Clubul nurorilor (16)
Raspunsuri - Pagina 14
Raza de soare spune:
quote:Vreau, vreau ! ...
Originally posted by fannna2003
DE MAINE FACEM AMR-UL PTR RAZUCA
Flavia, sunt bine... tusesc mai putin, dar tot expectorez. Avem emotii, maine mergem sa dam comanda pt verighete.
M-a emotionat puiu' k s-a gandit cum sa fie verighetele si mai ales, ce sa scriem pe ele. Sunt lucruri la care ma gandeam, dar nu credeam k sunt barbati care vor sa poarte, din proprie initiativa, verigheta pe care sa scrie ceva gen i love you.. avem mai multe variante, diseara tb sa decidem ce si cum... Abia astept !
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
Raza de soare spune:
a.cicel, MAINE ESTI MIREASA ! Sa fii fericita si CASA DE PIATRA !
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
Raza de soare spune:
andora am uitat sa-ti spun... am printat "alea" si le-am dus acasa, la pui. I-a parut rau k nu mi-a putut face el bucuria asta, dar are sansa cea mai mare in iunie. Si a zis sa te pup pt munca, mai ales cand i-am zis de Gogo... k doar a vazut si el poza de care iti spuneam k o am si cum e topit dupa copii... ! Multumim, nasa... sau doamna primarita !
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
lavinai spune:
andreeea CASA DE PIATRA si sa fii cea mai frumoasa mireasa!!! sa fii fericita si sa nu iti mai faci griji maine de nimik, ca nimic nu e mai frumos in viata decat sa fii mireasa si sa fii mamica!!!
de la mine:
Lavinia : Sotie alintata si in CURAND (sper)....... !!!!
SUNT FERICITA!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lavinai
dar socrul e intr-o stare asa de rea...
Imi pare rau... Cum spune si Flavia, fiti alaturi de el.
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
cherry22 spune:
Flavia, da, sunt in forma, pentru ca incepe wk, dar si pt ca azi ma duc la dr si sper sa ne dea unda verde pentru . Analizle sunt ok(zic eu), doar probelam cu rh-ul negativ. Dr e cel care decide.
Tu cu ce te mai lauzi? Ce face micuta sara?
fetele frumoase
Andreea, azi iti fac galerie. In wk nu intru pe internet, asa ca
Raza, tu urmezi. Si eu tot in iulie am avut nunta. O sa fie super.
Noi nu am inscriptionat nimic pe verighete, am fost asa de ocupati cu pregatirile, stresati, incat am uitat. Dar, putem face asta si acum, nu?
viitoarei miresici
pup toate noricile
impreuna spune:
Daaa, si noi ne-am inscriptionat verighetele cu "I love you" si cu data nuntii, suntem tare mandri de ele:)
Cherry nu-ti mai fa probleme de Rh, ca asta se rezolva pe parcursul sarcinii. Asa ca apucati-va de lucru :)
Si eu as fi in forma, dar sunt racita si nu-s buna de nimic:(((
Da macar stiu ca voi sta in pat in wk, ca am scuza:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
NEATA
M-am trezit de la ora 5...si nu mai am somn. Am niste emotii....Dar cum v-am zis, azi nu fac nimic, am grija doar de mine. imediat merg la coafor sa ma vopsesc, apoi la cosmetica...si ma odihnesc. In rest...nu mai fac nimic. Mie acasa nu imi merge netul, asa ca va scriu din alta parte. Sper ca mai tarziu o sa mearga ca sa va mai tin la curent cu toate pregatirile. oricum prea multe u mai sunt.
Cu socru...toate bune pana acuma. Aseara a venit am fost la mama si cand am venit acasa s-a culcat ca era tarziu.
Va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru toate gandurile bune si pentru felicitari.
15+
Maine spun "DA"
POZE
lavinai spune:
cherry noi le-am inscriptionat inainte de nunta cu numele noastre "LAVINIA" (pe a lui) SI "LUCIAN" (pe a mea) dar pt ca nu am stiu data nunti am zis ca data o trecem dupa!! la orice bijuterie poti face asta!!
Flavia, Raza, Cherry va multumesc pt gandul bun !! va dati seama ca cel mai greu e soacra mea saraca care sta cu el!! nu stiu de unde mai are putere!!!
Lavinia : Sotie alintata si in CURAND (sper)....... !!!!
SUNT FERICITA!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
cherry22 spune:
Andreea, sa te faci frumoasa si incearca sa te odihnesti, ca maine sa fii fresh. Si vezi sa nu zici "nu" din cauza emotiilor.
Flavia, ai grija de tine, sa te faci bine.
(cu riscul de a raci si eu )
va pup