Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mada eu las noaptea scaunelul in masina.Al meu e Baby Relax,care face parte integranta din acelasi set cu caruciorul.L-am comandat de pe net.Caruciorul e destul de greu dar nu stiu numarul de kilograme pe care le poseda.Trebuie sa il cobor pe el mai intii si apoi bble.

Referitor la vaccin,am trait cea mai cumplita experienta din viata mea.Nu ii mai pun supozitor cit oi fi si-oi trai.Am crezut ca imi moare in brate.A plins intr-un hal de n-a mai putut lua aer si s-a invinetit tot.I-am facut respiratie gura la gura de si-a revenit.Dr a zis ca s-a speriat f rau din cauza supozitorului.Asa ca am trecut pe panadol baby.Mi se pare ok.In plus imi vine sa urlu de ciuda ca am ales vaccinul varianta statului.Mai bine dadeam ceva milioane si cumparam mai bun.Din pacate trebuie sa continui pe schema asta zice dr.Urmatorul nu poate fi din alt soi.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mada ti-ai gasit saltea pt patut? Sa-mi dai si mie un semn cind se intimpla.
Cele care aveti patut cu etaj,ati renuntat deja la el?
Intrebam si eu cu citeva pagini inainte (dar degeaba),cum se procedeaza cu picioarele lui bb care nu incap intre scaunelul de masina si spatarul scaunului.Caci (asa scrie pe el) acesta poate fi folosit pina la 13 kg,insa de acuma e cam scurta partea de sezut,deci ii stau piciorusele indoite.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Caruciorul este acelasi model ca al lui Ripley. Nu este deloc greu eu cobor de la etajul 1 pe scari cu bebe in carucior. Cand e vorba de urcat intru in casa scarii, iau copilul, il duc in casa, apoi ma intorc si strang caruciorul si l-am urcat pe scari, nu e greu deloc. Iar portbagajul e super mare si incapator, eu imi fac piata, pun 2 kg de mere 2kg conopida 2 kg cartofi paine cateva citrice plus poseta mea si plec la plimbare. Vreau sa va spun ca merge mai usor cu portbagajul plin si e foarte usor de manevrat ca il poti intoarce cu un deget. Sunt foarte, foarte, foarte multumita de el. Rotile mobile din fata isi fac treaba. Mai are o chestie, copilul sta foarte bine in el si nu simte toate gropile si santurile de pe trotuare. Urc borduri, scari, intru prin magazine, nu ma incurca deloc si ma descurc singura. Va spun sunt foarte, foarte, foarte multumita. Mie nu imi plac carucioarele cu toate rotile fixe nu poti face viraje cu usurinta trebuie sa ridici caruciorul pe rotile din spate ca sa poti lua si cel mai mic viraj:(

Scaun de masina tot de la graco am, ala de pana la 13 kg, tinand cond ca Dimitrie are aproape 7 kg, nu stiu cat o sa il folosim. Dar sunt foarte incantata si de ala, e solid, teapan, lucratura super buna, plastic de calitate nu toate rahaturile de prin comert. Pretul a fost de 5 milioane, si il pot folosi si ca balansoar si ca si cosulet, e super. Oricum se vede diferenta de calitate, Iar raportul calitate pret mie mi se pare cel mai ok.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Caruciorul este acelasi model ca al lui Ripley. Nu este deloc greu eu cobor de la etajul 1 pe scari cu bebe in carucior. Cand e vorba de urcat intru in casa scarii, iau copilul, il duc in casa, apoi ma intorc si strang caruciorul si l-am urcat pe scari, nu e greu deloc. Iar portbagajul e super mare si incapator, eu imi fac piata, pun 2 kg de mere 2kg conopida 2 kg cartofi paine cateva citrice plus poseta mea si plec la plimbare. Vreau sa va spun ca merge mai usor cu portbagajul plin si e foarte usor de manevrat ca il poti intoarce cu un deget. Sunt foarte, foarte, foarte multumita de el. Rotile mobile din fata isi fac treaba. Mai are o chestie, copilul sta foarte bine in el si nu simte toate gropile si santurile de pe trotuare. Urc borduri, scari, intru prin magazine, nu ma incurca deloc si ma descurc singura. Va spun sunt foarte, foarte, foarte multumita. Mie nu imi plac carucioarele cu toate rotile fixe nu poti face viraje cu usurinta trebuie sa ridici caruciorul pe rotile din spate ca sa poti lua si cel mai mic viraj:(

Scaun de masina tot de la graco am, ala de pana la 13 kg, tinand cond ca Dimitrie are aproape 7 kg, nu stiu cat o sa il folosim. Dar sunt foarte incantata si de ala, e solid, teapan, lucratura super buna, plastic de calitate nu toate rahaturile de prin comert. Pretul a fost de 5 milioane, si il pot folosi si ca balansoar si ca si cosulet, e super. Oricum se vede diferenta de calitate, Iar raportul calitate pret mie mi se pare cel mai ok.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Leea am gasit salteluta ptr patut, costa 880.000 lei ( o face pe comanda ca patutul nu are dimensiuni standard) si are 2 fete, una tare ptr bebelusi pana la 6 luni si cealalta moale peste 6 luni. Daca vrei sa o vezi iti pot da linkul pe YM ca aici nu merge.
Inca nu am renuntat la etajul de la patut, dar ma gandesc cu groaza cand o sa o fac, cum o sa ma aplec pana jos .

Pupici

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna seara fetelor!
Am revenit si noi de la o plimbarica de doar2 ore, ca deh, s-a facut cam frig si am degerat putintel!

Ieri a fost si la noi doctorul al bun si ne-a zis ca suntem super! A fost foarte multumit, a zis ca fetitza mea e mai dezvoltata pentru varsta ei si....sa arunc cantarul ca sigur e stricat daca imi arata ca a uat doar 20 de grame intr-o saptamana! Asa si este, ca am facut apoi proba sa masor samponul si arata cand 100 de grame, cand 200! Deci am cam ramas fara cantar!

Mi-a zis sa incep diversificarea la o saptamana dupa vaccin, deci la 4 luni si o saptamana. Dar io voi incepe pe la 4 luni si doua saptamani,ca facem vaccinul la o sapt dupa aniversare!
Cu suc de mere, dat prin tifon.
Procedura mi se pare taaaare complicata, poate datorita faptului ca prea m-am invatat bine ca scot bidonul si papa micutza! Ehe, de amu se complica lucrurile!
Asa de bulversata am fost de schema de diversificare, cum crsc, in ce zile, etc, ca am uitat sa-l intreb daca-i dau doar mar sau si altceva. Teoria o stiu, dar vroiam sa vad ce zice. In fine, o sa-l sun sa-l intreb.
De supa de legume a zus ca dupa 5 luni, dar cred ca va fi dupa 5 jumate, ca o mai lalaim...
Pana atuncea, continuam cu titzi-titzi, slava cerului ca este!

Gata cu vestile, m-am placintit, ma duc sa alimentej plodu si revin cu raspunsuri, ca am!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi - ooofff...lapticul asta plimbaret - ba vine, ba pleaca! Las ca trece perioada asta stresanta si revine! Cu carucioarele si io fac la fel in parc - stiu toate marcile, sunt fana! Adila zice sa-mi deschid magazin!

Monet- ce bine ca ati trecut cu brio peste vaccin! Noi suntem programate in jur de 8 martie! Mi-e o frica dupa ce am patit prima data...dar de data asta o sa-i pun supozitor preventiv!

Gandacel- mersi de aprecieri! Marsupiul l-am primit cadou, e BabyBjorn. In ceea ce priveste postarea referitoare la AndreeaC, sunt perfect de acord cu tine.
Si cu Pisi, pentru ca intr-adevar, in Romanica noastra mai greu asa cu chestii evoluate gen "banca de laptic", sistem de control al sanattii mamicii donatoare, deci...cam nefezabil proiectul! Parerea mea!

Dordia - felicitari pentru un baietel crestin si nasol pentru laptic! Da doar completare, adica si san dupa si o sa fie ok. Probabil ca dupa end-ul stresului cu botezul si Galactogil se va reface productia!

Mara - io o adorm ziua pe Sarah punandu-i o batistutza subtire pe fatza + suzi. Batistutza are rolul sa o tina cu ochii inchisi sa nu se benocleze in jur in loc sa faca nani. Asta, evident, cand e rupta de oboseala si plange, dar tot nu vrea sa doarma, ca deh, e mai interesant sa ne uitam pe pereti!

Leea- si io am patut cu etaj. Micutza e inca la etajul superior. Io nu am saltea la el, decat cea a patutului, deci cam fasaie noaptea, spre marea mea disperare.

Inchei aicea, ca iar m-am labartat!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hola,
bau-bau revine!!!
doar ca sa va zica ca i-a trecut raceala tocmai acum, cand se infrigureste afara...
aoleuuuu, am inceput sa vorbesc despre mine la persoana a treia. m-am hodorogit!!!
mai, bebele meu are o problema cu kk. nu face si pace. nu functioneaza nici o metoda "naturista": nici musetel, nici masaj, nici ridicat picioruse, nici tinut cu funduletul in apa calda. nu merge nici barbaritatea cu termometrul. singura solutie e supozitorul. si m-am saturat!!! voi mai aveti metode? ca daca nu ii bag sucu de portocala de saptamana viitoare.
ma duc sa intind rufe pe sarma si revin
c & andrei-ardei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor ajutati-ma si pe mine care stiti numarul de tel de la Amzei, sa sun si eu sa vad cand vin banii de CIC. Please!

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Si noi ne-am luat carucior Baby Care, cred ca cel mai greu , nu stiu modelul.Inca nu l-am incercat cu bb in el, pe scari.Va tin la curent daca am luat-o la vale cu el sau nu.Deocamdata mergem la plimbare in 3.

Eu mai mult de 24 de ore nu rezist sa-l lasa pe bb fara sa faca kk.Ultima solutie -supozitorul.Ma gandescca,daca pentru un om adult nu e recomandat, pentru un bb de ce ar fi?

Noki,

Mergi la inceput