marvelon 28
Buna!Am si io o intrebare...am 21 de ani, am inceput sa iau pastile marvelon 28 acum 9 zile (prima data in viata mea cand iau anticonceptionale si mi le-a dat un doctor nu le iau eu asa dupa ureche), bineinteles din prima zi a ciclului menstrual (asa cum trebuia).In mod normal menstruatia dura 5-6 zile maxim, dar acum nu s-a mai oprit.Nu stiu ce sa fac...o fii din cauza pastilelor sau poate am io alta problema.Please help me....deja incep sa ma sperii..
Raspunsuri
Ana-Maria21 spune:
In primul rand dute la doctor sa vezi ce ai.Nu stiu sa zic si eu am luat Marvelon da nu sa intamplat nimic.Si nu intelegh de ce a venit menstruatia dupa 9 zile.Poate nu am inteles eu.Multa sanatate.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
josephineee spune:
pb e nu ca mi-a venit dupa 9 zile.Eu am inceput sa iau pastile atunci cand mi-a venit, in prima zi a menstruatiei si din cauza anticonceptionalelor nu mi s-a mai oprit.Sangerez de 11 zile in continuu.Am fost la doctor si mi-a zis ca e normal, ca cica se mai intampla...pana se obisnuieste organismul...hmmm...oribil
gabriela_tutuianu spune:
asta cam asa e.pana se obisnuieste oranismul.
chiar trebuia sa iei anticonceptionale?pentru protectie?
josephineee spune:
Nu ca trebuia...am vrut eu, intr-adevar pentru protectie.Acuma prietenul meu se simte foarte nasol pentru ce-am patit, mi-a zis sa nu le mai iau dar m-am gandit sa mai astept putin si sa le mai iau...sper sa nu mai apara si alte efecte secundare!!!!
Anca Wish spune:
Asa este. Nu te panica. Iti va trece in curand, iar din a 2-a luna organismul va reactiona normal. In nici un caz nu le intrerupe acum pentru ca iti va veni iar "ciclu" si va tine muuuuuuult timp.
Iti spune Stan Patitu'
anca...SIGUR intr-o zi

josephineee spune:
azi e a 15-a zi si io inca sangerez...nu mai pot, nu mai suport , vreau sa se termine ca sa pot sa ma linistesc si eu.Offf!
loneanbianca spune:
Trebuie sa mergi la dr....am patit si eu odata cu niste pilule mini dozate ,am crezut ca inebunesc...toata luna am avut hemoragie. Trebui sa ti le schimbe. Eu de ex am luat marvelon si m-am simtit foarte bine.
morenaA spune:
Si eu iau Marvelon de aproape 2 ani si nu am nimic. Probabil ca nu iti priesc. Du-te la doctor, totusi nu cred ca e normal sa ai atatea zile... (Sau mai bine zis du-te si la alt doctor sa vezi ce iti zice).
josephineee spune:
Multumesc pentru mesaje...mi s-a oprit in sfarsit.Am citit si pe alt forum ca s-a mai intamplat.O tipa mi-a zis ca pe ea a tinut-o 14 zile in prima luna, iar pe o prietena de-a ei 19 zile si pe urma totul a fost normal.Astept sa vad ce se intampla luna viitoare.Daca mai am probleme ma duc la alt doctor...ce sa te faci si cu anticonceptionalele astea...![]()
e-iubita spune:
[quote]Initial creeata de josephineee
Buna!
iau si eu camd de 15 zile marvelon 28 si eu am aceeasi ingrijorare cum ai si u insa eu am fost la medicul de fam si mia zis ca este normal sa mai curca timp de 3 luni pana se regleaza organismultau nu-ti face probleme dar iti recomand sa te duci sa vb cu medicul de unde iei marvelon 28 sa sti si u
am si eru o intrebare tie iti este rau cand le iei si ma refer la voma dureri de cap de sani etc dami te rog rasppe idf de mess gggeorgianaaa2006