Cluj rulz! (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

mariana
merci pentru informatiile leg de studio.
sper ca sapatamana viitaore sa ajung. spune-mi tu daca e ok pt saptamana viitoare. se paote?daca nu..o amanam....ca si asa e veche treaba!

pupilici!!!!!!!!!

roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Neata trupa!
Sunt zooooooombi! Dar imi revin repede. M-am culcat pe la 3 si jum, dar nu mi-am terminat treaba numai pe jumatate. Acum bag cu "spor"

Roxanicea, imi place de tine ca esti f activa; uite o si un de la mine pt tine! Auzi, dar si tu esti de obicei pasare de noapte??? Sa inteleg ca o sa am companie?
Mai, nu stiu cand o sa mai ajung pe la studio, ca azi imi pleaca mama, si raman cu copilasii singura. Cand revine si am eu timp de plimbari, o sa te anunt. Auzi, dar poti sa te duci si daca nu-s eu acolo, ca am un huzband dragut

O zi frumoasa tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimi si de la noi

Mariana, inteleg ce vrei sa zici, dar la mine tre sa vii cu un remediu pana nu clakez, ca de o sapt. fiie-mea urla de ma dor timpanele si toti nervii la fiecare intrare in casa de la plimbare... ma exprim ca porcu- da' pricepi tu ce trebe... dar i-am gasit ac de cojocel... Mergem la Marisel in week-end in excursie cu inca 3 cupluri cu copii... asa ca precis va iesi taraboi... dar macar va sta afara cat ii va pofti inima... sper sa venim sanatosi de acolo, ca nu vreau sa ratam inca o intalnire
Sunt in cautarea unei crese pt. odorul meu, cateva ore pe zi la inceput, apoi fuul-time... sa vedem ce iese...

Roxana, spor la treburi si nervi de otel... si de la noi sa ai putere

O zi buna va doresc la toate!!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Salutari fetele cochetele.

la roxana, ca e frumusica si ingrijita! Sigur parul tau e ok da' nu-ti face griji ca daca scoti un zimbet larg (marca inregistrata Roxa-boxa) dai pe oricine pe spate (parerea mea). aaa, mi-am luat geanta verde, un verde gri si sint f multumita! multumesc de idee
mariana - ce n-as da sa pot dormi si eu asa putin ca tine ..... of of mai mai!!!!!! azi o sa trec cu CD-ul pe la sotul tau, in sfirsit. merg in oras sa iau doua cadouri si ma opresc si la voi.

multe la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

am uitat sa va spun, fata mea umbla!

pina acum mergea doar un metru doi dar in urma cu citeva zile eram la aragaz si sotul vorbea la tel iar mindruta a trecut pe coridor dintr-o camera in alta!!! am inlemnit!!!! de atunci exerseaza la greu iar eu nu mai stau aplecata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am revenit!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza.

Tare m-a mai enervat Mihai aseara!!! Chestie clasica, el lucreaza, e obosit si eu tai frunze la caine toata ziua. Si i-am zis:"Ce puiutii mei crezi ca mi-e usor, singura toata ziua, mancare, curatenie, copil." S-a carat in astalalta camera si credea ca vin cu lacrimi si suspine, in genunchi ma-ntorc la tine...dar l-am pus pe Dani langa mine si somn frate. Pana pe la 4, cand am visat urat (am foarte des cosmare de ma trezesc plangand) si fuga in pat la tatucele. Iaca asa s-a lasat cu...impacare.

Atat.

Vad ca e soare, sper sa fie cald ca-s satula de haine groase. Mai ales acu ca dani vrea sa faca pasi, ma rupe in doua.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am fost in zona Dr.T.Severin-Herculane.E superb.Daca vreti o vacanta langa apa si sa fie si munte zona e minunata.Am gasit si o pensiune unde se poate sta cu copii foarte bine.Sa se faca mai cald si am plecat acolo.
Razvan a stat la mama 4 zile.Mi-a fost un dor de el....Cred ca pauza asta a fost benefica pentru amandoi.
Razvan nu a mai vrut sa plece de la bunici.Era fericit ca am ajuns dar sa nu plecam.

Alte amanunte nu am ca sunt prea picante si.....

Mi-a fost dor de voi!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Neatza- coconeatza si de la noi!
Am fost supa aseara ca a pierdut Steaua, dar that it......... s-a calificat, totusi!
Am niste intrebari pentru voi:
- cat se tine copchilu in premergator?
- cum se fixeaza ca inaltime? (io l- am pus sa ajunga cu toata talpa pe sol)
- ce sa fac cu Bebel sa nu se crizeze cand iesim de la baitza? Ar vrea numa in apa!
O zi faina tuturor!

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Oana felicitari pt mica umblatoare:)

steaua si eu m-am uitat la meci aseara, de fapt la amandoua si mi-a parut rau ca Steaua n-a fost in stare sa castige, dar imp e ca s-a calificat:)

Stanca si eu cunosc zona si e superba, in fiecare an mergem acolo. Visul meu e sa-mi fac langa Herculane o casa de vacanta, acum am una da nu-i a mea si e prea mica:)

Faza tare de care imi aminteste Orsova e ca multi oameni de pe vremea raposatului voiau sa treaca la sarbi Dunarea, iar unele calauze "binevoitoare" ii prosteau pe cei care nu prea stiau geografie si ii treceau pe malul celalalt la Orsova, le luau banii si le spuneau ca au ajuns la sarbi:)

Fete va

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput