Gravidute in strainatate
Raspunsuri - Pagina 2
tiona spune:
Fetelor imi este putin frica , pt ca prima ecografie mi-o face la 10 saptamani.Crede-ti ca este normal?
Corina spune:
Nadia stai linistita,e normal!! Prima eco se face in jur de 10 saptamini,a doua pe la 5 luni (eco morfologica),iar ultima la 8 luni!Cel putin astea sint eco obligatorii aici in Franta!Pe urma depinde de ginecolog,banuiesc ca vei merge la control o data pe luna ,iar daca ginecologul are si ecograf poate ca se mai uita si el din cind in cind!
osna spune:
eu sunt burticuta ce locuieste in germania.
tionaprima eco mie mi-a facut-o la 6 saptamani dar prea multe sincer nu s-a vazut.am facut transvaginal,mi-a confirmat sarcina si mi-a spus ca are cativa mm.abia marti cand voi merge(la 10 saptamani) voi face un eco in care sa se vada mai multe.
un sfarsit de saptamana minunat
9+
ileana_marius spune:
In Romania am facut prima eco pe la 5-6 saptamani, dar asta pt ca am avut probleme in a ramane si cum mi-a intarziat un pic am si mers la dr. Evident nu s-a vazut nimic, nici nu putea sa imi spuna daca e sarcina sau nu, asa ca am revenit la o sapt. si mi-a confirmat sarcina (la fel nu s-a vazut mai nimic). Apoi am mers la eco la 12 sapt., inainte de a veni aici si atunci mi-a spus chiar si sexul bb-ului.
Aici nu m-am familiarizat cu sistemul, dar am inteles ca nu fac mai mult de o eco-doua pe sarcina daca nu sunt probleme.
tiona frica nu are de ca sa iti fie. Mai degraba sa ai emotii ca iti vezi bebelusul pt prima data. Eu am de fiecare data.
Succes!
Ileana
33+
Poze cu noi
Ghindoaca
tiona spune:
Corinaiti multumesc pt sprijin.Eu nu stiu cum e in Franta dar banuiesc ca doctorii sunt mai buni ca aici in Spania.Ai o fetita?Sa iti traiasca si multa sanatate .Cati ani are? Cum ai nascut?
osnabuna burticuta din Germania , felicitari si sa ai o sarcina usoara.E prima ta sarcina? Cum e in Germania?
ileanae adevarat ca la 12 saptamani ti-au spus sexul bb?Apropo sa ai o sarcina usoara si va pup pe toate gravidutele.
Acum sunt mai linistita decand va cunosc si va multumesc pt sprijin.
Apropo sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut.
25miky spune:
Mai fetelor ce plaoie e la mine !!!e deabia ora 3 dupamiaza si am lumina aprinsa ,am zis ca aici in Texas nu ploua ,da de unde?!si din plictiseala ,m-am apucat sa mai mut mobila ,cutii...acum sunt obosita ,si niciuna nu e aici la un pahar de vorba
.
+21
miky
CamiM spune:
Salut
!!!
sa ne prezentam si noi: sunt o burticuta care locuieste in Buffalo, New York - USA si acum sunt in saptamana 30 de sarcina, + bebel in burticel, dansatoare mare fata mami o sa fie ca altfel nu imi explic toata forfota din burtic!!!!![]()
![]()
![]()
Miky sorry de ploaie!! Cel putin la voi e cald acum, nu? la noi sunt 20 de grade Farenheit!!
Weekend placut tuturor!!

Cami 29+
"eco bebe"
aida_o spune:
tiona, felicitari pentru burtica! 
sper sa nu te superi, dar eu zic ca listuta ta s-ar lungi pe pagini intregi, daca vrei ca aici sa se adune toate gravidutele din strainatate. mi se pare mult mai buna ideea ca fetele sa se imparta in functie de luna in care vor naste (asa cum ne-am si impartit pina acum, dealtfel). eu prefer sa discut cu gravidute cu sarcina de aproximativ aceeasi virsta, care vor naste in martie-aprilie, pentru ca trairile noastre sunt cam asemanatoare si asa ne simtim mai pe aceeasi lungime de unda
.
31+5

Bine v-am gasit!!