Aparate de masaj.. eficiente?

Aparate de masaj.. eficiente? | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Nu ma mai suport! Am probat zilele trecute niste pantaloni in oras si imi iesea un fund cat toate zilele. Vreau sa scap de el si de celulita, se de pulpele croase, de burta.... de multe. Cu totul ar fi vreo 20 Kg de dat jos. De felul meu sunt o gurmanda si o buna bucatareasa, sa ca mi-e foarte greu sa ma mobilizez si sa respect o cura de slabire. Totusi, daca aparatul de masaj ar participa si el la netezirea celulitei (macar) si as vedea ca se poate... poate mi-as gasi si vointa necesara unei alimenatii restrictive.
Are cineva aparat de masaj din ala cu benzi si bile modelatoar (de la teleshoping).. sau cum s-o numi? Da rezultate vizibile in timp relativ scurt?
Merita investitia de 4,5,6 milioane (in functie de model)?

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Era sa-mi cumpar eu dar m-am oprit la timp...fiindca si-a luat o prietena si dupa vreo luna de vibromasat intens n-a avut cam niciun rezultat...decat activarea circulatiei.

Asa ca...

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si eu stiu ca nu prea merita. Cel mai eficient e sa fugi si sa te impachetezi in folie,iar inainte te dai de ex cu Supliform...eu ala il folosesc si e exccelent! A....si binenteles....si dieta e foarte importanta. Sa nu mai maninci nimic dupa orele 18-19 si sa bei multa apa.....sau ceai verde de ex. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira_a spune:

Eu am un astfel de aparat de vibromasaj, si e super bun. L-am folosit intr-o perioada, cam in fiecare zi cate 30 minute si se vedeau rezultatele destul de bine.
Doar trebuie sa fii perseverenta, sa faci in fiecare zi.

Rabdarea este inceputul intelepciunii...

Mergi la inceput