fara nici o protectie
Raspunsuri - Pagina 2
cait spune:
pastila si acum se ia doar una ;de fapt cele 2 le-au redus la una singura care se ia in maxim 72 d eore..cel putin aici asa au facut postinor-ul.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
daca nu vrei copii iei pastilele de urgenta, apoi asteapta-te la efectul de bumerang, pe mine m-au dat peste cap rau de tot, am "bolit" vreo 2 saptamani dupa ele, imunitatea varza. N-o fi la toata lumea la fel, dar eu una m-am lecuit, nu mai pun gura pe asa ceva, si le-am luat la recomandarea medicului nu asa de capul meu. De fapt am fost la 2 medici ca sa ma asigur ca nu e nimic lasat la voia intamplarii. Mai bine nu le luam
Dorsilia,in ce sens te-ai simtit rau de la Postinor?
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Raza de soare spune:
Urgent, Postinor ! Abia apoi, zic eu, poti sa te speli linistita... ![]()
Sunt un om.
Sunt un copil, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
samira_a spune:
Votez si eu tot pentru postinor 2 ![]()
Eu am luat de vreo 2 ori si nu a avut reactii adverse. Doar mi-a intarziat vreo 2-3 zile...
Rabdarea este inceputul intelepciunii...
Carmen_Marieta spune:
Din cate stiu eu chiar dak te speli mai poate ramane un
si atunci daca nu vrei un bb este rau. Asa ca mai bine iei pilula.
Jocelyn spune:
Poti sa te speli mult si bine...fara alt efect decat igiena personala![]()
Cel mai bine e sa faci sex protejat ca sa nu te mai afli in situatii de acest fel.
It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.