Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

sper sa ma lase cu linku asta, dc nu caut altul :)

http://www.bebecenter.ro/catalog/product_info.php?products_id=219&osCsid=21990d75cc9dd04351c3d2e01a29a34d

Asta il am eu, aici nu se vede husa pt picioare, dar exista.
E graco ultima plus, pe bej+bleu+bleumarin. E fte frumos, e usor si la carat si la dus prin toate gropile, se comporta extraordonar si sunt fte-fte multumita de el. In plus, in locul de bagaje incap fte mult si am observat ca nu se duce mai greu caruciorul chiar dc umplu pana la refuz locul ala. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

neata!

ANDA, merci de apel!cred ca o sa am mai mult timp dupa botez!

repede va spun 2 cuv.:

am descoperit ser fiziologic la perfuzie, 500 ml, 28.000 lei, care e la fel de bun, se pastreaza la temp camerei si trag din el cu seringa!

victor a facut o adinoidita si mi-a spus dr. sa iau aspiratorul ala de nas ce-i spune "batista bebelusului" si sunt extraordinar de incantata de el!stiu ce pareri au fost pe forum dar sa stiti ca trage cu putere normala si nu este deloc dureros!l-am incercat eu prima data!

va pup1

ilenutza si bb victor ( 22 dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata fetele!
Eu nu am mai scris pt ca pur si simplu nu am mai fost in stare dupa tragedia Andreei...nici acum nu mi-am revenit .

Vad ca la voi e cald si face plimbarici lungi in schimb la mine uite ca s-a stricat vremea, e asa de gri si sunt niste nori grei si apasatori ca am chef doar sa dorm.

Missa are acum obiceiul sa se trezeasca dimineata pe la 7 si dupa ce face tot posibilul sa ma scoale si sa o plimb in brate pana imi sare complet somnul se culca la loc

Vorbiti de laptic " de imprumut" si vad ca sunteti destul de reticente la idee. Aici sunt centre de colectare a laptelui, la spital, insa in prealabil mamele sunt supuse unor teste drastice. Mie ideea mi se pare mai mult decat binevenita.

La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat sau pe care ii voi mai rata

Dordia imi pare rau sa aud ca s-a diminuat lapticul, insa bine ca bebe accepta bibe ca noi tot la starea de refuz total al biberonului suntem...oricat de foame ne-ar fi
Acuma citeam de diversificare si se pare ca noi vom fi la categoria direct cu lingurita...cica e posibil, mie parca mi-e greu sa cred.

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi feb 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hola!!
Azi avem 2 luni! Iar duminica facem si botezul - ce mari ne-am facut!

Eu mi-am mai revenit cu lapticul, se pare ca trezitul des al lui bebe tot a dat rezultate pana la urma. In ultimele nopti a mancat doar de 2 ori pe noapte, la interval de 3-5 ore. E un mare progres,fata de trezitul tot la 2-2.5 ore - sunt fericita
Dar ma apuca groaza cand va vad rand pe rand nevoite sa introduceti laptele praf - acum si tu, Dordia ? Sa vedem ce ne va astepta si pe noi mai incolo...

Mi se pare mai nou ca bebe meu se cam plictiseste. Ne jucam frumusel, povestim, dar eu imi cam epuizez repertoriul in maxim 45 min. Si apoi cu ce sa-l mai distrez?? Fizeaza el lampa sau ceva, dar nu mi se pare ok. Ma gandeam la un suport din acela ca o bara pe care sa-i pot agata jucarii - am vazut unul in albumul lui Lavi02, chiar ultima poza. Nu stiti cum se cheama chestia aia si unde as putea gasi? Carusel avem fixat la patut in dormitor si ii place, dar ziua il tin cu mine in living...
Zdranganelele au un oarecare succes, am incercat chiar sa-i pun una in mana sa se joace singurel, o tine dar nu prea constient si n-o priveste, de asta ma gandeam ca suportul acela ar fi solutia...
Voi cum va mai distrati puii?

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ilenutza, de unde ai luat serul fiziologic? De la ce farmacie? Am si eu o punga,dar am lasat acul in ea,si cand am pus-o in dulap nu am pus-o sprijinita de ceva,ci culcata si a curs de mi-a udat tot raftul! Mai am putin acum.

Pisi, ai fost la munte? Mi-ai promis ca-mi spui cum e acolo, m-ai uitat sau nu ai mai fost?

La multi ani copilasilor Luca, Victor,Cristian si Victor, sa cresteti mari si frumosi si sanatosi,

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

teo, lordra, multumim pt. urari!

ilenutza si bb victor(22 dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lavi mersi mult.Si eu cred ca dr. tot la anestezia aia s-a referit, cea care e folosita la intreruperi de sarcina.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Bic, pentru mine cred ca era mesajul privind laptele matern, dupa cum si Pisi si-a dat seama.
Pisi, deci suntem cam de acord ca e pierdere de lapte aiurea. Poate creste foarte bine copilul cu lapte praf.
Dienutza, nu am mai condus de cativa ani, iar masina e la barbatul meu, ca are de mers cam 20 km/zi. Noi suntem doar cu rotile de la carucior si picioarele mele. Ieri ne-am plimbat de la 14:00 la 18:30. A fost superb afara. Primavara!

maria_alexia, bebe nu se plictiseste singur. Gaseste el ceva de studiat. Dar niste jucarele i-ar face viata mai frumoasa. N-ai nevoie de nici un suport fix, ba eu chiar am evitat sa aiba ceva fix. Ia niste sfoara simpla, sau din aia de rufe, agat-o in doua puncte si pe ea poti pune ce jucarele vrei. De preferat colorate si sa faca zgomot. Preferatele alui meu sunt cele care de fapt se agata de incheieturile mainilor si picioarelor lui bebe, pe care insa eu nu i le agat decat putin, cat stau sa-l supravehgez. Altfel, se poate lovi in ochi cu ele, ca misca tare din manute. La fel si pentru carucior. In comert se gasesc pe suport fix sau mobil si sunt o gramada de bani. Nu merita. Ii agati doua jucarele si e super multumit, ca si asa ii plac mai mult pomii, luminile, oamenii...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

ah, uitam. A intrebat cineva cum dam supliment lui bebe, daca scoatem sau nu masa la san. Eu fac asa (am facut, mai bine zis): dadeam seara supliment, fie la penultima masa (care e in jur de 7-8 pm), fie la ultima (in jur de 10pm), cand cerea el. Intai ii dadeam san si numai daca nu se satura, ii dadeam supliment. Asta pentru ca e posibil sa-i fie suficient sanul, in plus stimulez secretia lactata in continuare. Daca ii scoti sanul complet de la masa respectiva, se va produce din ce in ce mai putin laptic, si il intarci. Eu i-am dat supliment doar o masa pe zi, 4 zile in total, acum vreo 3 saptamani, cand am fost mai stresata. Nu a mai fost nevoie de atunci.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria Alexia, Ilenuta si Dienuta sa va traiasca bebelusii!!

catutza vezi ca ti-am raspuns chiar la inceputul mesjului meu de ieri ca a fost o singura intepatura, anti Hep B nu se face la 4 luni, se face din nou la 6.

Ca reactii - n-am mai stresat copilul cu termometrul (ca mama iresponsabila ce mi-s), i-am pus ieri un sup cu paracetamol de 125 pt ca era maraita si o durea piciorutul, aseara nu parea deloc calduta asa ca nu i-am mai pus nimic si azi dimineata e in forma.

maria suportul de atarnat jucarele - care mie mi se pare super-super pt varsta asta, pana pe la 6 luni - l-am primit de la colegii sotului de servici la nasterea Silviei, era un set impreuna cu caruselul si o lampa de veghe care se invartea si pe care a busit-o Silvia intre timp. Se gasea in Carrefour si costa cca 1 milion tot setul.

Ripley inseamna ca esti tu mai fortoasa ca Graco Ultima Plus are 9.3 kg si mie mi se pare greut de ridicat. O astept cu nerabdare pe canuta-om-sucit sa vad daca si ea e mai fortoasa sau are alt carut Graco.

Intre timp am vazut un Baby Care pe strada si arata chiar bine, sper sa fie din acela usor de 4.7 kg. De abia astept sa vina cineva la noi (de ex soacra-mea)sa stea cu Nati sa putem merge in Niro.. Sunt de groaza, studiez toate carucioarele pe care le vad pe strada, in parc... vreau unul usoooorrrr

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput