Aspirante optimiste(183)
Raspunsuri - Pagina 15

Liana30 spune:
Miro pai e normal sa tarai piciorul asa ca io te'am apucat bine si trebe sa tragi cam mult ca io sunt rauu..rauuu
delix bne ai venit da sa nu stai mult ca ne suparam
sa fugi cat mai repede la gravidutze..
bubuleanoooo o alegere mai buna nici ca se putea...distractie la maxim si sa vii cu burticutza
Leditia io
Pamella te simti mai bine???
danyalotum
tumpilicooooo nu te mai trezisi muica??
"Nimic nu-i imposibil!"

mileam spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
mileam: bine ai venit in mijlocul nostru si speram sa nu stai mult aici, sa nu faci vechime, ca nu se pune la cartea de munca, sa stii.Spune-ne mai multe despre tine, daca ai inceput ceva investigatii sau doar sunteti in faza de asteptare. Si multumim pentru sprijinul neconditionat pe care esti duspusa sa ni-l dai. Toate avem nevoie de sprijin in anumite momente si discutiile de pe forum ne fac sa cunoastem mai multe, sa fim mai constiente de anumite lucruri si, de ce nu, sa devenim prietene.
Tabitha
Si maine e o zi
Mercic pentru primire Tabitha.
Am facut in primul rand examen ptr citobact., chlamidia, ureaplasma si michoplasma, papanicolau. Toate au iesit excelent mai putin candida, aparuta din cauza unor antibiotice luate dupa ureche si ...o iritatie pe una din labii care a necesitata cauterizare. am facut tratamentul si am scapat aacum. Tin sa mai vin si eu cu o mica precizare, desi s-a tot discutat subiectul. Ref. la igiena intima, evitati pe cat puteti spalaturile intravaginale dese si niciodata cu sapun. Eu asa mi-am distrus flora bacteriana si acum...suflu si in iaurt.
Luna trecuta am rezolvat cu problemele astea si acum dr mi-a dat sa fac o cura polidin, vitamina E si utrogestan. A, si trebuie sa stau pe burta dupa...ptr ca am uter retrovers.
Sa vedem ce o sa iasa.
Va tin la curent cu evolutia.
Va tin pumnii stransi si ma rog sa nu stati mult aici ci sa treceti rpd la gravidute.

Liana30 spune:
mileam vezi ca se deschisa un nou capitol..
uite aici,,,
............http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69972
"Nimic nu-i imposibil!"