Rahova sau apropiere.... (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Edit la mesajul de mai sus: nu sunt grasa sunt obeza
Monica noi cred ca iesim mai pe la 14 ca Ale azi s-a trezit devreme si acum deja e rupta de somn asa ca o culc. Sper sa reusim sa ne vedem si noi mai des, macar si in trecere, pana plecati.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by aissa
Viooooo tu ce-ai muica de nu vii, vrei sa te bat? Vezi ca-s depresata rau, da' rau, fara gluma si am nevoie de consolari. Asa ca azi in parc nene ca va bat pe toti.

Violento!
NU pot ...ca nu pot...
Dimineata am fost la sala si mai tirziu merg in vizita la un bebelusi.Acum...fac curatenie...
Poate miine dimineata...Ce zici?

Monicuta .Ce sa zic...merge net-ul...

la fete si sper as ne intilnim.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Eu am dat ultimul examen si ma bucur de vacanta pana luni.

Ati fost in parc???? Ca eu vreau sa ies acum cu Oana. e tare frumos, dar parca e cam frig....si mi-e un somn........mai e cineva in parc??

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Daaa, ala io, ala io.
Eu am fost, am ajuns pe la 2 jumate si ne-am carat pe la 3 jumate ca a cazut Ale in "zapada" si asa de tare s-a udat, era ud si body-ul. Asa ca a adus-o Tony in brate, infasurata in pulover. Oricum, nu era nimeni din grupul nostru.
Vio, mama, nu esti obligata sa vii, am glumit. Nu e nevoie sa imi dai explicatii ce program ai.
Cristina bine ca ai scapat de sesiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, l-am vazut pe bobocel la eco!E o scumpete de copil!!! E super saltaret era ba in picioruse, ba in cap, ba dadea din manute si picioruse...ce mai, e tare vioi iar noi suntem tare mandri!!! Poza o sa pun abia luni, ca n-am scanner acasa, doar la servici! Oricum sper ca de data asta sa fie mai clara poza, acum avem 5 cm fata de 2 acum 3 saptamani in urma:))

11+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

aissa... tot tu???? Da' Ale unde a cazut intr-o balta???
eu am scris aici ca ies cu Oana afara, dara a trebuit sa stau sa vad o piesa de teatru montata de fica-mea (astazi au fost la teatru la "Tgrisorul care ii plac clatitele") asa ca impresionata am adormit. Oana m-a pus sa-i promit ca o scot afara cu rolele si cat am dormit m-a intrebat incontinuu "ma scoti afara cu rolele?" Acum m-am trezit si ma simt groaznic, am fumat 3 tigari azi si ma doare gatul. Si spatele de cat am stat pe scaun. Cred ca stau pe scaun de cateva saptamani incontinuu...

anangel_lexi, sa va traiasca bebe-ul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Si noi am fost azi in parc , am ajuns pe la 13.30 si am plecat pe la 14.30, caci incepuse bb sa se maraie, cum dacea de soare incepea sa-i placa, nu e obisnuita cu soarele, sper sa nu avem aceasta problema si la vara.
Poate data viitoare ne vom intalni.
Aissa cred ca ne-am intersectat pe undeva daca tu la 14.30 ai ajuns in parc, eu cand am plecat am iesit pe Sebastian apoi in Calea Rahovei.

DORY & ALEXANDRA
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos

Mergi la inceput

Dory nu cred, ca eu am intrat pe Petre Ispirescu si apoi pe stradute, nu stiu cum se numesc.
Cristina - Ale alerga pe alei dar la un moment dat a intrat pe portiunea de iarba unde era un petec de zapada ramasa. Numai ca zapada aia era foarte apoasa, ea nu avea haine impermeabile (de fapt era chiar in haine de primavara) si cand am pus mana si am vazut cat e de uda am tulit-o spre casa. Tony a ridicat-o instant, dar pur si simplu hainele au supt apa. Avea pantaloni care la suprafata sunt ca un fel de matase, captusiti pe interior cu fleece, insa se udase si dresul si body-ul si geaca in partea de jos. Asta e. Bine ca eram relativ aproape de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor
si ruxi a mea se face ca porcusorul cand o ducem in parc...ea sta numai pe jos, merge in genunchi(se crede in casa)a fost si mama azi cu ai mei copilashi prin parc pe la 12 pana la 13,30 dar mi-a zis ca nu a vazut pe nimeni din grup.
noi azi ne-am intrecut in "bucatariseli", mama mancare traditionala, eu prajituri si sotul mancare thailandeza...tata a fost pe post de bona...insa acum nu mai pot sa ma intorc de pe o parte pe alta...mai bine ma rostogolesc...abia astept sa intram in post poate asa mai slabesc si eu ca altfle vad ca nu ma abtin
va pup si am fugit in pat...noapte buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Oana e bolnava are febra si tuseste ingrozitor.

Mergi la inceput