bebelusi de ian-feb 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 2
bubu05 spune:
Crinuta, tu ii iei temperatura preventiv in fiecare zi? Sau acum l-ai simtit mai cald si i-ai pus termometrul? Eu nu prea il verific cu termometrul. Cum mai e Rayan? E nasol cu vremea asta inselatoare, ca ii imbracam mai subtire si ei pot transpira si pot raci. Daca e de la dintisor, ii trece! Pupici de la Duracell
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Crinuta, tu ii iei temperatura preventiv in fiecare zi? Sau acum l-ai simtit mai cald si i-ai pus termometrul? Eu nu prea il verific cu termometrul. Cum mai e Rayan? E nasol cu vremea asta inselatoare, ca ii imbracam mai subtire si ei pot transpira si pot raci. Daca e de la dintisor, ii trece! Pupici de la Duracell
Poze cu Vladutz
Oana, nu ii iau temperatura preventiv. Il cunosc atat de bine incat e de ajuns sa il ating sa il pup si stiu ca are febra.
Cand are obrajii calzi are febra. Daca are fruntea calda si obrajii reci nu e sigur febra. Alt semn sunt manutele care sunt calde.
Acum are 38.
pupici
Crinuta si
Rayan
sirimie spune:
Bubu, poti sa pui aici link-ul la sufleul pe care i l-ai facut lui Vladut? Eu nu mai stiu ce sa-i mai fac de mincare
, si nici nu ma pricep prea mult, orice ajutor e bine venit. Mai ales daca sint usor de facut..
Oana, ma bucur pentru tine ca ai scapat de griji! Iti urez mult succes si de acum incolo, si sa nu se mai intimple sa aveti asa griji mari! Cred ca Seb e un simpatic si ca ride toata ziua din orice ![]()
Noi am programat sa taiem mot duminica urmatoare. Vom face o petrecere la restaurant, care e restaurantul nasilor. Si nu am pregatit nimic, nu am cumparat cadioul nimanui, nici lui Vladut, nici nasilor. Vreau si eu sa ajung la magazine si la coafor.. Va trebui sa imi iau o zi libera de la servici ca altfel nu pot. Sper sa nu fiu prea obosita duminica.
Ce sa pregatesc pentru tava de pe care sa aleaga bb? Carte, bani, cheie de la masina, telefon, foarfece (ce reprezinta foarfecele?), oglinda, pix, ce altceva mai trebuie?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
gabi.i spune:
In primul rand
La multi ani sarbatoritilor zilei
MATEI
CODRIN STEFAN
Bine ai redevenit activa Oana ,ma bucur tare ca veti reusi sa va reveniti financiar si va doresc sa o tineti tot asa.
Bubu ai fost in parc la piata astazi?Si eu am fost pe acolo cam intre 12,30 si 14 si chiar m-am uitat dupa voi dar nu v-am vazut.
Sirimie foarfecele reprezinta croitoria, creatia vestimentara si mai trebuie sa ii pui inel, veregheta .In rest nu mai stiu dar poate-ti mai zic fetele ceva.
Crinuta pupici lui Rayan sper ca febra sa fi fost de la dintisori.
Si eu sunt putin ingrijorata , maine trebuie sa mergem la vaccin si lui Iustin ii curge un pic nasul .O fi vre-o problema daca il facem in situatia asta?Alte simptome nu a avut asa ca nu stiu ,vom vedea maine ce va fi.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
bubu05 spune:
Gabi.i am fost in parc, dar de la 11 la 12.30, m-am grabit spre casa pt. ca trebuia sa-i fac lui Vlad ciorbica (de peste). Noi suntem mai matinali pt. ca se trezeste la 8. Chiar ma gandeam ca poate ne vedem. Maine e sotul liber si mergem in Tineretului, tot dimineata. Poate stabilim o intalnire, ce zici?
Sirimie, zici de sufleul de dovlecel? Pai am fiert un dovlecel mai maricel fara coaja, apoi l-am pasat cu furculita, am pus deasupra un ou batut cu o lingura de branza de vaci si 2 linguri de smantana si putina sare si am lasat la cuptor pana s-a inchegat. Poate tu ai succes cu el, sa-mi zici daca a papat Vladu tau.
S-a terminat patinajul, cred ca trag si eu pe dreapta...Va pup 
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Hana La Multi Ani frumoaso!Natalia te pupa si ea si te asteapta la vara in parc sa alergati impreuna!
Am deschis si un subiect pentru felicitari aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69637
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
lavinia345 spune:
Sirimie poti pune pe tava tot ce vrei tu si crezi ca reprezinta ceva.Bani,termometru(ca sa fie doctor)ata si foarfeca(croitorie),mobil,mouse,pix,carte etc etc.
Cta despre copiii rai,nu stiu ce sa zic,mai sunt din astia mai egoisti,dar nu neaparat ca au fost invatati de parinti ci pentru ca nu stiu sa imparta,unii dintre ei fiind singuri la parinti,stiu ca toate jucariile sunt ale lor si cu asta basta.Daca il inveti acasa un rasfatat si un mic despot apoi asa va fi si in societate.Cumnata-mea ca sa-l faca sociabil pe baietel il duce mereu in parc la groapa cu nisip cu niste jucarii si il invata cum sa faca schimb cu ceilalti copii chiar daca el este mai mic.A fost acceptat usor din cate mi-a zis ea.Nu a avut prea mare succes in parcul Sebastian,dar mai e un parc in Panduri,Romniceanu parca se numeste si acolo se strang la amiaza multi copii din familii mai bune ca sa zic asa care se joaca cu el si impart jucariile.Ia bicicleta unei fetitze,un baietel se joaca cu mingea lui,altul mananca din biscuitii lui si tot asa.Trebuie invatati,incurajati si indrumati si atunci copilul nu se mai transforma intr-un mic egoist.Parerea mea!
Eu personal daca as intalni mamici rele le-as atrage atentia,le-as spune ca nu i-ar fi mancat jucaria copilul meu.Si asa si cu micutii rai,care ii imping pe cei mai mici.Atrageti-le atentia,pe un ton neutru si zambitor ca nu-i foc daca sta si copilul vostru printre ei,ca nu-i frumos sa-l impinga sau sa-i smulga jucaria din mana.Sa nu va fie rusine!Protejati-va copilul!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
gabi.i spune:
Bubu mi-e un dor de plimbarile din tineretului...Dar maine nu am cum ca avem vaccin.
Oricum daca mai tine vremea buna poate mergem altadata.Eu cand Rebeca erea mica mergeam aproape in fiecare zi pe jos pana in tineretului bine inteles nu singura ,cu gasca de "carucioriste" .
Uite aici cateva amintiri din perioada aceea .
POZE
gabi.i spune:
La multi ani Hana!
Magga sa va traiasca printesa si sa va bucure fiecare clipa a vieti!
POZE
catiflo spune:
Oana si Bdana, Cory are dreptate, comportamentul copiilor e definitivat de cei din jur, in primul rind de parinti. la copii deocamdata functioneaza legile junglei, ei nu stiu sa imparta jucariile si sa socializeze, la aceasta virsta sint foarte individualisti. depinde de mediul in care traiesc sa se dezvolte cum trebuie. noi avem amici romani cu copil de 2 ani care e foarte agresiv catre Gabita si parintii si bunica nu spun nimic, deci cum sa stie bietul copil ca are comportament neadecvat?
oana, vestile bune sint mereu binevenite ! Sa dea Domnul sa va mearga din ce in ce mai bine !
crinuta, dupa cite stiu eu orice aeroport are macar un hotel, dar trebuie sa ceri expres sa fii cazata ca cei de la agentiile de turism nu o fac din proprie initiativa. Si-a revenit Rayan?
Gabita a inceput sa se trezeasca noaptea de foame, desi eu ii dau seara mincare solida destul de multa plus sticla de lapte. ma gindesc ca am trecut pe alt tip de formula care pare mai apropiat de laptele praf, poate nu mai e atit de hranitor ca formula de pina la 1 an. am vorbit la gradinita si poate trecem la un singur somn pe la 12:30
Lavinia, sint total de acord cu ce spui
va pup, LMA bebelinilor de zilele astea, mai e putin si schimbam titlul la topic !!! s-au dus bebelushii nostri, gata, acusi sint copilashi !
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre