Pestisori de... zapada! (18)
Raspunsuri - Pagina 15
gabgabriela spune:
Buna seara tuturor ,
Vin si eu cu ultimele vesti. Ieri ,fata cea mare,Diane ,a avut "comuniunea" la catolici.Din pacate ,nu prea am eu multe cunostinte religioase sa va lamuresc ce si cum .A fost impresionant atunci cand au intrat in biserica ,.Eram vreo 40 de copii,toti imbracati in alb.Pentru ei era o zi f importanta.Aveau toti intre 8 si 10 ani si erau de la aceeasi scoala cu fii-mea.O scoala privata catolica.Dupa slujba, am fost la restaurant.Erau si nasii de botez, caci au un rol important de jucat !
Si dupa masa ,coincidenta :nu departe era un carnaval (e perioada lor si fiecare cartier il pregateste).Asa ca fetele mele au avut :masinute ,jocuri gonflabile,tir cu arcul...in supliment.
patriciaR,
Ti-am vazut mandretea de fata! Sa-ti traiasca.Si ma gandeam ,vazandu-ti prietenii, ca mai toate sunt cupluri mixte!Nu stiu la tine , dar eu pot spune ca 90 la suta din prietenii nostri sunt ca noi :casatorii mixte ( cu romance mare parte).
Si cum suntem inca in perioada festiva , urez LA MULTI ANituturor sarbatoritelor 
crig72 spune:
Patricia ma bucur ca ai avut o zi minunata!
gabgabriela dupa cum ai scris cred ca a fost un moment plin de emotii.
La multi ani oanaralu!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
NADYA spune:
Salutare pestisorilor, ma primiti si pe mine, ca si eu sunt un peste mic. Eu-s pe 23 februarie 1981
La Multi Ani sarbatoritilor...de ieri, de azi, de miine...

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia
FELIS spune:
Bine ai venit Nadia!...
Simi
Elly

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ANGE!...cu scuze de intarziere
multi si tot binele din lume iti doresc

LA MULTI ANI SALISA!...cu scuze si la tine,iti doresc sa fii iubita,feiricita si multe impliniri alaturi de cei dragi
Fetele eu sunt trista putin ca puiul meu e bolnavior,e racit,are viroza,si face febra 39
....3 zile luam antibiotic...sper sa se faca repede bine.
DANA,cheful a fost super fain...dar a trecut repede
...am pus poze in primul link pt cine vrea sa se uite
MARUTA
si sanatate multa!
si numai bine la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
daniela_daneza spune:
Bine ai venit in acvariu ,NADIA !
La multi ani, Simi si Elly!
Gabgabriela , emotionante momente , care cred ca nu se pot traduce prin cuvinte...
Salisa , am vazut pozele si se simte ca ai avut o zi minunata...La cat mai multe , iar Anastasia e o fatuca pe cinste .
Ceilalti pestisori , unde bantuiti ...Eu m-am saturat de vremea de afara, emigrez intr-o tara mai calda, serios....Care ma primeste?
Mirela , asteptam poze si detalii de la party.
Va imbratisez cu drag un pestisor ,pe care il cam doare capul.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Mirela, am postat in acelasi timp, cred.
Am vazut pozele, ai fost atre eleganta si dragalasa.Imi place bluza si imi plac si pantofii, dar care spre final i-ai abandonat...te cred ,de la atata dans....Imi pare rau ca e Robert bolnavior , dar ii va trece...Sanatate maxima..
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Continuarea... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71219" target="_blank">Pestisori de... zapada! (19)