Miresele anului 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Divine girl spune:
Emily, LA MULTI ANI!!!
Iar pentru "cumatra", ceeeee??? Demetrios???? si? ia zi! cat? cum? de unde? Si abia acuma dai anuntzu'?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dyadya spune:
Deci, Rallu, poftim si partea din fata a rochiei dar nu se vede foarte bine tot din cauza de aripioare!
Diverse pentru nunta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/emilyjeuly/emilyjeuly.jpg)
emilyjeuly spune:
saru'mana la fete pentru urari! va doresc si voua sa fiti sanatoase, iubite si sa aveti niste nunti asa cum ati visat voi!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Pe cand sa postez si eu un mesaj mi s-a blocat explorer-ul
Asa ca revin cu nitzica intarziere:
LA MULTI ANI Emily! Sa ai parte de tot ce te va face fericita si sa fii iubita de cine vrei tu!
Arunci cu o bucatica de praji si inspre Cluj? Ca stau la geam s-o prind...
![](zana.gif)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by jesia
a.cicel pe tine vroiam sa te intreb cand te mai duci la eco. ca sa ne spui ce este bebele taude fapt tu ce ti-ai dori sa fie?
![]()
Am fost aseara la eco si bb e tare jucaus. Nu sta o clipa in loc. Abia i-a putut face poza si abia l-a masurat.
![](gravida.gif)
Mai am 3 de zile pana la nunta
POZE
plici plici spune:
la multi ani si de la mine Emily, sa fii sanatoasa si fericita si nunta asa cum vrei tu.
pupicii
magda raluca spune:
[quote]Originally posted by emilyjeuly
buna fetili! azi dau de mancat si de baut la toata lumea caci este ZIUA MEA DE NASTERE!
dya, rochia este intr-adevar foarte frumoasa si ti se potriveste tie! sa o stapanesti sanatoasa si iubita!
La multi ani! Iti doresc sa fi zambitoare si sa nu-ti simti capul decat in nori, de fericire!
ciciep spune:
Vin si eu cu o un nou "subiectzel" de dezbatut. Am auzit ca se obisnuieste ca in preajma nuntii (sau dupa) mirii sa-si faca unul altuia un cadou. Intrebare: voi ce le veti face cadou viitorilor consorti si ce v-ar place sa primiti de la ei la randul vostru? Mie mi-ar place sa primesc un bonsai
ca de mult timp imi doresc asa ceva, dar lui n-am nici o idee ce i-as putea lua...
Miresica de 1 al lui Cuptor
magda raluca spune:
ciciep, buna intrebare, ca ma tot chinui si eu la acest capitol. Ca lui Catalin (asa-l cheama pe individul viitor sotz)ii plac doar chestiuni gen motoare, biciclete, ceasuri (da-s prea scumpe, ce vrea el) ...
si lasand acesta dilema la o parte, m-am facut si eu harnicutza si l-am tarat pe Cata peste tot, de si-a luat costum, camasa, papion, brau, pantofi ... adica e cam gata...
si invitatiile acusica, in doua zile le luam acasa... si aranjatul salii ...
si verighetele... e, in sfarsit, dupa doi ani (ca noi am vrut sa facem logodna la biserica inainte si de atunci ne tot uitam dupa ele)le-am descoperi, mititelele si dragutzele si minunatele... si normal ca nu seamana deloc cu ceea ce era in mintea noastra, ca de ... am putea sa ne numim familia Sucitu'...
si stie cineva unde-mi pot stramta si eu corsetul (rochia e de la White Lady)? ca s-a largit, domnule, ceva de speriat, de se unesc partile la spate. bine ca-i nunta in mai, ca altfel as ajunge omul invizibil cu rochie de mireasa. dar sa stiti ca nu-i deloc placut, ca de emotii am niste dureri de stomac teribile... si nici cu pupici nu-mi trec...
eu va pup si astept sa ma consiliati, fetelor miresici!
krelia spune:
quote:
Originally posted by ciciep
Vin si eu cu o un nou "subiectzel" de dezbatut. Am auzit ca se obisnuieste ca in preajma nuntii (sau dupa) mirii sa-si faca unul altuia un cadou. Intrebare: voi ce le veti face cadou viitorilor consorti si ce v-ar place sa primiti de la ei la randul vostru? Mie mi-ar place sa primesc un bonsai
ca de mult timp imi doresc asa ceva, dar lui n-am nici o idee ce i-as putea lua...
dap, si eu stiu de obiceiul asta.....insa..cred ca voi spune pas, de data ast, pentru ca nu am nevoie de ziua nuntii ca sa-i fac sau sa primesc un cadou in mod special....si oricum, el e "cadoul" meu de la DD...iar eu sunt iubita lui..
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](sexinpat.gif)
![](radtare.gif)
...gata, ma intorc la munci..ca ma cearta pisoiu'...
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006