FIV - 61
Raspunsuri - Pagina 3

alinuk spune:
Alice2c
Sa stii ca daca ai doar o trompa, nu e obligatoriu ca ovulatia sa se petreaca pe ovarul aferent - in vederea fecundarii.
Din ce stiu eu, teoretic in trompa are loc fecundarea (intalnirea domnishorului ovul cu domnishorul spermatozoid). Produsul astfel obtinut este antrenat de cilishorii trompei catre uter.
Eu spre ex, am doar trompa dreapta (pe care au fost tratate cu metotrexat doua sarcini extrauterine), iar in ianuarie am avut foliculul pe ovarul stang. Din Sacul Douglas unde a fost eliminat, trompitza mea a preluat frumushel ovulul si ea stie prin ce minune l-a transportat in uter...unde acum se afla un samburel a carui inimioara am vazut-o chiar azi pulsand
asa ca.... cu mult spor si dragoste!
................................................
Nimic nu-i intamplator!

crinuta71 spune:
Lachi ma bucur ca te-ai intors si ca te-ai hotarat sa scrii din nou.
Andicu cum sa te uitam? Ma intrebam de ce nu mai scrii.
Pis nu ne mai dai nici o veste? Eu iti tin pumnii in continuare!
poze

Kariris spune:
alinuk daca ai stii cat ma bucur pentru tine!!! sa-ti dea Domnul o sarcina fara nici un fel de probleme si sa fii o mamica fericita cu un bebe sanatos!

Moniland spune:
Fetelor, o rugaminte am la voi. Afirmatia "daca ai avut trompele obstructionate nu poti avea copii decat prin FIV" poate fi adevarata?
Nu e cazul meu, e vorba despre o prietena buna de a mea , care saracuta dupa ce a facut laparo si histe... a sperat la copilasi pe cale naturala, dar a venit aceasta afirmatie si e tare dezorientata. Eu nu cunosc, pentru ca la mine nu au fost probleme cu trompele asa ca va rog pe voi sa-mi da-ti lamuriri.
Vesti despre mine: in 2 luni au diparut cei ~ 40 foliculi. Mai fac o luna pauza cu anticonceptionale, iar o luna fara ac. Am aflat ca nu se face FIV imediat dupa ac pt ca "cilii" de pe endometru sunt desensibilizati si nu pot capta embrionul. Prin urmare necesita cel putin o luna fara anticonceptionale. Asadar mai stau 2 luni si undeva prin mai voi mai face o incercare. De data aceasta reusita
Monica

Moniland spune:
PiaIonut singura sansa sa ai copilasi este FIV + ICSI. La fel este si situatia mea. Spermograma sotului < 1 milion . De 2 luni ia branca ursului, nu stiu daca va avea ceva rezultata dar de stricat ce sa mai strice
.
Daca ai posibilitatea ia hotararea cat mai repede pentru ca dureaza cateva luni pana ce efectiv vei ajunge sa faci FIV-ul.(programari, analize, tratament...)
Probabil nu asta era raspunsul pe care il vroiai, dar cam greu se intampla minuni. Cel putin la mine.
Monica

kla78 spune:
salutari gagici
beta mea de astazi este de 458,6....doar cateva unitati mai mica....si ce ma enerveaza cel mai tare este ca nu mi-au pus inca nici un tratament......in 1 martie trebuie sa repet analiza.....domaneeeeeeeeeeeee parca nu se mai gata o data sa ma stiu de o treaba...iar apoi sa fac urmatorul FIV.....ufff
pupici
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Moniland spune:
Kla, sa inteleg ca medicii de acolo vor sa se rezolve totul cat mai natural, nu?
Sa dea Dumnezeu sa fie asa. Si cat mai repede. Si fara urmari.
Monica

ceciserban spune:
Kla nu m-am putut abtine sa nu intru sa-ti zic ca-mi pare fffff. rau pt. ceea ce ti se intampla.Eu sincer nu inteleg ce fel de MEDICI sunt aceia care te tin asa fara nici un tratament stiind ce riscuri sunt.Eu nu inteleg ce mai asteapta.Ce ironie a sortii,nu?In mod normal cand rezultatul e pozitiv,mai ales dupa asa o situatie-FIV,te rogi ca betahcg-ul sa creasca nu sa scada,cum din pacate esti nevoita sa faci tu acum. si multa bafta!
Moniland ai facut in sfarsit eco?Ma mira ca cei 40 de foliculi au disparut asa repede,dar poate ca tu esti suuupperr norocoasa!Sa dea Domnul sa reusesti la urmatorul FIV!
Crinuta te pupic si uite ca am mai aparut si eu prin zona,desi nu am mare lucru de zis despre mine.Tu stii ca in ceea ce priveste FIV mi-am luat un luuuuuunnnngg CONCEDIU.
Iti tin ^pumnii sa reusesti la al doilea FIV,ca nu stiu daca ma mai tin nervii pe mine sa te vad ajungand la altreilea .
cecilia

crinuta71 spune:
Cecilia in sfarsit ai reaparut pe aici. Sper sa reusesc si eu la urmatorul, asta e, daca nu a fost sa fie la primul (sper sa nu mai fie nevoie de al treilea). Stiu ca tu acum nu mai vrei sa faci FIV (poate si datorita experientei neplacute prin care ai trecut la clinica), ca ti-ai luat "concediu", dar cand se va termina "concediul" cine stie.... Tu nu mai vrei sa incerci nici un fel de tratament?
poze

luci_miru spune:
buna fetelor!
Atept sa vina ziua de luni....
de citeva luni traiesc doar cu sperante.Am incercat sa nu ma mai gindesc la nimic legat de bb dar fie ca sunt acasa, fie ca sunt la birou tot la acest lucru ma gindesc.Face parte din mine.Si saptamina din urma un coleg mi-a dat fericita veste ca el va fi ...tatic. M-am bucurat pentru el, am lacrimat pt noi.El s-a casatorit anul din urma si deja...Dar asta este, poate doamne doamne ne va ajuta si pe noi.Fetelor eu mai am o problema: cred ca in urma tratamentului sau dumnezeu stie din ce motive, sufar de constipatie, si rezolvarea problemei nu este decit ceaiul de crusin.Fac bine ca beau asa ceva la 3-4 zile?
Veronici ma bucur mult pt cei 7fliculi ai tai , sa dea domnul sa fie toti purtatori de ovule.
Kla imi pare nespus de rau pt tot ce ti se intimpla,oricum sotul tau cred ca este un om minunat daca nu se supara.De fapt cred ca toti sotii fetelor de pe acst topic sunt oameni deosebiti.
Alinuk ma bucur pt sarcina ta si-ti doresc sa ai un bb frumos si sanatos.
saftoiu Gina te-ai hotarit unde faci fiv?
Mi-e teama sa incerc sa fac un test de sarcina, nu am curaj, asta este lasitate?
Avalon multumesc pt incurajari, esti o draguta, de cind am venit pe forum tu numai ma incurajezi, de fapt toate fetele fac asta, va multumesc la toate.
Va rog mai spuneti-mi ceva, in cazul in care nu este bine ( deci testul de bhcg nu va iesi pozitiv) la cit timp imi va veni ciclul?
Off, fetelor cred ca va stresez cu atitea intrebari dar.. stiti eu nu prea am cu cine sa vorbesc despre lucrurile astea...
Va imbratisez, pe toate, din tot sufletul