Bebelusi de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna fetele!
Dupa masa merg la neurolog cu EEG-ul in dinti si de-abia astept sa vad ce-mi zice, sper ca de bine.
Ieri dupa ce i-am facut fetii acest EEG, mi-a fost tare maraita, am zis ca e o coincidenta ca tocmai s-a trezit cand a venit Alex la noi (o dulceata de fata, e o scumpa creola si fasneata) si i-a povestit cum a fost drumul, iar Bia, ce credeti ca a facut? S-a pus pe urlat, m-am mirat ca ea nu plange cand vede copii, dimpotriva e mare amatoare, dar toata dupamaas a tinut-o in maraieli. Ma gandesc ca s-o fi speriat tare rau la eeg pana i-a pus toate firele alea pe cap, doamne arata de parca vroia s-o lanseze pe orbita, a urlat de a trebuit sa gasesc rapid o solutie s-o linistesc: i-am cantat pana am ramas fara voce, am lasat la o parte rusinea ca n-am voce.
Am observat si eu ca merge tare rau DC, am mai citit azi din urma, mai am aproape un capitol, dar cum va ciatuiti trag nadejde sa ajung la zi cat mai curand.
Va mai povestesc eu zilele astea.
Pupici tuturor pentru gandurile voastre bune si sincere!
Gusta si Florentina ganduri bune si voua si papusilor voastre.
Felicitari pentru dintisorii ce au mai aparut si pt. progrese.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Elisor iti pumnii sa fie bine.
Am inceput sa citesc odiseea, Androix ce ziceai: "Mari, lasa fumatul ca si eu l-am lasat de cum am aflat. A fost conditia cu care mi-am dat eu mie voie sa ma reapuc de fumat acum 8 luni: ca fumez pana cand rama insarcinata si apoi le las definitiv"
Si David s-a sculat azi dimineata la 6 si abia am reusit la 11 sa-l culc, cred ca fost la o cafea cu Delia.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

MATEI,LA MULTI ANI sa cresti mare si voinic si sanatos si mancacios si cuminte! pupici de la alexia
Elisor, o sa vezi ca o sa fie bine. tinem pumnii!!
Bea, super faza cu piscina. as vrea si matza mea sa mearga la balacit dar ea de abia acum la 9 luni apreaciaza apa.din punctul meu de vedere cam tarzior. cred ca nici nu mai tine minte cum se innoata!
dra face fitze. nu mai vrea nani afara , desi e ste o vreme absolut superba, de primavara. nu mai vrea nici culcata in carucior ci numai in funduletz. asa ca avem o problema. tre sa schimbam carutul. moare sotul cand o sa auda! iar alti bani?! si e plina de bubitze. cred ca s-a iritat mai ales ca i-am luat din greseala pampersi mai mici.... si se pare ca ne place spanacul!!! yeeeeee nu seama cu tati!!!!
pupicioi

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici tuturor mamicilor ingrijorate pt. copiii lor. Tinem pumnii sa se rezolve cu bine toate probelmele.

Nefertari, uite si pt. tine.

Asteptam sa veniti cu vesti bune.

Gabitzam, multumim pt. fisier. O sa il salvez si eu acasa.

Si eu sunt cam tristuta, dar fara vreun motiv concret.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

A mancat pana la urma mango cu branza de veci si biscuiti,primele trei patru lingurite de buna voie restul cu forta...bine macar ca nu mi-a servit-o intre ochi...
Apoi vreme frumoasa hai afara...mare greseala ca m-am ales cu urlete maraituri si o durere de picioare groaznica...asta e...riscurile meseriei...

Nefertari sa stii ca eu sunt aici si sunt dipusa sa te ascult,abia auit de ale mele...si daca pot sa te ajut cu ceva,macar cu o vorba buna...

Elisor,Gusta,Florentina asteptam vesti...

Eu sunt in pragul unei crize de nervi ca m-a sunat fratele
"mostenitorul" ca vine maine cu mama si draga mea cumnata sa strangem apartamentul mamei pentru mutare...Asa ma enerveaza toata situatia asta...mi-e dor de mama,insa pe ei nu mai am ochi sa-i vad mai ales dupa ultimele evenimente cand am vazut cum au pus problema...Da scap si de asta si daca accepta sa ia tot fara sa-mi mai ceara nimic,atunci pot sa uit ca am avut frate...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

loreen

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Multumesc pt incurajari ! Loreen - o sa-ti trimit PM , sa nu zapacesc atmosfera asta grozava !

Si cum o belea nu vine niciodata singura - tocmai am aflat ca pe Alex l-au depistat pozitiv SCARLATINA la exudat !Maine mergem si noi la doctor - sa fim in randul lumii !!

Gabitza - deja ma salvat fisierul . Astept continuarea .

Elisor - multa bafta ! Sa auzim de bine !

Ce bine de voi ca va puteti intalni ! E o vreme superba !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Bai, lamuriti-ma si pe mine ce e chestia aia cu hi5, ca am impresia ca s-a trimis automat la toti cei pe care ii am in carnetul de adrese. Eu am dat accept fara sa inteleg prea bine despre ce e vorba, desi stiu ca s-a explicat o data. Voi il folositi?
Nefertari - de-asta suntem aici, sa povestim si bune si rele.
Elisor - mi se pare mie sau fetele stiu ce are Bianca. Ma suparati su chat-ul asta, eu nu mai apuc sa vad noutatile.
Gabitzam - am sa incerc sa citesc si eu capitolele de inceput, mai ales ca eu nu am fost cu voi de atunci. Dar ma intreb sincer cand voi mai avea timp si de asta. Of, ce ma enervati ca aveti atata timp liber.
Gata, ma scufund inapoi in munca

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna si de la noi.Acuma nu stiu cat o mai fi de buna.

Eu anunt oficial ca am sa iau o pauza de la copii de cel putin o luna.Numai vreau sa sperii pe nimeni cu problemele mele,numai vreau sa zic nimic.Tot ce am sa va spun este ca Mara este binisor si sper ca o sa se faca bine .

Poate am sa mai scriu la alte subiecte dar aici sunt sigura ca iau o pauza.De citit am sa o fac in fiecare zi ca tare imi mai sunteti dragi mie,dar de scris nu.

Va multumesc ca m-ati primit in familia vostra dar acuma simt ca este momentul sa ma retrag un pic.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

am intrat in graba pt ca n-am timp de nimic. am avut 3 ceasuri rele azi. nu e nimic legat de ema.

am intrat sa transmit ganduri une pt nefertari si elisor!

apoi sa va spun, loreen si ruxandra, ca am vazut pozele. sunt minunati copiii!!! toti. adorabili.

propun o intalnire duminica in herastrau. ora 11:30, ca sa fie intre mese. mobilizarea!!!! noi vom fi acolo. cine poate veni? stiu ca e mai greu pt ca orasul e mare, traficul greu, dar daca vreti si reusiti, va asteptam. deschis lista. cine se inscrie?

ratusca mea

Mergi la inceput