Mamici de ianuarie - februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Monica de caracatita imi amintesc ca mancam , da de ceai habar nu mai am . Chiar asa cu ceai ? Neuronii mei nu s-au recuperat inca .
Janina ce iti face bebelina acum , doarme ? A mea dupa baie doarme dusa.
Si asa de mult ii place in apa Sta si gangureste. Fetele , voi puteti sa ii faceti baie singure ? Cai eu nu pot . Pai eu o tin in brate si soacra o spala, ma rog da cu apa pe ea. Sunt eu batuta in cap de nu pot singura ?
Irina , pupicei
Azi i-am aratat-o mamei pe Clara pe web cam si tare s-a mai bucurat.
Denisapupicei Emei
Ieri am fost la control la moasa si m-a intrebat daca am reiceput relatiile , si cand i-am zis ca nu a zis ca ce mai astept Eu m-as incumeta da n-am cu cine . Mi-a scris si un lubrifiant pe care sa il folosim, sa vedem ............
Maraki eram prin zona, citeam

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Pai nu stiu ce sa zi ca saracu ava un cap l anastere de il facea invidios si pe Oblio ca s_au chinuit aia sa ilscoata ca nu iesea si au tras cu ventuza da avea saracul un cap dublul decat al celorlalti. Plus ca venutza nu a fost pusape centru ci pe o parte deci acolo era muntele. Iar el doarme pe partea opusa deci acolo e valea acum. Deci habar nu am . Acum am mai citit si eu sicica s etrage, pediatra a zis la fel , dar... cand?
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IRINA- Capraru zice ca in perioadele de veghe sa stimulezi copilul sa se uite si in alte parti... respectiv spre partea pe care vrei sa stea cu capul. Si ca numai dupa luna a 3-a - a 4-a, turtirea capului asociata cu inia o pauzarea zonei parietooccipitale poate constitui un semn precoce de rahitism.
Cica deformarea e tranzitorie si ca daca nu e prea accentuata, capul revine la forma normala dupa varsta de 9 luni.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANINA o fi tot "deal" si poate dupa aia se face vale
Iar cu suptul eu nu ma stresez deloc ... nu papa acum...papa peste o ora...sau doua .....Si atunci papa mult! Ca la inceput era ceas : somn trei ore,apoi papa si iar somn trei ore...si iar papa. Acum mananca cand are chef si cat are chef ca maica-sa,ca sa-i fac????
IRINA daca la tine a fost ventuza de vina,la mine ce-a fost in 15 min ? Probabil NO-Spa -urile bagate ...

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

TEOLINDA...pentru o secunda am crezut ca citesc ce scrie DENISA Chestia cu uitatul in toate directiile o stiam,cealalta....trebuie sa mai citesc odata

Mergi la inceput

Ana te cred si eu ca s_a bucurat mama ta vezi nu o invata prea des ca ai mei vor in fiecare seara acum de nu mai pot sa misc ca hop si ei .Zici ca suntem la big brother. Incearca cu skype se aude si se vede perfect.
Teolinda hai ca am pirceput dar mi_ai si bagat morcovul acum.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

buna seara gagici,

Alina-matei, am intrat la album la noi si nu am gasit pozele cu printesa!Cu ce nume incepe ca sa stiu sa caut?
Tanti l-am vazut pe bebe Andrei tare dulce esteTu esti slabuta, parca nici nu ai nascut de curandSa va traiasca scumpetea si sa va aduca numai bucurii
Catalina deja fetele te-au facut informatoareFetelor mai sant si vecinii de la 9 care pot da din casa
Giova si Janine, de ce sa fiti triste ca trecem la scutece??? Doar asta am asteptat atatea luniEu ma bucur si o sa vedeti ca va fi si mai frumos decat in odisee
Irina stai linistita ca nu are cum sa ramana Mario cu capul asa, se formeaza in vreo doua luni, poate si mai devreme
Parca Janine a scris de cucui la bebe? Unde este mai exact, in dreapta dar unde?
Ana ma bucur ca ai scris,pupicei printesei
Giova mi-am adus aminte: ce spuneau fetele de 6 luni ??? Mi.a scapat si nu stiu despre ce vorbiti....
Acum sa va spun ce am facut astazi cu socrosenia: a venit dupa masa si nu am vrut sa-i deschidEra jos la interfon, a insistat si in final s-a trezit Giorgos si a deschisCum a intrat in casa am inceput ca disperata sa-i spun ca nu stiu ce va face dar sa nu imi deoache baiatul ca nu se mai poate!!! I-am zis ca a fost rau de tot sambata si daca se repeta povestea atunci sa vina aici o data pe luna! Cred ca a sunat cam aiurea pt. ca a inceput sa planga, vedeam cum tremura barbia si cum eu stateam in dreapta ei pe canapea( eram cu Angelo in brate ) socrosenia nu se uita deloc la copil sa nu-l deoache
Mi se facuse mila de ea, i-am spus sa ia baiatul in brate si nu vroia sa se uite la el de frica, in final i l-am dat eu mai mult cu forta si imediat si-a revenit si a inceput sa vb cu Angelo.Saraca venise bucuroasa sa-i aduca copilului un costumas de iesit afara si eu am luat-o tare de cum a intrat pe usaFaza este ca pana acum copilul nu s-a manifestat ca inainte cand il deocheaE linistit, acum a adormit in bouncer
Monica din ce povestesti, parca s-a mai linistit Diana
Janine mi-am adus aminte: nu trebuie sa dld pozele, intri la photos in contul nostru comun si acolo doar deschizi albumele si ti se afiseaza pozele

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

TEOLINDA chiar asa...morcov,mai ales ca are ceva lipsa de calciu .
O fi din cauza asta?

Mergi la inceput

MARAKI ce-ai facut cu biata socrosenie-model a sectei (ca asta a devenit ) ??????

Mergi la inceput

Da chiar asa imi venea sa plang cand am citit. Ce inima ai si tu . Saraca femeie. Nu ai lasat-o sa il scuipe. Reao . Si mai venise si cu un costumas. Iti dai seama ca din cauza ta a injurat toate romancele?
Irina

Mergi la inceput