38)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Ma gandeam ca s-a inchis subiectu, cand vad ca suntem pe pag. 3...pana am venit din bucatarie, iar nu mai gasesc sobiectu'. Scrisese Mariana sa reabiliteze
.
Noi suntem bine, am dormit intru refacere.
mamide dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carrie spune:
sara buna
io atata am alergat azi cu treburi de parca nu a fost sambata.
dar am tocat si niste bani,mi-am luat o fusta super beton de care sunt de-a dreptul incantata si niste farduri Bourjois care sunt preferatele mele.asa ca umpic de shopping therapy nu strica!
multumesc de felicitari, abia astept sa le transmit face to face sotiorului meu.de care mi-e taaare dor.si sa vedeti Theiutei ce "dol"ii e...azi era cu doua papusele bebelusi una mare si una mica, pe care le facea sa se pupe.si zice"ata mica e Thea si ata male e tati.si Thea il pupa pe tati ca ii e dol de el"
am crezut c-o mananc .si mai are o vorba"cand vine tati ma papa toata toata"
ancuzza, Mihai al meu vine luni.
Florina e bine, am vb cu sotul ei azi, sunt in febra mutarilor.
va pup ca pic de somn
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
mariana tache spune:
Helooo; am stat ceva pe mail-ul trimis, ca i-am scris un roman la nasa-mea din Canada.
Eu sunt intr-o pasa f proasta; nu am chef sa va pove prea multe, dar avand in vedere ce activitate "intensa" e pe la noi, o sa ma sacrific.
Tot am uitat sa va zic de examen: a trecut cu bine; nu stiu cat am luat, ca a fost cu admis/respins; au zis ca-s admisa.
Stefan iar e cu mucii sub barba, dar tot fara febra, deci nu ii dau nici un medicament. Simon mi se intoarce si de pe spate pe burta. Azi au avut ceva impotriva somnului amandoi; Stefan a dormit o jum de ora; iar Simon 2 reprize a cat 2 ore. Amandoi au cazut la datorie pe la ora 9, lucru nemaiintalnit pe la noi! Dar mi-a placut asa.
Stanca, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine! Inca nu ti-am facut nimic la casete ; am avut fff mult de munca; sper sa reusesc saptamana asta; oricum pana miercuri fac macar mini dv-ul.
Oana, felicitari pt umblareata!
Ancutza, cum te-ai petrecut prin oras de una singura? Ce ti-ai cumparat?
Svety, cum mai esti cu rushii? Sa stii ca si la mine sunt muuuult mai intensi de cand am nascut; mai, tot am uitat sa-ti spun: Mihai a uitat sa ia de pe masa filmul cadou, atunci cand a venit dupa poze; sa-l trimiti dupa el.
Cristiana, felicitari pt sotior. Ce repede trece timplu! Deja vorbiti de venit acasa!
Roxanicea, ma bucur ca mai e o pasare de noapte printre noi! Dar vad ca te-ai dat disparuta; pe unde umblii?
Corina, cum mai sunteti co roto-auto-mobilul? Cu baita si plansul...hm..inca nici un truc nu stiu sa-ti zic, ca-i prea mic Alex ca sa tina trucuri. Cu timpul in rotobil: iti dai seama singura cand e cazul sa-l iei
Trebe sa fug la , caci sunt pe ceaiuri laxative....
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
"cand vine tati ma papa toata toata"
E super faza! Cristiana, ce surpriza sa te avem aci la ora asta!
Am tot uitat sa va spun ceva super: joi cand am fost la masaj, am renuntat la bioptron in favoarea unui masaj facial+decolteu+cap. Moama, fetelor, ce bine a fost!!! M-am simtit fff bine! Tipa e faina tare! Am sa repet figura cat de curand Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Vad ca nu va inghesuiti sa-mi tineti companie! Asa ca ma duc sa-mi vad de treburile mele, ca iar nu stiu pe unde sa-mi scot camasa! Si acum sunt la capitolul creativitate (trebuie sa creez 2 chestii, la foto ma refer) si nu stau prea stralucit la acest capitol la ora asta. Dar o sa incerc.
Inca nu va zic noapte buna Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
Mariana, Svety, mersik ca ma bagati in sama!
Cu roto- pre- automobilu nu am inceput prea tare. L- am pus cate putin, mai ales ca acum vreo cateva saptamani nici numa gandeam ca vom cumpara. Dar fiindca Alex nu are astampar si nu stiam ce ocupatie sa-i mai dau si gandindu- ma ca premergatorul ii ofera o oarecare independenta (deci bun pt dezvoltare), l- am cumparat. Binenteles ca ii place la nebunie. Deja a facut prostioare. A imprastiat pamantul de la plante prin toata casa. Noroc ca nu il gustase. Ma mir.
Svety, si la mine curg rushii la robinet. Cred ca asa-i dupa nastere. Dar daca ti se pare in neregula, suna medicul.
Mariana, te miri ca Simon a dormit doua reprize a cate 2 ore? La noi asta e maximum. Ai zis ca veniti maine sa vedeti roto- mobilul!!!!! Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici
mariana tache spune:
Corina, cred ca venim maine pe la voi; dar mai vorbim la tel. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Hihihihi, finutza, maine te vad cu o stelutza ! Felicitari si la mai mare!
(ps. primul semn clar de dependentza!) Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
...chiar toata lumea a disparut!?!?! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
Hopa, io-s prin zona!
Ce liniste e prin Cluj!
Mariana, veniti azi? Corina &
Alex (11 iulie 2005)
pozici