fetelor, va rog, ajutati-ma! - hemoragie
Raspunsuri - Pagina 2
adif spune:
Raluca, oricat de binevoitoare ar fi fetele de pe forum, nu cred ca sunt in masura sa-ti recomande un tratament, chiar daca e natural
fara suparare, dar este doar de competitia unor medici
du-te sa te consulte medici din mai multe specialitati, chiar de medicina interna, persevereaza pana gasesti cauza simptomelor, e clar ca organismul tau iti semnaleaza ceva, nu ignora asta
e doar o parere, nu aruncati cu rosii
Siminaf spune:
Raluca (tiza mezinei mele), nu este neaparata interdictia de menta si cafea. Este bine sa nu abuzezi, daca te poti abtine citeva zile e mai bine, dar nu va anula de tot efectul remediilor homeopate! Sfaturi din astea vin de la homeopati "incepatori", care cred ca daca la un remediu nu merge asocierea cu cafea, ciocolata sau menta, gata, e valabil la toate. Nu-i chiar asa. Apoi, nu confunda ceaiurile cu remediile homeopate. Nu cred ca iti strica sa bei ceaiuri, dar nu amesteca asa de multe odata, pt. ca daca nu suporti vreunul, nu vei sti care este acela. Si nu lua ceaiuri in detrimentul remediilor homeopate!
Ia tratamentul cu incredere, daca doctorita e buna homeopata, vei avea rezultate nemaipomenite. Dar 1,2 mil. mi se pare nu enorm, ci astronomic!!! Pai colega si prietena mea inseamna ca face acte de caritate! Si e si buna homeopata, si ea si sotul ei!
Celelalte fete, va inteleg buna credinta in sfaturile pe care le dati, dar credeti-ma cind va spun ca medic, ca sint cazuri in care medicina alopata chiar nu are solutie, iar cu homeopatia se poate rezolva.
Sanatate multa tuturor! 
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
marair spune:
Buna dimineata, dragele mele!Va multumesc din suflet pentru incurajari, sfaturi si sugestii!Nici nu stiu daca v-am spus la ce dr. ginec m-am dus: la Tutunaru, pe care il respect foarte tare.Dar stiti cum e, de la sublim la ridicol nu e decat un pas...si cred ca pentru el sunt un caz neinteresant, nu prea provocator...
Tocmai am vorbit cu o buna prietena a mea, m-am plans si ei si mi-a recomandat o dr. homeopat de la cinica cu care compania ei are contract.Asa ca o sa merg sa mai spun inca o data povestea mea...
Imi pare rau ca nu am avut timp si nu stiu exact pe unde am pus pliculetele in care au fst granulele, ca sa va pot spune ce iau.Dar promit ca o sa le caut astazi, deoarece o sa plec un pic mai devreme de la serviciu.
Multumesc mult Simina ca ma incurajezi, mai ales ca vine incurajarea din partea unui doctor!
Stiu ca se fac dozari hormonale, mai exact se preleveaza niste probe de sange in anumite zile ale ciclului si se vede nivelul hoormonilor( sper sa fie acelasi lucru).I-am spus lui Tutunaru ca mi-am facut prin sept aceste teste si mi-a iesit progesteronul si LH-ul mic si mi-a zis:Prostii!faceti tratament hormonal...Nu stiu ce sa fac, ca imi vine ciclul azi sau maine si mi-as face totusi un set de analize, voi ce ziceti? Si uite asa, ajung eu care centrez si eu care dau cu capul...
Va pup si sa aveti o zi exlcelenta!Si despre mine sa stiti ca nu ma dau batuta!
Elise spune:
chisturile ovariene si ovarele polichistice nu reflecta neaparat dereglari hormonale: eu am o dozare hormonala super beton!
Si TOTUSI am avut ditamai chisturile pe ambele ovare.
Pe de alta parte, nici toate chisturile ovariene nu sint anomalii: unele apar si dispar pe parcursul aceleiasi luni.
Elise
Siminaf spune:
Se fac confuzii enorme: anticonceptionalele NU determina formarea de chisturi pe ovar, ci DIMPOTRIVA, luind anticonceptionale nu risti sa faci chisturi ovariene, tocmai pt. ca hormonii din pilule inhiba ovulatia. Daca nu mai are loc ovulatie, logic, nu se mai dezvolta nici foliculii de Graaf, care-s stadiul final, matur, al ovocitelor in ovare, chiar inainte de ruperea foliculului si eliberarea ovulului matur in trompa uterina.
Cam atit.
Daca ati fi citit postarea mea de la inceput, ati fi observat similaritatea intre cazul meu si al altora, de exemplu al Violetei. Daca homeopata ti-a zis ca nu poate face nimic, nu inseamna ca este si adevarat. Poate doar ca nu s-a priceput suficient! Homeopatie dupa ureche pot sa fac si eu, ca am urmat si eu cursuri in facultate, doar ca nu le-am dus pina la capat. Si mie mi s-au dozat hormonii tiroidieni in sarcina, cam acum juma' de an si erau usor scazuti, cu TSH normal. Si doctorul a zis ca nu poate risca sa ma treaca pe tiroida, sa zicem (desi aici sint multe alte variante), pentru ca am avut si aritmie tot timpul sarcinii.
Si NU, NU este obligatoriu sa iei tiroida tot restul vietii, depinde de doza, de motiv, ehe-heee, depinde de multe!
Sanatate tuturor.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
violeta72 spune:
Draga Simina,
Iti multumesc pentru lamuriri. Intr-adevar, ceea ce spui tu este perfect adevarat. Eu am fost chiar aseara la consult la dr. ginecolog si l-am intrebat cat timp sa mai iau anticonceptionale, iar el mi-a raspuns in gluma "pana la adanci batranete" sau pana vreau sa fac un copil (chestie care iese din discutie, pt. ca "imi ajung" doi
). Pentru ca daca le intrerup exista riscul de a face iarasi chist; asta stiam si eu, ca luand anticonceptionale se pun ovarele "in repaus", dar totusi si pilulele astea pot da reactii negative in alte parti. Despre analize hormonale mi-a spus ca le fac "cam degeaba" pt. ca acestea dau niste informatii generale, si nu foarte concludente, in ceea ce priveste dereglarile care duc la formarea chisturilor ovariene. Si vorbesc aici despre chisturile hematice, cele care necesita operatie, nu despre chisturi functionale care se formeaza si dispar in cursul aceluiasi ciclu. Cum spunea cineva, are dozarile hormonale bune, dar chisturi pe ambele ovare. Chiar asa sa fie? Din ce am citit pana acuma, nu m-am lamurit exact cum sta treaba cu analizele astea. Imi poti da ceva lamuriri?, please!!
Si inca o rugaminte: m-ar interesa sa merg si eu la prietena ta care este medic homeopat. Poate imi da ea de cap la problemele mele! Daca crezi ca se poate, scrie-mi un mail cu detalii despre ea. Multumesc mult. Va pup si sanatate multa!
marair spune:
Neata, fetelor!
Hai ca stiu ce remedii homeopate iau: am luat o doza unica de Thuja, pe care le-am supt si iau doua luni Sfs 30c(diluate granulele in 250 ml apa plata).
O sa-mi vina ciclul astazi sau maine cel tarziu si o sa ma programez pentru monitorizare.O sa vad asa evolutia chisturilor, printre altele.Dar nu-mi place chestia asta cu taraganatul lucrurilor.Putea sa imi sugereze sa fac dozari hormonale, dar nu a facut-o, putea sa-mi sugereze sa fac sotul meu o spermograma, dar nu a facut-o.Asteapta sa treaca luna asta , sa vada ca nu am ovulatie, cel mai probabil, dupa care de luna viitoare sa incep investigatiile.Nu vi se pare si voua ca o lalaie dr. meu?Pe de alta parte, as putea sa-l fentez, ca nu mai stie el exact ce mi-a spus sa fac, si as putea sa fac dozarile si spermogrma si cand ma duc in a 10-a zi a ciclului la monitorizare sa am avantajul datelor reale.Ce ziceti, sa-l fentez?