Clipe din trairile sufletelor noastre...(3)
Raspunsuri - Pagina 3
galinarodica spune:
Buna seara, buna seara iaca si eu! Cineva intreba de AndreeaC de ce a murit, a murit la nastere, embolie amniotica Spune Tutor tot ce s-a intamplat la pag 22 din capitotulu AnreeaC nu mai e printre noi.
Fetelor eu zic ca farasul e el bun da cam neincapator si la matura mai scapa cate un fir 2 asa ca recomand aspiratorul si dupa dat cu mopul cu domestos sau pronto....
Butza e in tandreturi cu Oli (olita), azi de 2 ori pisu si odata caca la Oli asa ca am redus la jumatate nr pampersilor ca m-au rupt la buzunare. facem cate 2-3 pasi singur singurel in fiecare zi.
Decand cu caldurile astea de primavara stam cate 2-3 ore afara si Serbanel e incantat nevoie mare, iar azi am fost in parc si ne-am dat in leagan si pe tobogan si ne-a placut teribil de tare.
Pe mine cred ca m-a pocnit astenia de primavara ca imi e somn non stop (bine ca se si trezeste butza aproape in fiecare noapte pe la 1-2 si ne dragalim, mancam portocala si apoi inia o pauzam inima lui mami si dormim in pat cu ea exact peste ea ca un sac de cartofi.
Cam astea is noutatile!
Pupacim pe toata lumea in ordinea in care se prezinta la apel.
KUKI spune:
Prima la pupat!
Alyssa, m-a rascolit postarea ta.
Nu m-am gandit niciodata la ce s-ar intampla cu puiul meu daca eu nu as mai fi.
Ce-i drept el are totusi tata, bunici...dar....
Testament...greu cuvant, grea idee. Si totusi, cred ca abia acum am inteles ca e si asta una din problemele la care vreau, nu vreau, trebuie sa ma gandesc...
Scuze, cred ca in seara asta nu prea sunt in forma, prea multe m-au rascolit astazi, iar revelatia asta cu testamentul, chiar e "bomboana de pe coliva".
Noapte buna, cine stinge lumina ?
Alyssa spune:
Imi pare rau, nu am vrut sa supar pe nimeni... Am scris despre asigurari si ce am facut eu. Asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa faca la fel ca mine. Poate sint eu mai intr-o ureche... nu stiu... Sau poate ultimile stiri m-au pus intr-o stare nasoala si pe mine de am ales sa vorbesc despre asta...
KUKI spune:
Aaaaaaa, nu, Alyssa, stai linistita ca n-ai suparat pe nimeni. Dimpotriva.
Sa nu vorbesc la general, am sa ma refer numai la mine, desi cred ca asta cam e o trasatura a romanilor.
Eu am prostul obicei de "a trai azi". Nu prea ma uit in viitor, nu-mi fac planuri si implicit nu prea-mi fac nici griji.
Dar uite ca viata nu e asa simpla si chiar nu stim ce ne rezerva ziua de maine.
Cum ziceam, vreau sau nu, trebuie sa invat sa ma gandesc si la viitor si sa iau in calcul si posibilitati mai putin fericite.
Chiar cred ca e o usara lipsa de responsabilitate stilul asta al meu de a nu ma uita mai departe de ziua de maine.
brendamitran spune:
La chestii mai vesele putem trece?
Ce va oferiti de martisor? Cele carora nu are cine sa le ofere,evident..................
Rilbuc.....te-ai pregatit? Ca sintem cam multe...
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
cati 73 spune:
Ha/ha!Rilbuc e singurul barbat si din viata mea!
Sa vedeti, pe 14 februarie, ex-ul mi-a trimis un mesaj in care mi-a zis ca o sa-mi aduca si un dar.Si mi-a adus... un calendar(pe care il avea de la o prietena a soacrei!)Asa ca, poate mai face o incercare de 1 martie...
In alta ordine de idei, Rodica tu nu stii ca bebele trebuie sa doarma singur?! Glumesc. Si Radu e incantat nevoie mare de cand ne-am mutat amandoi si ii dau voie sa doarma cu mine!
Dincolo de toate astea, stie cineva cam cat costa un testament la noi? Cred ca nu e o idee rea.Dar trebuie sa ma informez in ceea ce priveste stabilirea tutelei.Nu stiu daca legislatia permite stabilirea ei prin testament...
Si noi stam mai mult in parc acum, baiatul meu alearga peste tot, inclusiv balti si portiuni de teren accidentat.Trebuie sa-si consume cumva energia..
Hai ca va pup....
KUKI spune:
Si eu am fost aseara in parc (Cati, ca tu stii, parcul de la "ultimul leu"). Am luat o cafea de la Mc Donald's si am baut-o in parc dandu-ma in leagan.
Si cum era o seara frumoasa si linistita, intr-un fel imi era chiar bine.
Pana cand mi-am dat seama ca....leaganele nu scartaie. M-am mutat dintr-un leagan in altul cu cafeau adupa mine, le-am incercat pe toate....nimic. Nici un leagan nu scartiaie.
Leaganele copilariei mele scartaiau. Toate ! Tare!
Si mie mi-e dor de leagane care scartaie...
Ce m-o fi apucat, frate ??? Ajutoooor !!!...
KUKI spune:
Tot eu ! Azi am chef de vorba....
Alyssa, acum am observat ce titulatura sugestiva ai.
Asa ar trebui sa ne cheme pe toate mai devreme sau mai tarziu...
alma spune:
Fetelor, sa stiti ca si eu ma gandesc la testament de ceva vreme, de fapt, nu stiu daca testament propriu-zis, ci mai mult o scrisoare in care sa-mi spun doleantele cu privire la ce-as dori sa se intample dupa... In primul rand, eu am un apartament cumparat cu credit si cineva trebuie sa plateasca ratele mai departe. Nu vreau sa-l ia banca, pentru ca imi doresc sa-i ramana fetei mele. Cum parintii mei nu pot suporta rata, nu stiu ce-as putea face. Ma mai gandesc .
http://community.webshots.com/user/freediaro