Care sunt cei mai potriviti soti?
Nu stiu daca femeile inseala mai mult decat barbatii sau viceversa, insa cert este ca suntem fiinte poligame, inconjurati de tentatie.Cineva imi propunea( in gluma) sa ne izolam pe o insula, ca sa nu existe tentatie, insa masurile radicale, limitarile la fel ca si interdictiile par sa fie excitanti puternici. Din contra, cei care sunt inconjurati de tentatie zilnic, se obisnuiesc cu ea, devenind un banal, tocmai datorita accesibilitatii. De aceea ma gandeam ca cei mai nimeriti pentru mariaj sunt fie medicii ginecologi sau plasticienii fie fotografii.
Alta concluzie personala ar fi ca un barbat cu cat este mai putin atragator, cu atat va fi tentat mai usor, tocmai datorita numarului redus de "oferte", iar timizii
sunt usor de sedus, tocmai pentru ca doamnale/domnisoarele cu initiativa ravnesc la o prada usor de manipulat.Normal ca nu este o generalizare! Alta constatare, cei care-si inseala in mod constant partenerele, sunt firi..complexate ce vor confirmari ale barbatiei, nicidecum "masculi feroce".Cred ca fidelitatea nefortata, nu tzine neaparat de respect cat de..egoism: cei care nu inseala se considera superiori si nu se ofera oricui, oricum. Ce parere aveti? Subscrieti?
Raspunsuri
Elise spune:
eu cred ca riscul cel mai mare e atunci cind nu s-a "copt" dumnealui suficient: cred ca fiecare barbat are nevoie de o perioada de experimentari.
Altfel va descoperi, cu stupoare, pe la 40 de ani, ca exista si alte funduri pe pamint in afara de cel al sotiei!! 
Elise
forte spune:
quote:
Initial creeata de delfinasul
Cred ca fidelitatea nefortata, nu tzine neaparat de respect cat de..egoism: cei care nu inseala se considera superiori si nu se ofera oricui, oricum. Ce parere aveti? Subscrieti?
Asta e cea mai ciudata explicatie. Nu m-am gindit la mine ca la o persoana superioara (egoista da, sint, Slava Domnului).Doar rationala si practica. Nici nu mi-am pus pina acum problema sa caut altceva pentru ca n-am nevoie. Si cum sint o fire comoda, relatie in paralel imi lipseste. Mi-ar fi o leneeee....
Si da, cei mai buni soti si soate sint cei care intra intr-o casnicie cu ceva experienta la bord, stiu ce vor, cum vor si cum sa obtina: nu le mai sare inima doar ca azi unul din ei l-a sarutat nu asa de pasional ca acum doua zile, sint mai siguri pe ei si pot sa faca misto de lucruri care pe altii i-ar arunca in aer.
gabriela_tutuianu spune:
ia su!
eu cred ca cei mai potriviti soti sunt ai nostri_cei pe care ii avem.de ce?fiecare are alte asteptari de la viata si ca atare de la partenerul de viata.nu cred ca putem generaliza.
kisstherain999 spune:
quote:
Initial creeata de delfinasul
... Alta concluzie personala ar fi ca un barbat cu cat este mai putin atragator, cu atat va fi tentat mai usor, tocmai datorita numarului redus de "oferte", iar timiziisunt usor de sedus, tocmai pentru ca doamnale/domnisoarele cu initiativa ravnesc la o prada usor de manipulat.Normal ca nu este o generalizare! Alta constatare, cei care-si inseala in mod constant partenerele, sunt firi..complexate ce vor confirmari ale barbatiei, nicidecum "masculi feroce".Cred ca fidelitatea nefortata, nu tzine neaparat de respect cat de..egoism: cei care nu inseala se considera superiori si nu se ofera oricui, oricum. Ce parere aveti? Subscrieti?
NU!!!
Cei care nu inseala o pot face din respect, dragoste ... pentru partener nici in nici un caz din egoism. Din contra egoisti si lasi sunt cei care inseala, nu se gandesc la sentimentele celuilalt.
In privinta barbatilor mai putin atragatori cred ca o data ce isi gasesc persoana potrivita nu vor insela pt ca sunt constienti de "numarul redus de oferte."
kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
kisstherain999 spune:
Scuze ... m-am grabit si am uitat sa raspund la toate intrebarile.
Uneori credem ca cei mai potriviti soti nu sunt ai nostri, pentru ca niciodata nu apreciem ceea ce avem si ii tot comparam ba cu vecinu, ba cu sotul prietenei, ba cu tatii nostri. Ceea ce noi nu stim e ca si vecina si prietena cred ca partenerii nostri sunt mai buni decat ai lor.
A inteles cineva ceva?
Nu? Foarte bine. Cand ma mai limpezesc va mai explic eu.

kiss 
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
dpop spune:
eu nu cred ca cei frumosi sunt buni, din cauza ca ei sunt cei mai supusi tentatiilor: nici nu e nevoie sa faca eforturi de cucerire, femeile se arunca in bratele lor. si nu toti au taria de caracter sa refuze.
clayhanger spune:
quote:
Cred ca fidelitatea nefortata, nu tzine neaparat de respect cat de..egoism: cei care nu inseala se considera superiori si nu se ofera oricui, oricum.
Cu asta sunt de acord, doar ca as zice "orgoliu" in loc de "egoism". Asa imi vine mie :).
energy79 spune:
quote:
NU!!!
Cei care nu inseala o pot face din respect, dragoste ... pentru partener nici in nici un caz din egoism. Din contra egoisti si lasi sunt cei care inseala, nu se gandesc la sentimentele celuilalt.
In privinta barbatilor mai putin atragatori cred ca o data ce isi gasesc persoana potrivita nu vor insela pt ca sunt constienti de "numarul redus de oferte."
kiss
SUBSCRIU !!!
Madutza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos