Sectiunea"Un ochi rade altul e vanat", INCHISA
motivele zic eu, sunt evidente...
multumim pentru intelegere!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...
Raspunsuri
lu.more spune:
Imi cer scuze.
Multumesc.
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
dante01 spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393
cum ziceam, multumim pentru intelegere!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...
lu.more spune:
Imi cer scuze.
Multumesc.
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Freia spune:
scriu in calitate de utilizator DC si nu de moderator:
Nadia, da viatza continua, a fost o decizie luata de catre Administratori si moderatori din respect fatza de memoria unei femei care si-a dorit enorm acest copil, si si-a dat viatza in acest proces.
Forumul respectiv va fi deschis, pana atunci te rugam sa ne respectia decizia, daca respect pt memoria ei nu ai.
multumesc.
p.s. bancuri poti sa citesti pe situri dedicate, iti pot indicat adrese daca nu le cunosti.
Imi cer scuze ca sunt acida dar pesronal cred ca ai depasit masura si nu intelegi ceva ce mi s-a parut firesc.
o zi buna si tie,
Freia si Alexa
Intram in legalitate
dante01 spune:
e intr-adevar trist ce s-a intamplat cum la fel de adevarat e si faptul ca viata merge inainte...
Andreea a fost condusa azi pe ultimul drum, dupa cum stim...
Cred ca s-a adoptat solutia lasarii sectiunii inchise pana azi, ca semn de respect pentru suferina familiei ei si a celor care au cunoscut-o...
sotul ei tocmai si-a facut cont pe forum, din cate am inteles...
pe de alta parte, nu vad ce ardea asa...ca doar nu era o chestiune de maxima urgenta...ce putea(m)i scrie azi acolo pot(i) scrie si maine si saptamana viitoare...
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Freia
scriu in calitate de utilizator DC si nu de moderator:
Forumul respectiv va fi deschis, pana atunci te rugam sa ne respectia decizia, daca respect pt memoria ei nu ai.
multumesc.
p.s. bancuri poti sa citesti pe situri dedicate, iti pot indicat adrese daca nu le cunosti.
Imi cer scuze ca sunt acida dar pesronal cred ca ai depasit masura si nu intelegi ceva ce mi s-a parut firesc.
o zi buna si tie,
Freia si Alexa
Intram in legalitate
Freia, in primul rand, it raspund tie, ca si utilizator: gresesti de doua ori:
1. Ca nu-i respect memoria
2. ca vreau sa citesc bancuri...
de fapt, vroiam sa citesc si sa postez la "citate celebre", care este la sectiune "Un ochi plange...".
Cum adica nu-i respect memoria. Am un mare respect ptr. memoria unei persoane, indiferent cine a fost, indiferent daca am cunoscut-o sau nu. Dar, ma rog, daca asta e parerea ta- go ahead!
Nici macar n-o sa incerc sa-ti schimb opinia...
Winners don't quit; quitters don't win.
Pegasis spune:
quote:Mai corect ar fi fost: nici macar nu trebuia sa deschid gura...
Originally posted by Nadia1976
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Pegasisquote:Mai corect ar fi fost: nici macar nu trebuia sa deschid gura...
Originally posted by Nadia1976
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Asa e, ai dreptate; imi cer scuze daca v-am ofensat!
Am sters si mesajul care v-a deranjat. Scuze!
Winners don't quit; quitters don't win.
dante01 spune:
sambata va fi redeschisa sectiunea.
multumim pentru intelegere!