Mamici de mai-iunie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Multumesc.
DN 9.09.1978 UM 26.08.2005 DPN 2.06.2006
Voi naste la Spital cernavoda cu d-l doctor Chazli Fawaz.
Am vazut ca este o mamica din Vatra Dornei. Cum pot sa i-au legatura cu ea? Sotul meu este de acolo si are aproximativ aceeasi varsta.
Baietelul meu are acum 25 de saptamani si saptamana trecuta avea 800g.Este un .
Sper sa ma descurc cu mesajele, caci de obicei nu trimit doar citesc.Ne mai auzim.

Abi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

multumesc fetelor pentru invitatii si incurajari.
v-am vazut pozele de la ultima intalnire si sunteti tare dragutze.
cate saptamani aveati la ultima intalnire?
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Adela eu si inaioana sigur aveam 23 de saptamani, eu 23 si 4 zile , inaioana 23 si 5 zile. Celelalte fete erau si ele prin zona...
Pai raalucutza eu zic sa te provoc, acel topic e ca anticamera in care ne ascundem sa... de ochii vicleni.

P.S - pt. fetele care vin la intalnire, am si eu o intrebare : acolo se fumeaza? Ca daca nu eu iar nu mai vin . (imi place sa stresez lumea ca siea ma streseaza pe mine ).

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Eu am inteles ca la Picolo Mondo se fumeaza. iar...noua ni se face rau de la fumul de tigara... Nu am fumat niciodata ...de fapt nici sotul nu fumeaza, in schimb el mai fumeaza pasiv pentru ca in birou la el se mai fumeaza... si la raza la plamani facuta inainte de nunta plamanii lui aratau de parca ar fi fumat de ceva vreme.

Oricum ... rezistam noi mai ales daca e papa bun! Eu sper sa gasesc si mancare mai usoara acolo nu am fost niciodata la Picolo asa ca va fi ceva nou pt noi

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Gabi25, Io nu vad sensul acestui vaccin si pace.
Pt mine: nu nasc acasa sau pe camp, nu cred ca o sa fiu cusuta cu ace ruginite (totusi, da-o incolo de treaba, e spital)...
pt bb: nu intentionez sa il tin in noroi pana la 2 luni cand face vaccinul, in mod clar nu va "locui" pe pamant ca stam la etajul 8

Deci...habar nu am daca vaccinul e obligatoriu fiindca cuiva ii ies bani frumosi din afacerea asta sau pt ca asa vrea vreun mare ganditor de la minister. Da io nu il fac si gata. Chestia asta ca nu se stie niciodata unde nasti....come on, io cred ca mai mult ca sigur ma infiintez cu ore bune inainte la spital, la ce paranoia am...

Ina, Mi-am luat Rennie deja, dar oricum merci...

Carmina,
Frumoase poze! Sunteti un trio reusit!

Io tocmai ma uit la un filmulet cu un bb de 12h, nascut ieri la Elias, o alta gravidutza de-a lui Tutunaru. De abia astept sa il vad si pe-al meu ce mocutza o sa aiba...

Magg cu bb Nichita 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

carminutza hai ca ai fost tare la faza de dinainte!:)))))))) asa mai!te astept acolo.....

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

magghyc multumesc! Pt. o fractiune de secunda nu m-am prins la cine te-ai referit cand ai scris " trio", pe urma mi-a picat fisa..., multumesc!

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Raalucutza am revenit dupa 2 zile de absenta. Am vazut ca mi-ai simtit lipsa.

Fetelor am fost vineri la eco si sunt foarte fericita ca totul este in regula cu bb meu.Vom avea un BAIETEL!!!pe care-l va chema Davidsi are 1294g la 29 de saptamani.

Amate rog sa ne treci si pe noi pe lista cand ai timp.

Ildi+ DAVID

Mergi la inceput

Mie propunerea lui Luc mi se pare interesanta. Asa ca sunt prima : 58 KG

[poze carmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata!!!

Acum recunosc ca m-am pierdut cu totul. In ritmul asta ma dau batuta. Off

Carmina - ti-am vazut pozele..tare frumusei sunteti amandoi. va urez inca o data " Casa de Piatra" si bb sanatos.

Noi, suntem ok...ne simtitm din ce in ce mai bine. asteptam sa vina ziua de 28 sa mai mergem la un control..mi se pare atat de mult o luna de asteptare, dar din saptamna 28 mergem din doua in doua saptamani...si cu siguranta va fi mai bine.....Voi veti avea acelasi program?

In weekend'ul ce a trecut am facut cumparaturi: am reusit sa cumpar tot ceea ce era necesar pentru mine, inclusiv "Breastpump" - am ales unul Mini Electric de la "Medela". Era singurul cu explicatii in engleza. O fi bun, n-o fi..habar nu am...ca pret e unul mediu...104 dolari. Pentru bb Luana am cumparat cateva hainute si am o vaga banuiala ca sunt cam mici...;om vedea.. si am comandat patutul..suntem in asteptarea lui.

toate fetele!!!

26 weeks

Mergi la inceput