Clubul sportivelor 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Mey, slaba activitate pe aici... Nu stie nimeni cateva exercitii eficiente pentru abdomenul inferior?

Spor!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mihaela, ai dreptate. Desi nu am mancat la ore tarzii, in timpul zilei am mancat multe mezeluri, salam sasesc mai ales, iar lactatele nu au fost degresate.Cat despre exercitii pentru abdomenul inferior, eu am gasit cateva chiar interesante pe http://www.ele.ro/Tae_Bo.html , nu stiu daca a mai fost dat linkul la acest subiect, dar eu tot de pe DC l-am luat.Mi-am intensificat programul de gimnastica, acum fac si in zilele in care nu merg la sala. Deocamdata acul ramane neclintit, si cm-ul la fel. De maine trec pe supe si salate...scot complet mezelurile din menu.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Sculaaa-reaaaaa!
Ce e lenea asta la departamentul "sport-natura-tineretze"?
Ia: care, cine ce a mai facut?
Dati raportul!

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by Myhaella

Mey, slaba activitate pe aici... Nu stie nimeni cateva exercitii eficiente pentru abdomenul inferior?

Spor!
Mihaela

Stiu eu unul, se cheama "pelvic tilt"...Mi-e cam greu sa-l explic in cuvinte...
In pozitia verticala, se roteste bazinul antero-superior...E similar cu miscarea executata in timpul sexului (explicatia e tembela da' e foarte reprezentativa ).

Cu alte cuvinte: have more sex, baby! :)

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Gata, am venit la raport.
Deci, dupa 8 saptamani de 6 antrenamente pe saptamana si reducere drastica de carbohidrati, in primul rand, si calorii, in al doilea rand, am dat jos 10 kg.
Incep sa rasara muschiuletii de sub grasime: cel mai vizibil este unde e putina grasime - antebrate, tricepsi, bicepsi, gambe.
Ieri, luni, am luat-o de la capat, atat ca de acum voi face 5 sedinte de cardio, minim 20 minute, dupa orice alt program de greutati sau stretching.
Am marit cursa si rezistenta la stepper, am crescut greutatile cu 1 kg.
In mod clar, peste cam 3 saptamani trebuie sa-mi iau gantere mai mari de minim 10 kg, ca altfel o sa bat pasul pe loc.

Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

neata fetelor...
Fac si eu exercitii de tae-bo si pilates insa exista o problema
Cele de pilates sunt prea lente si cele de tae-bo sunt prea rapide...
Fac insa niste exercitii...timp de 8 minute numai abdomene
Dar eu vreau o aerobica clasica cu miscari si de picioare culcat...
Faceam eu o data ,cu ani in urma la sala aerobic clasicmai mult cele pe orizontala insa nu gasesc pe nicaeri...
Ma ajuta cineva???

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Andreea, jos palaria!!! SUPER... Pai draga mea, in ritmul asta in vreo 2 luni esti exact acolo unde vrei. Adica, vara asta spargi gura plajei, mamico!

Vezi tu, mai mult de rusinea ta nu mai scriu eu pe aici, ca daca scriu ca eu fac cu chiu cu vai de 2 ori pe saptamana Pilates sau bicicleta sau stiu eu ce si tu faci de 6 ori lucruri super complexe...

Adevarul este ca ar trebui sa fiu mult mai activa pe partea de sport si imi propun ca de azi sa o iau de la capat cu sportul zilnic (sau aproape...).

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Andreea,

Te admir pentru ceea ce faci!
Ai putea sa ne spui si in ce consta meniul tau te rog?

Si inca ceva...eu fac cardio cam de 5-6 ori pe saptamana ( alerg pe banda cam 45-55 de minute, depinde de cum ma simt). Nu fac insa nici un fel de alte exercitii. Imi poti spune cum iti structurezi antrenamentele? Mi-ar fi de mare ajutor.

Multumesc,
Ruxandra

Mergi la inceput