Mamici de mai-iunie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Adela inca nu dorm dar cand am vazut ca nu are nimeni chef de vorba m-am bagat la bucatarie sa fac niste clatite . Ma bucur ca vrei sa te intalnesti si tu cu noi si in felul acesta sa o cunosc si eu pe cea care mi-a dat cea mai usoara reteta pentru cea mai gustoasa crema de legume .

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

CARMINUTZA treci la culcare!!!!sau trimite-mi si mie niste clatite!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

raalucutza...da' ce tu mi-ai dat mie din tortul ala gustos?
P.S - am vazut ca si tu ti-ai adaugat efectul "glow", dar fiindca nu am avut un preview nu am stiut ce sa-mi aleg si am ales roz dar nu-mi place.... ar trebui sa ma lase sa-l schimb.

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Buna dimineata, burticute!

Carmina...au inceput insomniile? Ohohooo..sa vedeti in curand ce o sa orbecaim pe aici ca bufnitele....ca spre sfarsitul sarcinii sunt foarte frecvente insomniile! S-a inteles cu restaurantul, eu zic sa raman Picolo mondo. Mai asteptam o zi sau doua cu lista deschisa si apoi o rugam pe Lyly sa faca rezervarea, da?
(PS Cat despre efectul glow..vezi daca vrei sa te impopotzonezi?)

Ralucutza, bey, io nu puneam caramizi ci aratam foarte bine!!! Suntem o grupa de mamici su siluete de top-model inainte si ne vom reveni excelent, vei vedea. Stiu eu ca si Carmina si alte fete erau tot manechine inainte de sarcina!!! Eu la sarcina trecuta am inceput de la 45 kg, m-am ingrasat 27 kg pana la sfarsit si dupa un an aveam 47-48 la loc. Asa ca ... nu-mi fac griji !!!

Abi, pai esti mami de-a noastra deja! Nu trebuie sa faci nimic deosebit, doar sa scrii mesaje asa cum ai facut-o deja!
Bine ai venit la noi! Sa ai o sarcina minunata si un bebe perfect!
Cat despre lista de pe prima pagina, scrie-ne detaliite tale si Ama te va trece pe listutza.

Mira, nu superi pe nimeni, eu sunt chiar onorata ca ai scris la noi. Asta pentru ca te urmaresc din umbra, esti modelul meu.
Ca si eu nazuiesc la 3 sau chiar 4 copii si ii voi naste prin cezariana pe toti se pare. Ma bucur ca te simti bine si asteptam sa ne mai impartasesti din experienta ta cand mai ai timp. Nu de alta, dar eu sunt cam vlaguita doar cu Katja si cu burta. Nici nu-mi imaginez cum esti tu acum cu trei pitici...dar sunt sigura ca satisfactiile compenseaza orice. Iti urez ca totul sa-ti fie foarte usor, sa ai laptic mult si timp de odihna!

Adela, bine ai venit la intalnire. Ma bucur ca te-ai hotarat! Vad ca celelalte fete de la "Sarcina si alimentia" nu sunt asa curajoase! Sa le anunti ca ele au de pierdut! Te asteptam cu mult drag!Te-am pus pe lista!!!

Va reamintesc: Maaare intalnire maaare, toata lumea e invitata!!!
Atentie, lista este inca deschisa doar azi si poate si maine!!!

Lista intalnire 25 februarie 2006, Picolo Mondo, probabil dupa 15.00(asta cu ora o mai discutam!)

1.Lyly
2.Carmina
3.VoichiV
4.Luana
5.Cristina
6.Io
7.Amiss
8.Magg
9.Alia
10.Adela

Ioana 27 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ne trebuie, fara indoiala, o masa de-aia mare. Vad ca ne-am strans!
Deci, mai asteptam maxim doua zile si facem rezervare
Adela, te asteptam cu drag.
Carmina, am poza cu burta de acum 2 zile, dar nu prea a mai crescut... O s-o pun totusi astazi in album.

Lacri 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Abibrinza, bine ai venit printre noi, te inscrii inre-un mod simplu: spui care sunt : data nasterii, data UM, DPN (data probabila a nasterii) si Ama kaly te va inscrie pe listuta postata la inceputul topicului.
Lacri 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Ajutoooor! Am racit... Eu, in general, ma tratez cu nesimtire, insa sotul meu ma baraie ca trebuie sa iau ceva, in afara de ceai si lamaie. Ce pot sa iau?! E urat, ma ustura in gat, imi vajaie capul...
Mai ales ca trebuie sa imi treaca repede, pana vaneri, sambata sa fiu in forma, caci am o intalnire speciala!!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, pentru gat, ia Tantum Verde spray, este excelent si nu are contraindicatii in sarcina. Pentru restul poti lua Paracetamol (inofensiv in sarcina, mai ales daca ai febra trebuie sa iei) , vitamina C...si da-i cu ceai cu lamaie cum faci deja!
Daca ti se infunda nasul rau de tot, incearca cu Olynth pentru copii. Mie mi l-a recomandat dr cand eram gravi cu Katja si l-am folosit si acum cand aveam nasul foarte infundat.
Sub nici o forma nu ai voie nimic cu aspirina.
Daca faci tuse sau probleme cu bronhiile , ia Bronhikum tinctura (cred ca nu asa se scrie dar asa se pronuntza) care e o tinctura de plante (cimbrisor, sapunel, etc) dar extrem de eficace (spre deosebire de alte mehlemuri din plante!). Se ia pe putin zahar.
In rest...multa sanatate si ne vedem negresit sambata!!!

Ioana 27 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Luana, pastilute de propolis cu vitamina C pentru gat, si multa vit. C. Ceaiul sa fie de busuioc, soc si patlagina.
Restul ti-a spus inaioana

Lacri 24+

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Doctorul de familie mia dat si mie sa fac vaccinul diftero-tetanic,pentru a nu ma infecta in maternitate,dar nu lam facut,am asteptat sa intreb si medicul ginecolog,eu stiu ca vaccinurile in sarcina nu prea sunt indicate.D-ra doctor a spus ca ea crede ca voi naste intr-o maternitare nu pe camp,deci nu mil recomanda,si am mai intrebat si niste prieteni rezidenti in maternitate si nimeni nu-l recomanda,doar medici de familie il recomanda.Si eu sunt racita bohna,iau paracetamol,ceai cu lamaie,strepsils,dar nici un rezultat.
pe toate
29 Robert in burtik

Mergi la inceput