Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

aici cum am plimbat-o azi pe Iulia ne-a placut la nebunie.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Sorry, uitasem niste ghilimele. Uitati-va aici cum a fost plimbata Iulia azi. I-a placut la nebunie. Ffff fun.

Irina m-am linistit "oo-le" lui Vladut sunt pe maini sigure

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena la masa de la 10.30, piurel demar cu banana... I-ai dat doar 120 sau atata papa el? Ca Vladut la masa de fructe baga 200 sau chiar mai mult si ma gandesc ca-l indop si nu vreau...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna seara fetelor.
La multi ani celor doua printese :Maria Mihaela si Ana Maria.
Vera ai o scumpete de fata si are niste oki cred ca o sa faca multe victime..M-am uitat si la pozele de la nunta:tare frumosi erati acolo.
Anya acum am vazut pozele cu cele doua printese si mi s-au parut bestiale.Da nu stiu cine este cea de-a doua bebelusa care am vazut ca se infigea tare in bebelusa ta.
Antoanela 23 super Victor!
diana n super Petrut!
Marlena e mortala poza cu Alexandru cand se da jos din pat.Nu s-a lovit?
Acum sa va zic de noi.Stefania noaptea trecuta s-a trezit din doua in doua ore,parca avea ceas.Febra nu a mai facut,dar acum a inceput cu muci si cu tuse.Am iesit si noi la plimbare si a fost bine ca a stat linistita,nu a mai plans si mi-am mai relaxat creierii in liniste.Mai citesc si revin daca ma lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Codruta si Irina (b_irina_c), faine pozele din "tinerete" . Eu am recunoscut-o pe Irina (cred, sper sa nu ma fac de ris), cea din dreapta?
Ce sa fac fetelor sa caut si eu la naftalina, pozele mele de la nunta, de acum 14 ani ?? . Maaaama, ce tinere sunteti ...

Vera, multzam de aprecieri . Asa arata si hemangiomul nostru doar ca e o idee mai mic, cam cit o unghie. Tot pe spate. Eu nu prea imi fac probleme, astept pina la virsta scolara. Mi-am facut si eu la inceput, dar a zis dr. ca doar din motive estetice daca creste f mult (asa de pilda sa acopere spatele sau ceva ...) sa il operezi cu laser-ul. Trebuie urmarit. In Ro ce au zis medicii?

Super gecutzele fetelor si cea bleu si cea roza. Sa le poarte bbiii cu multa placere.

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vera . Marsupiul lui Vladut e la fel, acelasi model aceiasi culoare . Eu am fost tare multumita de el, ca acum nu mai incape klumea si oricum e prea greu pt mine.

Dani asa e. Eu sunt in dreapta jos.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

quote:

Sorry, uitasem niste ghilimele. Uitati-va aici cum a fost plimbata Iulia azi. I-a placut la nebunie. Ffff fun.

Cred si eu ...
Nu-i cinstit, la unii vine vara si noi ne pregatim de iernat ... .
Fetelor, ma credeti, mi-e dor de ultimele zile de februarie romanesti, de regula erau insorite, cind toata lumea asteapta 1 Martie (mai ales Doamnele),de nebunia cu florile, de martzisoare ...

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz spune:

buna seara la mamici,

nu am mai scris de saptamana trecuta, dar am mai apucat sa va citesc cand si cand, asa ca profit si eu de ocazie sa le urez "la multi ani" celor care au mai implinit o lunita zilele astea.
Ne pregatim si noi de vaccinul de 6 luni si avem ceva emotii. Irina, parca si voi l-ati facut mai devreme, nu? Vad ca si pe noi ne cheama cu o saptamana mai devreme. Mi-e groaza...iar ii scade pofta de mancare.
Mary, apropo de pofta de mancare, de cand am inceput diversificarea si Bianca bea mai putin lapte (oricum nu a dat niciodata semne ca laptele e alimentul ei favorit), in schimb papa si 200 gr de piure de fructe, la fel si cel de legume.
va urez o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Godzila, ce cald e la voi.....Ce fain v-ati plimbat in marsupiu......Abia astept sa vina sotul meu sa ne plimbam si noi impreuna.
Dani, multi ani inainte....M-am gandit eu...o gramada de ani, dar cand am socotit de cand sunt impreuna cu sotul meu.....tot o gramada de ani .
Irina, eu nu cred ca Petra ar manca atata suc de fructe. Dar daca ma gandesc cate ii pun in el, al nostru e putin dar consistent.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vera, nu stiu ce sa zic, azi e a doua oara cand ii dau si nu vad vreo imbunatatire substantiala, dar nici nu s-a inrautatit situatia. Pe de alta parte in prospect zice sa nu-i dai in zona in care este acoperit de scutec, deci sora ta a avut dreptate.

Fetele care fac baita cu ceai sau altceva decat apa de la robinet, cum faceti sa o potriviti exact? Ca eu iar am dat chix.

Sunt stoarsa, exact cand adormisem copilu s-a trezit sormea sa intre sa ma intrebe ceva de un demachiant . Evident ca a cascat ochii mari si a inceput sa rada la sormea asa ca am luat-o de la capat. Codruta te inteleg perfect, si eu abia astept sa ma mut naibii acasa, sa fim doar noi 3 (si vecinii ).

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cristell - cea de langa Anya este prietena ei Sara, fetita Gabrielei(valen). Mamica ei scrie mai rar pt. ca nu are net acasa, dar mai trece pe la mine si va citeste. Poti vedea mai multe poze cu ea in listuta cu bbi.

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput