Oradea (9)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Gabi, eu eram transpirata de cat am alergat dupa Giulia, nu stiu ce are, dar nu a stat o clipa. Parcul ala o inspira In magnoliei sta cuminte in nisip si se joaca ... dincolo e zbenguita tare de tot
Cum mai e cu gradi Lili ???
Mercedes - te-ai intors ???
Pupam oradenii si asteptam soarele
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
mai avem ce astepta pana la soare:((((
La gradi e o.k. nimic nou, doar rutina zilnica
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Mercedes spune:
Da, Daria m am intors mai repede
Ce faceti voi? asa ciuda mie ca ploua si nu putem iesi la plimbare azi
simina - ce- ti fac florile? daca ai in plus ceva seminte sau butasi de flori sa ne dai si noua. Eu am luat de la metro ceva seminte , le am pus pe balcon in jardinierea de 2 saptamani cca si incep sa apara frunzulitele. Am doi trandafiri cataratori pe balcon de anul trecut care au fff multe frunze deocamdata
Ce va fac copiii?
Daria o mai dai pe Giulia la cresa sau ramai cu bona?
E adevarat ca va incepe scoala pe 1 septembrie?
szivarvany spune:
Mercedes bine -ai revenit !
Las` ca recuperam noi parcu` asta cumva-cumva, abia astept, poate-i cu noroc we-ul
Si da, tin bona asta pana pot, Giulia va merge la gradi cu program de 4 ore langa dradi de langa tineretului. Asta`i ultimu` plan !
Cum s-au desurcat barbatii cu bebelina ???
Si nu mai vorbiti de flori ca ma zgariu pe ochi de ciuda ... ale mele nu`s pe nicaieri
Simina - tot atata ai de lucru ?
Gabi - pe unde umbli cu copiii atomici ?
Marius - te-ai vazut ieri, da` p`acilea nu mai treci ?
Restul de oradeni ... ce mai faceti ???
adi2003 spune:
Am revenit si eu.
Florile mele de aprilie 2006 sunt aici. Nu-s asa de frumoase ca anul trecut dar isi revin ele prin mai.
Ieri mi-am luat floricica asta din piata si o primula.
Daria, timpul liber mi-l impart cu activitatea de pe forumul de plante. Sa nu-ti povestesc cata treaba am la servici luna asta, mai ales ca e cu bilanturi, situatii trimestriale si zile de Pasti.
Mercedes cand stabilesti o intalnire vin sa-ti aduc puiuti de plantute.
Neaparat trebuie sa-mi iau ingrasamnt lichid pt. flori fiindca fara el, florile mele nu prea au putere sa infloreasca cu vremea asta capricioasa.
Speram sa avem un weekend insorit.
Florile mele
sileriki spune:
Paste fericit sau Sfante Florii cu pace in sufletul tuturor , celor care sarbatoresc acum sau saptamana viitoare ,
Noi sarbatorim si acum si in cealalta saptamana , e o traditie
vine la Eric , am gasit ceva frumos pentru el un ou surpriza mare cat un ou de strut
in rest bine pa numai bine la toti
evi si eric
gabibarta spune:
Sarbatori fericite tuturor!
Noi tinem 3 randuri de sarbatori... Pastele evreilor au inceput de miercuri seara, primele doua seri se organizeaza cina festiva, nu stiu cum o scot pe Lili din pat azi dimineata, ca ieri a fost jale... noroc ca Robert e de dupa masa, are timp sa doarma:) El a fost din nou copilul ales sa puna intrebari (in fiecare an se alege un copil care intreaba despre traditiile de sarbatori- de ce e o seara mai speciala, de ce mancam matzot in loc de paine, etc)
Azi si luni am liber, lunea viitoare la fel, dupa aceea 1 mai, ce bine, nu? 4 saptamani la rand lucrez doar 4 zile/saptamana:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
cristina22 spune:
Sarbatori fericite, mult soare si sa petreceti asa cum va doriti!
cristina si nazdravanul Andrei
Mercedes spune:
Sarbatori fericite va doresc!!!!! ,si noi tinem ambele sarbatori
Simina -multumesc esti draguta
Daria- s au decurcat fff bine si de fapt si a reglat Bianca in aceste zile si somnul( cu mine adormea cu circ in jur de orele 23-24 ) iar acum la ora 22 doarme .... trageti voi concluziile
szivarvany spune:
Paste fericit tuturor celor ce sarbatoresc si acum, celorlalti le doresc o superba duminica cu multe flori si Floricilor, Florinilor si tuturor cu nume de flori !
Astept si io o intalneala la magnolii