Bebelusi de martie - aprilie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Neatza fete dragi

Is adormita rau azi ...de fapt cum as vrea sa fiu dupa 3 ore de somn ..iar noapte alba (cu bb mare ca cel mic dormea de nu avea treaba) dar am capitulat destul de devreme la 4.30

Acu intrebare intrebatoare ca poate veniti voi cu idei ca eu is in pana...... Azi facem programarea la tomograf ..pana aici toate bune ..dar daca e ( si in proportie de 85% ..E) nevoie de operatie ...cum il conving sa o faca?????? ...operatia
Daca mi-au trebuit doar 2 luni sa il conving sa se duca la doctor oare cate mi-or trebui acu..\Barbatii astia devin niste fricosi cand e vb de doctor ..nu zic copii ptr ca si Benny merge la cu mai mult drag decat el.
Sunt mandra de mine ca is un adevarat ...ahhh mi-am ratat cariera ..i-am zis de din octombrie ca are HERNIE ...5 doctori si o caruta de analize,radiografii si ecografii au dat diverse diagnostice ba ca muschiul e nu stiu cum ..sucit de la efort ..ba ca e un nerv ..si na ca ajunsera la ""diagnosticul meu" ca sa nu spun ca ia si diclofenac pe care io i l-am "recomandat" de la inceput numai ca acum nu are nici un efect e apa de ploaie ...e asa ii trebuie ca sa fiu a ...ca eu vb eu aud ..acu sa sufere

Gata m-am linistit ca am scris toate astea ...da asa nu imi place sa cicalesc si sa vad suferinta ..mai ales cand alege sa sufere decat sa se duca la un amarat de consult ..da'poi sa mai faca si operatie..barbatul mare si tare ..leul -leilor se ascunde ca un mielusel acu...ma scoate din pepeni

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Adseana, .

Alessia, sa-l vezi pe Cristi la stomatolog! Nici nu apuca sa se apropie de el si incepe sa tipe ca-l doare. Ride doctorul ce el de nu mai poate, zice ca nu a mai vazut asa ceva. Cred ca deja ai incercat varianta asta, dar eu spun: trebuie sa mearga la doctor si sa se faca bine pentru Benny, care are nevoie de un tati sanatos inca multi, multi ani de acum inainte. Sanatate multa!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

tot eu

Scuze ptr "iesireä" de mai sus dar aici cu voi ma pot descarca ...

Adriana ..sincer si pe mine ma bata gandul la un caut sport ( cel care il avem acu e ffff sport dar e greu si mareee rau ( e in genul celor cu 3 roti .doua in spate si unua in fata ) e bun cand ai masina amre ca a noastra ..dar cand plec cu prietenii mei (la shoping mai ales) care au un cabrio ..s-a ocupat porbagajul cu el si asta cu rotile scoase...super carucioare

mai am multttt de scris dar mai tarziu ca ii se facu teroristului mic som si bazaie prin casa fata motiv
revin mai pe dupa-amiaza

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Alessia ce pot sa-ti spun decat ca si sotul meu e la fel. Mai mult, n-a mers in viata lui la doctor, n-a facut o injectie ... si mereu zice de mine ca sunt ipohondra. Are idei fixe in ceea ce priveste mersul la doctor. Chiar nu stiu ce sa-ti spun ca nici eu nu reusesc sa-l conving pe al meu sot sa mearga la doctor. Succes!
Nino a iesit super tortul! Cred ca eu n-as putea face asa ceva...Mi-au placut fursecurile, poate imi dai si mie reteta, te rog!
Mamacita spune-mi daca ii dai lui Alex pepenele galben la borcanel sau il iei din supermarket. Asta-vara Stefan a mancat foarte mult pepene galben si in starea lui naturala si mai ales suc. Iarna nu prea am cumparat si ma interesa daca e la fel de gustos. Portocala ii pui numai sucul impreuna cu biscuitii sau o pui la blender cu totul? Parca asa am citit ieri, nu? Cum iese?
Azi am sa-i dau ciorbita de gaina cu painitza si eventual o felie de paine cu unt iar diseara un piure de cartofi cu ficatzelul de la gaina din bors .

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Am lasat piticul la mama,ca am de citit o groaza si mai sunt tintuita si de un lumbago la debut,dupa supermaraiala de ieri si cererea exagerata in brate din acest motiv.Asa-i cu dr.astia,citesc toata viata,fac mai multa scoala decat in toate profesiile,si tot nu inteleg nimic,vezi ce spunea alessia.pai draga alessia,la ce atatea sofisticarii pentru un diagnostic de hernie de disc,ca banuiesc ca despre asta este vorba daca ii dau diclofenac...Chiar mi se pare exagerat.Uscaturi prin toate padurile,daca si tu i-ai pus diagnosticul,ei ce pazeau?!Iar cat despre operatie,incepi prin prezentarea alternativelor de viata personala,caci majoritatea sunt egoisti si nu stiu sa se sacrifice ca noi cand e vorba de copii,asa ca personal nu cred ca reactioneaza multi barbati la motivatia"pentru copilul tau",care pe noi ne-ar baga urgent in priza.Deci,arata-i cam cum s-ar prezenta situatia daca ar merge in baston sau in carucior si lasa-l sa reflecteze,apoi puteti discuta cu medicul care-l va opera sa ii prezinte intr-o lmina cat mai favorabila tot procesul,de la internare la externare si prima perioada acasa.Succes!
Si nu chiuliti la prezentarea meniului,la schimbul zilnic de idei,tu,adseana,rp...Chiar,rp,cred ca ai un sot sensibil si dragut daca tine argumentul cu copilul;sa-ti traiasca si sa te faca fericita!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita, ma straduiesc sa nu lipsesc la apelul zilnic, iar in ceea ce priveste meniul....la cat de "pretentioasa" e printesa mea, ajung sa fac uneori si 2-3 feluri la o masa, pana cand mananca ceva.Pentru azi am propus eu asa, acum sa vedem ce accepta d-ra:

- la 9:00 200 de lapte
- la 12:30 peste fiert cu legume
- la 16:30 fructe (mar, banana,portocala) cu branza calcica si cu biscuiti
- la 19:00 un iaurt mic cu fructe
- la 22:00 lapte, dar nu stiu cat

Nu am scris cantitati, pentru ca, uneori papam 200g, alteori 50g

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

ellinia,pepene galben ii iau de la hipermarket,si e f gustos,il tai bucatele si-l blenduiesc mare(adica nu chiar suc);portocala am pus-o intr-adevar la blender cu totul,cum ai citit,curatand cat am putut de multe pielite(cam munca de Sisif,dar cand il vad ca deschide cioculetul ala pretios,imi trece supararea).Iese ca un fresh de portocale,absolut comestibil fara pericole.M-am bucurat ca n-a avut probleme alergice si ca ii place foarte mult.practic,borcanele nu-i mai dau decat la o mare urgenta,cand suntem in graba si n-am timp nici macar sa decongelez ce i-am facut[ca avem un raft de congelator plin de borcanele cu"made by mummy"].Nu sunt pasionata de bucatarie,dupa cum am declarat,pentru ca nici nu am timp,nu pot sa tratez pacientii cu retete culinare,ci cu cele medicale,dar asta nu inseamna ca nu ma pricep.Cand eram studenta gateam de mama focului,si chiar chestii complicate si deosebite invatate de la mama,care e o mare maestra,nu orisice...Dar dupa absolvire am patit o mare tragedie:mi-am pierdut caietul cu retete,iar la gatit chiar n-am considerat necesar sa-mi incarc memoria si rau am facut,apoi m-a apucat lenea,cand am descoperit tot felul de sofisticarii prin restaurante
Pofta buna lui Stefan!
paine ii dai din comert,un tip anume,sau faci tu?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Tare-s ametita. Scriu si eu dupa cateva zile si trimit mesajul la cap. 79. Asa ca il postez iar aici si cu completarea.
Uuf, ce zile. Dupa ce-am reusit sa citesc, mi-am spus ca suntem fericiti ca-i avem pe cei dragi langa noi. Ca suntem sanatosi, cu zile mai bune si mai rele, dar mereu sa ne gandim cu optimism.
Voiam sa va spun ca sambata si ieri bursucul meu mic a facut concurs cu el insusi cat de tare poate urla. Fara motiv. Acum vad ca e mai linistit si cu chef de joaca. I-am facut D3-ul, ultimul din schema, ca ne-a spus doctorita ca are semne de rahitism.
Meniul de azi: lapte cu 3 cereale de la Milupa, ~ 250 g; la pranz mancarica de mazare cu morcovel si pastarnac si carne de pui, cina iaurtel cu mar, banana si cereale puse de gust, sera lapte cu cereale.
Am citit in diagonala, dar vreau sa urez mamei lui Rrox multi ani si sanatate multa sa se bucure de nepoate! Si LA multi ani bbe-ilor care si-au serbat lunisoarele zilele trecute.
Ligia, problema oftalmologica ma depaseste, sigur iti vor da un sfat avizat fetele din domeniu, iar in ceea ce priveste problema cu transpiratia excesiva noua ne-a spus ca nu e nici o problema. Calin transpira in special cand doarme. La Radu, daca e vorba numai la joaca, nu e sigur nici o pb. Sanatate! Acu am vazut ca fetele ti-au raspuns in leg. cu acest lucru. I-am dat si eu lui Calin mamaliguta, moale (fiarta cu lapte) cu branzica calcica si cu iaurt, dar pana nu i-am dat-o la robot nu a vrut sa manance. Se tot inneca, desi nu erau mari bucatelele. Parca vad ca o sa se invete mai greu cu bucatele de mancare.
Burtici, aveti grija de voi si de bb-i.
Rp, tare simpatica ochioasa ta.
Andruzza, imi pare ca a suferit Rares, dar bine ca trecut. Poate ne spui si noua, mamicilor de baietei ce sfaturi ti-a dat doctorita. Pe scurt, cand ai timp.
Trimit acum mesajul ca sa nu mi se blocheze calculatorul. Revin.

An-k, vazut niste ochi minunati. Si ce bine ca are atat spatiu de joaca. Eu il las pe Calin in dormitor pe jos, dar spatiul e mic si trebuie sa am grija la pat, la comoda ca trage sertarele si apoi le impinge, bineinteles cu degetele inauntru.
Daria, am facut rulada, dar cu un cascaval Penteleu de la Oke. Care bineinteles ca s-a imprastiat prin oala de l-am cules cu strecuratoarea. Am reusit sa fac pana la urma, dar ioc fata comerciala. La gust era buna, dar aspectul a lasat mult de dorit, Asa ca trebuie incercat asa cum a spus sotul tau cu svaiter. Astept mesajul tau. Si Brien e la fel de frumos ca intotdeauna.
Pisicuta, daca poti trimite te rog cartea si la constanta_pravat@yahoo.com.
Maama, Nino, ce de bunatati. Si ce dragalas a fost Alex. La noi nu este obiceiul cu statul pe perna. Nici cu ruptul turtei la baieti.
Alessia, ne mai astepti cu gandurile? Ce ti-e si cu barbatii astia? Merg de frica si cand chiar e nevoie si nu mai pot de durere. La fel e cu toti.
Adseana, cum faci totusi sa iesi afara? Ca si eu sunt in aceeasi situatie, la 4 din 4, fara lift, abia astept sa vina Cristi de la scoala sa iesim. Apoi la cele 45 de kile ale mele, nu-l pot cara bine nici pe Calin imbracat, darmite si namila de carut. Sper sa gasesc unul sport usor sa ma descurc cu amandoi.

Voiam sa va intreb, mamicile care dati biscuiti, ce fel de biscuiti ati cumparat? Am cautat tot Iasul biscuiti Hero, care am inteles ca sunt speciali pentru bb-i, dar au disparut total. Ba ca erau prea scumpi, ba ca nu exista, diverse raspunsuri pe unde am cautat. Folositi biscuiti simpli?
Va pup si va doresc o zi frumoasa, fara si cu multa caldura.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Mai, mai, lipsesc 3 zile si ratez un capitol jumate. Probabil ca flacaul lui Nino e cauza ?

Nino, draga mea, ii urez (cu intarziere, dar asta nu inseamna ca nu cu acelasi drag)lui Alex o viata lunga si frumoasa, sanatate si iubire din plin, iar voua sa va aduca numai bucurii si clipe de neuitat.
N-am reusit sa citesc din urma, dar sper sa ajung, sa vad si eu ce-a ales "pentru viitorul lui" de pe tavita.

Alte mesaje pentru mamici dupa ce ma pun din nou la curent cu ce-i pe forum. Eu iar imi gasesc cu greu timp, la servici sunt cam aglomerata, nu pot nici respira daramite sa mai iau o pauza pentru forum (nu credeam ca va fi asa, cred ca de la cele 6 ore mi se trage caci in ele trebuie sa produc cam cat faceam inainte in 8, plus ca am de recuperat ca informatie pauza de 10 luni). Iar acasa, flacaul meu nu ma slabeste deloc, acum mai mult ca oricand caci tati nu e in tara. Si cred ca da si semne de schimbare de program, asa ca e cam marait pana se regleaza din nou.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

adseana,connie,si voua ptr meniuri.Nu gasiti vreun vecin mai binevoitor sa va ajute?Caci oricat de usoare ar fi carucioarele,tot dificil este.Eventual vreun pusti care sa v-ajute cu coborarea carutului...

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput