Rosu in git

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Scuze, Clau2Toma, dar de ce nu trebuie sa se administreze Mucosolvan dupa ora 18?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Dar daca are tuse productiva (suna ca atunci cand se sparg gemuri), si nasucul e curat nu are mucisori?
Noi in urma unei faringite acute cu bronsita, am luat antibiotic si acum am ramas cu tusea asta, dar tusim pana ne vine sa vomitam, nu f des de trei patru ori pe zii, mai ales dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi nu scapam niciodata fara antibiotic. Orice rosu in gat se complica cu febra mare... si acum santem bolnaviori...
Intai guturai cu rosu in gat.. viral... i-am dat la sfatul medicului sirop de echinaceea (Imunomix), un antiviral (Isoprinosine), antitermice si sirop de tuse. Asta de vineri seara...a mai facut febra cand si cand. Ei, azi dimineata (au trecut deja 4 zile de tratament) a facut 39,5 si am trecut prompt pe antibiotic. Asa patim de fiecare data !! Eu una sant contra antibiotic, dar se pare ca n-avem de ales ! Si de abia a inceput gradinita...oricum santem in anul al 2-lea dar imunitate ioc

Ingrid si Cristi 4 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Nu mai stiu ce sa mai zic mai fetelor cu copilasii astia ai nostrii,eu ma lasat-o pana astazi pe a mea i-am dat eu ba nurofen ,ambroxol ,ceaiuri ,crema pulmex babay pe care v-o recomand si voua este cu eucalipt f buna si a inceput sa tuseasca productiv dar problema este ca vomita tot ce mananaca seara laptele dupa ce adoarme incepe si varsa ,i-am dat cereale rezultatul a fost acelasi ,am mers la pediatru astazi si imi da da ceclor doctora este pro antibiotice,i-am spus sa ii fac exudat nazal ,faringian si o hlg sa vedem poate este viral,nu domne nu ii trece fara antibiotic ,bun acum nu stiu daca sa incep sau nu antibioticul dar cert este ca maine mergem la analize,si in plus ea nu face febra cand si cand dar 37 cu 3 mica,tusea ne omora si vomatul, am intrebat-o pt imunitate ce sa ii dau IMUNO-BABY pai i-am dat anul trecut si degeaba fara efect,rybomunil atunci dar am citit acum pe net ca nu este prea ok,i-am dat preventiv oscilo 1 doza.sapt,si septilin si uite ce ne-a prevenit ca tot racita este,voi cu ii imunizati ce le mai dati?si pt tuse nu stiu ce sa ii dau ca nu ii merge nici cu stodal,prospan,mucotreis,humex,nu au efectce sa ii mai dau?

Flori 17sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryda67 spune:

noi am facut-o lata de tot de cand am inceput gradinita...baietelul meu a facut intai otita, am tratat-o cu antibiotic...i-a iesit stafilococ auriu in nas si l-am tratat si pe asta cu zinnat, desi mai multi doctori sustin ca trebuie lasat in pace,ca se trateaza doar daca e si in gat...acum are amigdalita purulenta si nu cedeaza de 2 sapt. Ne-au innebunit antibioticele, a facut injectii cu gentamicina ca era rau in gat, apoi a luat augmentin...si tot nu dispare infectia de tot din gat desi copilul e vioi si mananca bine si nu mai face febra de mult. Nu l-a durut gatul nici un moment si nu i-am facut badijonari cu albastru de metil desi ni s-a recomandat de catre dr.Am citit in cartea "Mama si copilul" ca acest tratament nu se mai recomanda dar nu spune de ce, pe net zice ca afecteaza tractul intestinal...mie mi se pare rudimentar atata vreme cat in comert exista tot felul de buline dezinfectante pt gat. Acum o sa ii facem iar exsudatul si mai vedem...Ideea e ca ca la febra ff mare timp de mai multe zile,trat naturiste sunt frectie la picior de lemn. Microorganismele sunt din ce in ce mai rezistente, ne-a zis orl-ista ca anul acesta a fost epidemie de infectii cu stafilococ, e clar ca lighioana se perfectioneaza...Nu poti sa lasi infectia sa treaca fara antibiotic pt ca risti sa se duca la rinichi sau sa slabeasca inima copilului desi tu ai impresia ca ai facut bine ca n-ai apelat la antib. Pt otita ni s-a recomandat de dr. sa-i facem vaccinul.

Mergi la inceput